ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εθελοντική Αιμοληψία του Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Αργολίδας. Η αιμοδοσία οργανώθηκε από το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων .

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτριος Δικαίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλες και όλους που συμμετείχαν και ενίσχυσαν το εθελοντικό κίνημα καθώς και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που συμμετείχαν στις δράσεις του Δήμου μας.

Οι Αιμοληψίες θα συνεχιστούν στο πλαίσιο δράσεων για την ενίσχυση του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία.

Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά και διεξάγεται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Αργολίδας τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αλλαγή στο παρά πέντε με την κακοκαιρία που έρχεται – Τι λέει η ΕΜΥ

AGGELOS DRITSAS

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Οσίου Παϊσίου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ για τους διοικητές

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγές στη νομοθεσία για τα ελαιόλαδα και πυρηνέλαια

AGGELOS DRITSAS

Καντρίλιες και Αποκριάτικα τραγούδια στον Άγιο Πέτρο Άργους από την χορωδία Σύλλογου Τελεσσιλλα ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ : Ειδικά Χρώματα Διαγραμμίσεων από τον πρόεδρο της Θερμησίας

AGGELOS DRITSAS

Φοιτητικές εκλογές: Άνοιξαν οι κάλπες – Πώς θα ψηφίσουν οι φοιτητές

AGGELOS DRITSAS

Η ταλαιπωρία των κατοίκων των Διδύμων επιδιώκεται να επαναληφθεί με την ανοχή και την επιβράβευση του ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε ……….

AGGELOS DRITSAS

Επίδομα ΔΥΠΑ: Μονογονεϊκές οικογένειες και θύματα έμφυλης βίας μεταξύ των δικαιούχων

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου

AGGELOS DRITSAS