ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τα ζητήματα οργάνωσης, ευταξίας και οικονομικής ζωτικότητας είναι αυτά τα οποία έχουν τεθεί σε προτεραιότητα, συμφωνα με τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Notospress.gr o δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Ιωάννης Μαλτέζος 

ΑΡΓΟΣ. Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Ιωάννης Μαλτέζος μίλησε αποκλειστικά στο Notospress.gr αναφορικά με το ναρκοθετημένο οικονομικά, πεδίο του δημοτικού προυπολογισμού που κληρονόμησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, τα ζητήματα ευταξίας και καθημερινότητας τα οποία είναι προτεραιότητα στον δήμο άργους, την εκκρεμότητα του προστίμου που έχει επιβληθεί από την Περιφέρεια σε σχέση με την διαχείριση των απορριμάτων αλλά και το πλαίσιο συνεργασίας του με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Ορφανό.

«Έχουμε έναν προυπολογισμό ναρκοθετημένο και σε εκκρεμότητα, ο οποίος θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί απο τις 15 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους κι αυτό μας δυσκολεύει πάρα πολύ, καθώς σε αυτή την φάση καλούμαστε ως δήμος να καλύψουμε μόνο τις βασικές ανάγκες και ότι προβλέπει ο νόμος» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαλτέζος ενώ ξεκαθάρισε, ότι δεν θα υπάρχει ψηφισμένος και καθορισμένος προυπολογισμός για τον Δήμος Άργους – Μυκηνών μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

«Οι διανοίξεις δρόμων και τα μέτρα της Λαικής αγοράς σε άμεση προτεραιότητα»

Σε ότι έχει να κάνει με τις προτεραιότητες οι οποίες θα πρέπει να τρέξουν παράλληλα μετά τον προυπολογισμό και τείνουν σύμφωνα με τον κ. Μαλτέζο να λάβουν διάσταση δύσκολης εξίσωσης, είναι τα θέματα που αφορούν το οδικό δίκτυο και την διάνοιξη νέων δρόμων στον Δήμο, τα μέτρα οριοθέτησης και χωροθέτησης της των Λαικών αγορών αλλά και το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στο Άργος, το οποίο πλέον γίνεται ανεξέλεγκτο.

«Την ερχόμενη Δευτέρα (15/1) έχουμε προγραμματίσει συνάντηση με τον κ. Ορφανό και θεωρώ ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία»

Τέλος ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Μαλτέζος μίλησε για την αγαστή συνεργασία που επιθυμεί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Ορφανό, όντας γειτονικοί δήμοι που οφείλουν να συνεργάζονται για το κοινό καλό του τόπου. Μάλιστα ο κ. Μαλτέζος αναφέρθηκε στην κοινή επιστημονική πορεία που ενώνει τον ίδιο με τον κ. Ορφανό αφού και οι δύο υπήρξαν Δικηγόροι και μέλη στον ίδιο Δικηγορικό Σύλλογο. «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον κ. Ορφανό, είμαστε και οι δύο άνθρωποι μορφωμένοι και μπορούμε να λύσουμε τα πάντα».

notospress.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γιόρτασαν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στο Τολό ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τασωματεία εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Πατέρα Ανδρέα Θεοδωρακόπουλο

AGGELOS DRITSAS

Αναγνωσταράς Παναγιώτης – Κωνσταντίνος Μάκαρης ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

 Γιάννης Γεωργόπουλος: Η κα Μαρία δεν είναι πια μαζί μας.

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης

AGGELOS DRITSAS

Αθήνα: Χειροπέδες σε δημοτικούς υπαλλήλους για εκβίαση ιδιοκτητών καφέ και εστιατορίων

AGGELOS DRITSAS

Παρέμβαση του Προέδρου του Επιμελητήριου Αργολίδας κ. Δαμούλου Φώτιου για την εφαρμογή my business support και την επιστροφή ΦΠΑ των Αγροτών του Ειδικού καθεστώτος

AGGELOS DRITSAS

Νέα ακτινολόγος ορκίστηκε στο Νοσοκομείο Άργους

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός : Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Σπήλιου Βασιλείου.

AGGELOS DRITSAS

Με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα, ο 9χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Παίδων

AGGELOS DRITSAS