ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ.Ρέππας: Ο κ. Δούκας εκφράζει το αίτημα, όπως καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις,

Δ.Ρέππας: Ο κ. Δούκας εκφράζει το αίτημα, όπως καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις, μιας σημαντικής πλειοψηφίας του 60% και πλέον των πολιτών που ζητούν μια αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

“Νομίζω ότι μετά την αποχή των πολιτών στις ευρωεκλογές, αυτή η αντίδραση των πολιτών με την υψηλή συμμετοχή στις κομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι ένα θετικό μήνυμα. Αρκεί να έχει συνέχεια. Ας αντιληφθούν τα κόμματα και τα στελέχη τους, όχι μόνο η ηγεσία, ότι οι πολίτες δεν είναι αδιάφοροι, γιατί αυτοί βιώνουν τα προβλήματα και αν ακούσουν ή δουν κάτι που αφορά τα προβλήματά τους, θα αντιδράσουν με θετικό τρόπο” είπε ο κ. Ρέππας και πρόσθεσε:“Φαίνεται ότι ο διάλογος που έγινε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αλλά και η συγκυρία οδήγησαν τους πολίτες στο να πιστώσουν ίσως στο ΠΑΣΟΚ μια ακόμη ευκαιρία. Και ξέρετε, λέμε ότι πρέπει να είναι κανείς ευφυής για να μπορεί να αξιοποιήσει μια ευκαιρία, αλλά πέραν του να υπάρχει ευφυΐα, πρέπει να υπάρχει και η ευκαιρία. Και τώρα φαίνεται ότι υπάρχει η ευκαιρία γιατί η Νέα Δημοκρατία αμφισβητείται. Δεν είναι όπως 2 ή 3 χρόνια πριν μια αδιαμφισβήτητη πολιτική εξουσία, κυβερνητική και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο της εναλλακτικής λύσης. Φαίνεται ότι ο κόσμος βλέπει πάλι προς το ΠΑΣΟΚ. Τα μέσα ενημέρωσης έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι ένα καλό δείγμα γιατί έχουν ευαίσθητες κεραίες τα μέσα ενημέρωσης για το πώς μπορεί να κινηθεί το κοινωνικό ρεύμα. Κι αυτό είναι ένα καλό μήνυμα“.

Για τα στελέχη που δεν προχώρησαν στον επόμενο γύρο και κυρίως για τους Παύλο Γερουλάνο και Άννα Διαμαντοπούλου είπε: “Είναι κορυφαία πολιτικά στελέχη, κοσμούν τη δημόσια ζωή και μακάρι η Άννα Διαμαντοπούλου να παραμείνει ενεργή ως πολιτική παρουσία στο δημόσιο βίο της χώρας. Eίναι εξαιρετικά χρήσιμοι δεν έχουμε πάρα πολλούς τους οποίους θα έπρεπε να παραγκωνίσουμε. Εγώ πιστεύω και αυτό αφορά όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής και της λειτουργίας της κοινωνίας μας, κανείς δεν είναι τόσο μεγάλος για να μπορεί μόνος του, κανείς δεν είναι τόσο μικρός για να θεωρείται αμελητέος και γι αυτό περιττός. Χρειάζονται συνεργασίες, χρειάζονται συνεννοήσεις, χρειάζονται συγκλίσεις. Το ΠΑΣΟΚ έδειξε ότι αυτό μπορεί να το πετύχει“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γιάννης Ανδριανός Παρέμβαση στη Βουλή για τη φημολογία λειτουργίας τζαμιού στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

(ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”: Διήμερη Προσκυνηματική Καλοκαιρινή εξόρμηση σε Πρέβεζα και Λευκάδα

AGGELOS DRITSAS

Εξαιρετική παράσταση της “Μήδειας” στο Αρχαίο Θέατρο Άργους με εξαίσιες ερμηνείες

AGGELOS DRITSAS

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Η Αγγελική Λούμη Δημοτική Σύμβουλος Ερμιονίδας και Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου καταγγέλε

AGGELOS DRITSAS

Κώστας Καράπαυλος: Μετάβαση στην Αθήνα και συνάντηση με την κυρία Ράνια Νταλλη

AGGELOS DRITSAS

Σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου απέναντι στην κακοποίηση των γυναικών

AGGELOS DRITSAS

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Ναυπλίου – Πολυνίκης – Handball

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: Θα δημιουργήσουμε μια σύγχρονη, έξυπνη, ψηφιακή Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Αύριο, Σάββατο 11:30 απέναντι από το Καρουζέλ

AGGELOS DRITSAS

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρέσβης της Γερμανίας Αντρέας Κιντλ στο δημαρχείο Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις Οκτωβρίου: Μπαίνει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

AGGELOS DRITSAS