ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τα ζητήματα οργάνωσης, ευταξίας και οικονομικής ζωτικότητας είναι αυτά τα οποία έχουν τεθεί σε προτεραιότητα, συμφωνα με τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Notospress.gr o δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Ιωάννης Μαλτέζος 

ΑΡΓΟΣ. Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Ιωάννης Μαλτέζος μίλησε αποκλειστικά στο Notospress.gr αναφορικά με το ναρκοθετημένο οικονομικά, πεδίο του δημοτικού προυπολογισμού που κληρονόμησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, τα ζητήματα ευταξίας και καθημερινότητας τα οποία είναι προτεραιότητα στον δήμο άργους, την εκκρεμότητα του προστίμου που έχει επιβληθεί από την Περιφέρεια σε σχέση με την διαχείριση των απορριμάτων αλλά και το πλαίσιο συνεργασίας του με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Ορφανό.

«Έχουμε έναν προυπολογισμό ναρκοθετημένο και σε εκκρεμότητα, ο οποίος θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί απο τις 15 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους κι αυτό μας δυσκολεύει πάρα πολύ, καθώς σε αυτή την φάση καλούμαστε ως δήμος να καλύψουμε μόνο τις βασικές ανάγκες και ότι προβλέπει ο νόμος» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαλτέζος ενώ ξεκαθάρισε, ότι δεν θα υπάρχει ψηφισμένος και καθορισμένος προυπολογισμός για τον Δήμος Άργους – Μυκηνών μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

«Οι διανοίξεις δρόμων και τα μέτρα της Λαικής αγοράς σε άμεση προτεραιότητα»

Σε ότι έχει να κάνει με τις προτεραιότητες οι οποίες θα πρέπει να τρέξουν παράλληλα μετά τον προυπολογισμό και τείνουν σύμφωνα με τον κ. Μαλτέζο να λάβουν διάσταση δύσκολης εξίσωσης, είναι τα θέματα που αφορούν το οδικό δίκτυο και την διάνοιξη νέων δρόμων στον Δήμο, τα μέτρα οριοθέτησης και χωροθέτησης της των Λαικών αγορών αλλά και το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στο Άργος, το οποίο πλέον γίνεται ανεξέλεγκτο.

«Την ερχόμενη Δευτέρα (15/1) έχουμε προγραμματίσει συνάντηση με τον κ. Ορφανό και θεωρώ ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία»

Τέλος ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Μαλτέζος μίλησε για την αγαστή συνεργασία που επιθυμεί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Ορφανό, όντας γειτονικοί δήμοι που οφείλουν να συνεργάζονται για το κοινό καλό του τόπου. Μάλιστα ο κ. Μαλτέζος αναφέρθηκε στην κοινή επιστημονική πορεία που ενώνει τον ίδιο με τον κ. Ορφανό αφού και οι δύο υπήρξαν Δικηγόροι και μέλη στον ίδιο Δικηγορικό Σύλλογο. «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον κ. Ορφανό, είμαστε και οι δύο άνθρωποι μορφωμένοι και μπορούμε να λύσουμε τα πάντα».

notospress.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκίνησε το 1o Οδοιπορικό της Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Παναργειακός-Ρόδος αύριο στο ΔΑΚ Άργους στις 16:00.

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Γ. Σιδέρης : 200 χρόνων από τη Μάχη των Μύλων ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ημέρα αγάπης η Παρασκευή, αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος: Τιμήσαμε και φέτος την εορτή του Αγίου Πνεύματος στο ομώνυμο εκκλησάκι στα Δίδυμα.

AGGELOS DRITSAS

Ο Δημήτρης Δικαίος ευχαρίστησε τα μέλη του ΚΑΠΗ που συμμετείχαν

AGGELOS DRITSAS

 ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτη ανακοίνωση: Μεγάλη αλλαγή στις κάρτες της τράπεζας Πειραιώς

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός άνδρας στην παραλία Κιβερίου στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Κακοκαιρία σε Αργολίδα : Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο

AGGELOS DRITSAS

“Ο Δήμος μας έχει ως σταθερή προτεραιότητα την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την όμορφη, λειτουργική εικόνα της πόλης μας.

AGGELOS DRITSAS

”Νέα Πελοπόννησος”: Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κόρινθο την Παρασκευή 29/9

AGGELOS DRITSAS