ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ.Ρέππας: Ο κ. Δούκας εκφράζει το αίτημα, όπως καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις,

Δ.Ρέππας: Ο κ. Δούκας εκφράζει το αίτημα, όπως καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις, μιας σημαντικής πλειοψηφίας του 60% και πλέον των πολιτών που ζητούν μια αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

“Νομίζω ότι μετά την αποχή των πολιτών στις ευρωεκλογές, αυτή η αντίδραση των πολιτών με την υψηλή συμμετοχή στις κομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι ένα θετικό μήνυμα. Αρκεί να έχει συνέχεια. Ας αντιληφθούν τα κόμματα και τα στελέχη τους, όχι μόνο η ηγεσία, ότι οι πολίτες δεν είναι αδιάφοροι, γιατί αυτοί βιώνουν τα προβλήματα και αν ακούσουν ή δουν κάτι που αφορά τα προβλήματά τους, θα αντιδράσουν με θετικό τρόπο” είπε ο κ. Ρέππας και πρόσθεσε:“Φαίνεται ότι ο διάλογος που έγινε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αλλά και η συγκυρία οδήγησαν τους πολίτες στο να πιστώσουν ίσως στο ΠΑΣΟΚ μια ακόμη ευκαιρία. Και ξέρετε, λέμε ότι πρέπει να είναι κανείς ευφυής για να μπορεί να αξιοποιήσει μια ευκαιρία, αλλά πέραν του να υπάρχει ευφυΐα, πρέπει να υπάρχει και η ευκαιρία. Και τώρα φαίνεται ότι υπάρχει η ευκαιρία γιατί η Νέα Δημοκρατία αμφισβητείται. Δεν είναι όπως 2 ή 3 χρόνια πριν μια αδιαμφισβήτητη πολιτική εξουσία, κυβερνητική και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο της εναλλακτικής λύσης. Φαίνεται ότι ο κόσμος βλέπει πάλι προς το ΠΑΣΟΚ. Τα μέσα ενημέρωσης έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι ένα καλό δείγμα γιατί έχουν ευαίσθητες κεραίες τα μέσα ενημέρωσης για το πώς μπορεί να κινηθεί το κοινωνικό ρεύμα. Κι αυτό είναι ένα καλό μήνυμα“.

Για τα στελέχη που δεν προχώρησαν στον επόμενο γύρο και κυρίως για τους Παύλο Γερουλάνο και Άννα Διαμαντοπούλου είπε: “Είναι κορυφαία πολιτικά στελέχη, κοσμούν τη δημόσια ζωή και μακάρι η Άννα Διαμαντοπούλου να παραμείνει ενεργή ως πολιτική παρουσία στο δημόσιο βίο της χώρας. Eίναι εξαιρετικά χρήσιμοι δεν έχουμε πάρα πολλούς τους οποίους θα έπρεπε να παραγκωνίσουμε. Εγώ πιστεύω και αυτό αφορά όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής και της λειτουργίας της κοινωνίας μας, κανείς δεν είναι τόσο μεγάλος για να μπορεί μόνος του, κανείς δεν είναι τόσο μικρός για να θεωρείται αμελητέος και γι αυτό περιττός. Χρειάζονται συνεργασίες, χρειάζονται συνεννοήσεις, χρειάζονται συγκλίσεις. Το ΠΑΣΟΚ έδειξε ότι αυτό μπορεί να το πετύχει“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε το Αναπτυξιακό Τουρνουά Προεπιλογής Προεθνικών Ομάδων Κ-14

AGGELOS DRITSAS

Φώτης Δαμούλος: Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας οικοδομώντας ένα ακόμα πιο χρήσιμο Επιμελητήριο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : ΟΧΙ σκουπίδια εκτός κάδων ή από πάνω τους!

AGGELOS DRITSAS

Αυξήσεις στο δώρο Πάσχα και σε επιδόματα

AGGELOS DRITSAS

Φορολογικές δηλώσεις

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

ΦΩΤΙΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΕΛΕΟΥΣΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στις 29 Οκτωβρίου , ενώνουμε δυνάμεις σε μία πρωτοβουλία πρόληψης και αγάπης

AGGELOS DRITSAS

Σαν σήμερα το 1982: Ψηφίζεται στη Βουλή ο πολιτικός γάμος

AGGELOS DRITSAS

“Σαφάρι” για χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα

AGGELOS DRITSAS

Ασφαλιστικό: Εργασία μετά τα 70 με «τακτική» παραγωγής φτωχών συνταξιούχων

AGGELOS DRITSAS