ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τα ζητήματα οργάνωσης, ευταξίας και οικονομικής ζωτικότητας είναι αυτά τα οποία έχουν τεθεί σε προτεραιότητα, συμφωνα με τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Notospress.gr o δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Ιωάννης Μαλτέζος 

ΑΡΓΟΣ. Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Ιωάννης Μαλτέζος μίλησε αποκλειστικά στο Notospress.gr αναφορικά με το ναρκοθετημένο οικονομικά, πεδίο του δημοτικού προυπολογισμού που κληρονόμησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, τα ζητήματα ευταξίας και καθημερινότητας τα οποία είναι προτεραιότητα στον δήμο άργους, την εκκρεμότητα του προστίμου που έχει επιβληθεί από την Περιφέρεια σε σχέση με την διαχείριση των απορριμάτων αλλά και το πλαίσιο συνεργασίας του με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Ορφανό.

«Έχουμε έναν προυπολογισμό ναρκοθετημένο και σε εκκρεμότητα, ο οποίος θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί απο τις 15 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους κι αυτό μας δυσκολεύει πάρα πολύ, καθώς σε αυτή την φάση καλούμαστε ως δήμος να καλύψουμε μόνο τις βασικές ανάγκες και ότι προβλέπει ο νόμος» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαλτέζος ενώ ξεκαθάρισε, ότι δεν θα υπάρχει ψηφισμένος και καθορισμένος προυπολογισμός για τον Δήμος Άργους – Μυκηνών μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

«Οι διανοίξεις δρόμων και τα μέτρα της Λαικής αγοράς σε άμεση προτεραιότητα»

Σε ότι έχει να κάνει με τις προτεραιότητες οι οποίες θα πρέπει να τρέξουν παράλληλα μετά τον προυπολογισμό και τείνουν σύμφωνα με τον κ. Μαλτέζο να λάβουν διάσταση δύσκολης εξίσωσης, είναι τα θέματα που αφορούν το οδικό δίκτυο και την διάνοιξη νέων δρόμων στον Δήμο, τα μέτρα οριοθέτησης και χωροθέτησης της των Λαικών αγορών αλλά και το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στο Άργος, το οποίο πλέον γίνεται ανεξέλεγκτο.

«Την ερχόμενη Δευτέρα (15/1) έχουμε προγραμματίσει συνάντηση με τον κ. Ορφανό και θεωρώ ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία»

Τέλος ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Μαλτέζος μίλησε για την αγαστή συνεργασία που επιθυμεί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Ορφανό, όντας γειτονικοί δήμοι που οφείλουν να συνεργάζονται για το κοινό καλό του τόπου. Μάλιστα ο κ. Μαλτέζος αναφέρθηκε στην κοινή επιστημονική πορεία που ενώνει τον ίδιο με τον κ. Ορφανό αφού και οι δύο υπήρξαν Δικηγόροι και μέλη στον ίδιο Δικηγορικό Σύλλογο. «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον κ. Ορφανό, είμαστε και οι δύο άνθρωποι μορφωμένοι και μπορούμε να λύσουμε τα πάντα».

notospress.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Υπογραφή συμβάσεων για τη διαχείριση δακοπαγίδων στην Π.Ε. Αργολίδας για τα έτη 2025-2027

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα σε αγρότες και κτηνοτρόφους για δράσεις εξωστρέφειας

AGGELOS DRITSAS

Η παρουσίαση ενός βιβλίου είναι γιορτή και χαρά.

AGGELOS DRITSAS

Στις κάλπες ο…μισός πλανήτης το 2024

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη φυγόποινου για εκβίαση στο Κρανίδι Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Τακτική Γενική Συνέλευση Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Άργους

AGGELOS DRITSAS

Εορτασμός των Αγίων Αναργύρων στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας!

AGGELOS DRITSAS

Ενορία Αγίας Τριάδας Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Αναστασία – Σάσσα Αργυροπούλου

AGGELOS DRITSAS

Δημότες σε Καμπόσο: Δήμαρχε συνέχισε με έργα!

AGGELOS DRITSAS

Η ταλαιπωρία των κατοίκων των Διδύμων επιδιώκεται να επαναληφθεί με την ανοχή και την επιβράβευση του ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε ……….

AGGELOS DRITSAS