ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκρίθηκε ο Ισολογισμός – Απολογισμός του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022

Την Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας συνήλθε σε Ειδική Συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 163 του Ν. 3463/2006, με μοναδικό θέμα «Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022».

Το θέμα εισηγήθηκε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ερμιονίδας, κα Αντωνία Αντωνοπούλου, ενώ στην ειδική συνεδρίαση παρευρέθηκαν και παρείχαν περαιτέρω διευκρινήσεις ο Οικονομικός Σύμβουλος και εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Δημήτριος Μονάς και ο Ορκωτός Ελεγκτής λογιστής, κ. Δημήτριος Μάνος.

Ειδικότερα, ο Ορκωτός λογιστής αναφέρθηκε διεξοδικά στα οικονομικά θέματα του ισολογισμού – απολογισμού και απάντησε σε ερωτήσεις – απορίες των Δημοτικών Συμβούλων.

Επιπρόσθετα, ο ορκωτός ελεγκτής λογιστής, κ. Δ. Μάνος, επισήμανε ότι για πρώτη φορά η καταγραφή των ακινήτων στο Κτηματολόγιο και η αναγραφή τους στην περιουσιακή κατάσταση του Δήμου Ερμιονίδας, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των στοιχείων του ενεργητικού του Ισολογισμού του Δήμου.

Ανέφερε επίσης, ότι κατά τη λήξη του έτους 2023 πρόκειται να εξοφληθεί και η τελευταία δανειακή υποχρέωση του Δήμου μας από παλαιότερες διοικήσεις.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας ενέκρινε ομόφωνα τον Ισολογισμό – Απολογισμό του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022 και η Απόφασή του θα σταλεί στον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Γραφείο Δημάρχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Θεοδόσης Αντωνιάδης

AGGELOS DRITSAS

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”

AGGELOS DRITSAS

Ψυχή μου καλό ταξίδι ,στην αγκαλιά τών αγγέλων.

AGGELOS DRITSAS

Αγία Τριάδα Ναυπλίου: Τρόφιμα και απορρυπαντικά συγκεντρώνει ο Σύλλογος καρκινοπαθών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Εξαιρετική μουσική βραδιά με το Άγγελο Ανδριανό στην παραλία του Κιβερίου

AGGELOS DRITSAS

Την Αργολίδα θα επισκεφθεί ο υποψ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στην Καραθώνα Ναυπλίου στην παλιά χωματερή ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Δήμαινας, τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

AGGELOS DRITSAS

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών: Όσο υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη οι Δήμοι θα στέκονται δίπλα τους

AGGELOS DRITSAS

Διήμερη αποχή των δικηγόρων και στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

58 ΚΑΡΦΙΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ : Έργο τέχνης στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη

AGGELOS DRITSAS

 100 συμμετοχές στην Ανάβαση Αχλαδοκάμπου

AGGELOS DRITSAS