www.AggelosDritsas.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Επιδαύρου: Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος με τον Τάσο Χρόνη και με τη “Δύναμη Προοπτικής”

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου γνωστοποίησε πως ο Γιάννης Παρασκευόπουλος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και έκανε την εξής δήλωση:

“Με τον Γιάννη Παρασκευόπουλο γνωριζόμαστε από τα έδρανα των πρώτων τοπικών συμβουλίων νέων το 2008! Είναι Εξωστρεφής, επικοινωνιακός και με έντονη τη διάθεση ενασχόλησης με τα κοινά από μικρή ηλικία. 

Γεννημένος το 1984 τα 15 τελευταία χρόνια είναι επιχειρηματίας στο Λυγουριό και μένει μόνιμα στον Άγιο Δημήτριο είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο. 

Διπλωματούχος του ΟΕΕΚ Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με την ειδικότητα Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Πτυχιούχος Ιεροψάλτης έχει αποκτήσει Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Οικονομικά. 

Ο Γιάννης πέραν του ότι έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων, συμμετείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ασκληπιείου ως Πρόεδρους του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Υπήρξε μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Επιδαύρου. Είναι Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας καθώς οι συνάδελφοί του τον ψήφισαν για 2 συνεχόμενες θητείες σε αυτήν την θέση και πριν 2 μήνες τον επέλεξαν να είναι μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος. 

Σε αυτή την πρώτη προσπάθεια του για τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, θα τον καλωσορίσουμε στην ομάδα της Δύναμη Προοπτικής και θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

AGGELOS DRITSAS

Καλή διάθεση να υπάρχει και θα ζεστάνουμε όλοι εμείς τον κρύο καιρό!

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συνεδριάζει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο για εκλογή προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

AGGELOS DRITSAS

Οργή στην Ένωση Ερμιονίδας για τη διαιτησία και τη συμπεριφορά του Βαγγέλη Βλάχου

AGGELOS DRITSAS

ΟΙ ΝΑΥΠΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΓΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

AGGELOS DRITSAS

 Aστυνομικός της Άμεσης Δράσης έγινε spiderman για να βοηθήσει ανήμπορη γιαγιά

AGGELOS DRITSAS

Μαζικό συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

1ο Λύκειο Άργους: 28η Οκτωβρίου 1940 – Μια επέτειος, ένας θρύλος, μια μνήμη κι ένα χρέος

AGGELOS DRITSAS

Σε 13 άτομα πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Έφτιαξαν και στόλισαν τις πασχαλινές λαμπάδες

AGGELOS DRITSAS

Στην Κόρινθο βρέθηκε ο Πέτρος Τατούλης και η ομάδα του

AGGELOS DRITSAS

BINTEO: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ACTION24 KAI ARGOLIDATV BINTEO

AGGELOS DRITSAS