ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥΓΕΙΑ

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δήμαρχου Ναυπλιέων Δημήτριου Ορφανού με την Διοικήτρια του ΓΝΑ

 

👉 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων, κ. Δημήτριο Ορφανό, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή (26.01.2024) η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, κ. Γεσθημανή Κασνακτσόγλου με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του στη Δημαρχία.
Κατά τη συνάντηση η κ. Κασνακτσόγλου ενημέρωσε τον κ. Ορφανό σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας και ιδιαίτερα στην Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, καθώς και για διάφορα ζητήματα που αφορούν στην υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών.
«Είμαστε σύμμαχοι και αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία και δράση που έχει στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής μας, σε κάθε ενέργεια που τους βοηθά και τους υποστηρίζει.», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός.
Από την πλευρά του ΓΝΑ, η Διοικήτρια, εξέφρασε τις θερμότερες ευχές της για καλή θητεία στον δήμαρχο, αλλά και την προσμονή για στενή συνεργασία σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των δύο φορέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επελαύνει η κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα: Κλειστά σχολεία στη Ζάκυνθο – 112 και στην Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Ψυχή μου καλό ταξίδι ,στην αγκαλιά τών αγγέλων.

AGGELOS DRITSAS

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Βασικών Πρώτων Βοηθειών στην Κοινότητα Κουρτακίου

AGGELOS DRITSAS

Αυγενάκης: Αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα με την ίδρυση αγροτικών τμημάτων στα Επιμελητήρια

AGGELOS DRITSAS

Οι 20 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας με την παράταξη του Μανώλη Μάκαρη

AGGELOS DRITSAS

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα «πληρώνονται» τα επιδόματα Ιανουαρίου σε 715.458 δικαιούχους

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιωάννης Καποδίστριας πλέον δεν ανήκει στην συλλογή μου αλλά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους ” Καποδιστριακό “.

AGGELOS DRITSAS

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Πτωχός

AGGELOS DRITSAS

Φείδων Άργους – Τίγρεις 1-0

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα η χώρα «πάτησε χειρόφρενο».

AGGELOS DRITSAS

«Ελεύθερα Αργολικά Βουνά»

AGGELOS DRITSAS