ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Δημοτικού Συμβούλου της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΑΥΠΛΙΟ 14-08-2024

(Διευκρινιστική δήλωση κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνου,  Δημοτικού Συμβούλου της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»)

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για το σοβαρό θέμα της Καραθώνας, τα οποία δεν είναι ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν.

Η θετική μου ψήφος λοιπόν, είχε σχέση με την ανάπτυξη που πρέπει να γίνει στην περιοχή της Καραθώνας, ώστε αυτή να ξεφύγει από το σημερινό χάλι της ανομίας και της απαξίωσης.

ΚΑΜΙΑ σχέση όμως δεν είχε με το ξεπούλημα το οποίο επιχειρεί το ΤΑΙΠΕΔ με ΣΥΝΕΝΟΧΟ  την Δημοτική Αρχή.

Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στην θέση τους: Η θετική ψήφος την οποία έδωσα για την Καραθώνα την Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχε σχέση με το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ αλλά μόνον με την βελτίωσή της.

Η λαλίστατη κατά τα άλλα Δημοτική Αρχή του κ. Ορφανού ενώ σχολίασε την δική μου θετική ψήφο δεν έκανε το ίδιο και για τον δικό της Αντιδήμαρχο ο οποίος «ήταν εκτός γραμμής», απέχοντας από την συγκεκριμένη ψηφοφορία.
Σταματήστε να  εκμεταλλεύεστε  επικοινωνιακά την καλή πρόθεση των συμβούλων της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ»  και αφοσιωθείτε στο έργο σας, το οποίο είναι ΕΛΛΙΠΕΣ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ»  συντάσσομαι με τις δηλώσεις του επικεφαλή μας Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Εμείς λέμε ΌΧΙ στο ξεπούλημα της Καραθώνας. Λέμε ΝΑΙ σε μία ήπιας μορφής επένδυση.

Πιστοί στις αξίες της Δημοτικής μας Παράταξης είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τα συμφέροντα του ΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.  Γι’ αυτόν αγωνιζόμαστε και σε αυτόν θα δώσουμε λόγο.

Η ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

ΝΙΚΟΛΑΟΥ  Κωνσταντίνος

Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Βραβεύθηκαν σημαντικές προσωπικότητες που στέκονται αρωγοί στο Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου

AGGELOS DRITSAS

Πρότυπο επαλ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα | Δημοσιονομικοί Έλεγχοι LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Δημιουργείται Βάση Ετοιμότητας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

SOS : Τώρα μόλις τα βρήκε φίλος στην περιοχή Λυκοτρούπη Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Μία ακόμη όμορφη βραδιά, σε ένα εκπληκτικό σκηνικό, μας χάρισαν τα μέλη του Πολιτιστικός Σύλλογος Ασίνης

AGGELOS DRITSAS

Τον πολυαγαπημένο & σεβαστό μας Σύζυγο , Πατέρα & Υιό Χρήστο Ιωα . Βασιλείου (ΤΣΙΤΣΟΣ ) ετών 59 αποχαιρετούμε

AGGELOS DRITSAS

Ο Βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος συναντήθηκε με το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

΄Eκτακτη επικαιρότητα. Πολύνεκρο τροχαίο στην Αργολίδα ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε συσκευαστήριο φρούτων στο Βασιλικό Κορινθίας

AGGELOS DRITSAS

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΚΟΚΚΙΝΑΔΕΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS