– www.Dritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ.Ρέππας: Ο κ. Δούκας εκφράζει το αίτημα, όπως καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις,

Δ.Ρέππας: Ο κ. Δούκας εκφράζει το αίτημα, όπως καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις, μιας σημαντικής πλειοψηφίας του 60% και πλέον των πολιτών που ζητούν μια αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

“Νομίζω ότι μετά την αποχή των πολιτών στις ευρωεκλογές, αυτή η αντίδραση των πολιτών με την υψηλή συμμετοχή στις κομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι ένα θετικό μήνυμα. Αρκεί να έχει συνέχεια. Ας αντιληφθούν τα κόμματα και τα στελέχη τους, όχι μόνο η ηγεσία, ότι οι πολίτες δεν είναι αδιάφοροι, γιατί αυτοί βιώνουν τα προβλήματα και αν ακούσουν ή δουν κάτι που αφορά τα προβλήματά τους, θα αντιδράσουν με θετικό τρόπο” είπε ο κ. Ρέππας και πρόσθεσε:“Φαίνεται ότι ο διάλογος που έγινε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αλλά και η συγκυρία οδήγησαν τους πολίτες στο να πιστώσουν ίσως στο ΠΑΣΟΚ μια ακόμη ευκαιρία. Και ξέρετε, λέμε ότι πρέπει να είναι κανείς ευφυής για να μπορεί να αξιοποιήσει μια ευκαιρία, αλλά πέραν του να υπάρχει ευφυΐα, πρέπει να υπάρχει και η ευκαιρία. Και τώρα φαίνεται ότι υπάρχει η ευκαιρία γιατί η Νέα Δημοκρατία αμφισβητείται. Δεν είναι όπως 2 ή 3 χρόνια πριν μια αδιαμφισβήτητη πολιτική εξουσία, κυβερνητική και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο της εναλλακτικής λύσης. Φαίνεται ότι ο κόσμος βλέπει πάλι προς το ΠΑΣΟΚ. Τα μέσα ενημέρωσης έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι ένα καλό δείγμα γιατί έχουν ευαίσθητες κεραίες τα μέσα ενημέρωσης για το πώς μπορεί να κινηθεί το κοινωνικό ρεύμα. Κι αυτό είναι ένα καλό μήνυμα“.

Για τα στελέχη που δεν προχώρησαν στον επόμενο γύρο και κυρίως για τους Παύλο Γερουλάνο και Άννα Διαμαντοπούλου είπε: “Είναι κορυφαία πολιτικά στελέχη, κοσμούν τη δημόσια ζωή και μακάρι η Άννα Διαμαντοπούλου να παραμείνει ενεργή ως πολιτική παρουσία στο δημόσιο βίο της χώρας. Eίναι εξαιρετικά χρήσιμοι δεν έχουμε πάρα πολλούς τους οποίους θα έπρεπε να παραγκωνίσουμε. Εγώ πιστεύω και αυτό αφορά όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής και της λειτουργίας της κοινωνίας μας, κανείς δεν είναι τόσο μεγάλος για να μπορεί μόνος του, κανείς δεν είναι τόσο μικρός για να θεωρείται αμελητέος και γι αυτό περιττός. Χρειάζονται συνεργασίες, χρειάζονται συνεννοήσεις, χρειάζονται συγκλίσεις. Το ΠΑΣΟΚ έδειξε ότι αυτό μπορεί να το πετύχει“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημήτριος Ορφανός : Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Σπήλιου Βασιλείου.

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη η προσφορά του Τάκη Αργυρόπουλου στον εμπορικό κόσμο του Ναυπλίου ένας άξιος προέδρος που τιμήθηκε

AGGELOS DRITSAS

Μετά από 15 όμορφα χρόνια, το Villa Café κλείνει ένα μεγάλο και γεμάτο αναμνήσεις κεφάλαιο.

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια Μαλτέζου σε Δαμούλο για την επικράτησή του στις επαναληπτικές εκλογές του Επιμελητηρίου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Τριήμερες εκδηλώσεις για την 203η Επέτειο της Α’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συμμετοχή η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Νερό στην Αργολίδα ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Με εμπόδια η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Πού υπάρχει κίνηση

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός στην Αρβανιτιά έπειτα από πτώση από τα βράχια

AGGELOS DRITSAS

Ο Συλλογος ΑΜΕΑ Αργολίδας Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν.Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στο Ναύπλιο για το καρναβάλι και το πανηγύρι του Ευαγγελισμού

AGGELOS DRITSAS

Νέα Κίος.Για την αποφυγή ατυχημάτων η πρόσβαση στην Ιρλανδική διάβαση στον χείμαρρο Ίναχο

AGGELOS DRITSAS