ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καιρός: Κοπάζουν οι πολύ ισχυροί άνεμοι – Έρχονται μπόρες – Πρόγνωση μέχρι την Τρίτη 29/8

Γενικά καλός θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου, στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Πιθανώς τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια λόγω καπνού.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και στα υπόλοιπα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στη νησιωτική χώρα τους 32 με 36 βαθμούς και στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26-08-2023

Γενικά αίθριος καιρός.Tις πρωινές ώρες πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και την Ήπειρο νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. 

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε όλα τα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και πιθανώς στην Κρήτη νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από το βράδυ.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και βαθμιαία βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 πιθανόν τις μεσημβρινές ώρες στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και τα νότια τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου και στη νησιωτική χώρα τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27-08-2023

Γενικά αίθριος καιρός.Τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 πιθανόν μέχρι αργά το μεσημέρι στο βορειοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-08-2023

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις και στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29-08-2023

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια.

Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά θα είναι ασθενείς και στα υπόλοιπα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αυξήσεις στο δώρο Πάσχα και σε επιδόματα

AGGELOS DRITSAS

Μια ξεχωριστή Ρεμπέτικη Βραδιά εξελίχθηκε χθες το βράδυ στις Λίμνες του Δήμου Άργους Μυκηνών ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Ναυπλίου – Πολυνίκης – Handball

AGGELOS DRITSAS

Πυρήνες της Φωτιάς: Λιμενικοί των ΟΥΚ ανάμεσα στους συλληφθέντες

AGGELOS DRITSAS

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΕΤΣΩΝ.

AGGELOS DRITSAS

Ποδοσφαιριστής ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

AGGELOS DRITSAS

Με την Διαδικασία του Αυτοφώρου Τρείς Δημοτικοί Υπάλληλοι από Άργος Οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια Ναυπλίου!

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Άντρας έπεσε από σκαλωσιές και βρήκε τραγικό θάνατο – Χαροπαλεύει ένας ακόμα

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά σε χωματερή στην Ύδρα – Κινητοποιήθηκε ελικόπτερο

AGGELOS DRITSAS

1ο INTERNATIONAL TAEKWONDO SUMMER CAMP 2025 στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης: Το Λυγουριό, ο υπέροχος τόπος μας, έχει ιστορία που δεν σηκώνει παζάρια και δυνατότητες που τον κάνουν μοναδικό !

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγές στη νομοθεσία για τα ελαιόλαδα και πυρηνέλαια

AGGELOS DRITSAS