ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου και όταν συνεζητείτο το τεραστίων διαστάσεων θέμα της έκδοσης διαταγής πληρωμής ενενήντα χιλιάδων ευρώ (ακολουθούν και σωρεία άλλων διαταγων πληρωμής και αγωγών) που βασιζόταν σε προφορικές εντολές του τέως Δημάρχου έξω από κάθε νομιμότητα (ουδείς παρέλαβε το εργο και τα υλικά-ουδείς πιστοποίησε), ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έθεσε, προφανώς προς αντιπερισπασμό , ένα δήθεν πρόβλημα στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Ζήτησα και έλαβα πλήρη γραπτή αναφορά. Για εμάς παντού διαφάνεια και όλα στο φως.

Ιδού:

Το φαινόμενο της θολότητας του νερού για 1-2 ώρες παρουσιάζεται πάντα και συνήθως μία φορά τον μήνα κατά το υποχρεωτικό πλύσιμο των φίλτρων με την διαδικασία του backwash (αντίστροφη κυκλοφορία νερού) και όποτε σταματά η λειτουργία ανακύκλωσης σε κάποιο από τα φίλτρα και κατόπιν γίνεται επανεκκίνηση. Οφείλεται στην μικρή διαρροή άμμου, την οποία περιέχουν τα φίλτρα. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 ήταν εντονότατο αλλά μετά την ανακατασκευή και πλήρωση των φίλτρων, η οποία έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2021 έχει ελαχιστοποιηθεί.

Στις 9 και 10 Ιανουαρίου το πρωί πραγματοποιήθηκαν εργασίες στα φίλτρα της μεγάλης πισίνας του κολυμβητηρίου και συγκεκριμένα σφράγιση κάποιων μικρών οπών. Κρίθηκε επιβεβλημένο να προστεθεί καινούρια επιπλέον άμμος πολύ ψιλής κοκομετρίας.

Για να γίνουν οι εργασίες αυτές έπρεπε να κλείσουμε την μία από τις 2 αντλίες ανακύκλωσης του νερού έτσι ώστε με την 1 αντλία να μπορεί το νερό να ανακυκλώνεται, να χλωριώνεται και να θερμαίνει την πισίνα. Οι εργασίες δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρωθούν τις πρωινές ώρες και διήρκεσαν μέχρι τις 16.00.

Με το πέρας των εργασιών, ενεργοποιώντας την αντλία που είχαμε κλειστή πέρασε από τις σωληνώσεις άμμος από τα φίλτρα και εμφανίστηκε θολότητα περίπου από 16.00 – 18.00.

Στις 16.00 ενημερώσαμε τους αθλητές ότι καλό θα ήταν να διακόψουν την προπόνησή τους αν και δεν υπήρχε κίνδυνος διότι η φίλτρανση και η ανακύκλωση γινόταν με τα 2 φίλτρα.

Όμως επειδή η ανακύκλωση του νερού και η χλωρίωση δεν είχε σταματήσει, το νερό καθάρισε πολύ γρήγορα και είχε επανέλθει στις 18.00 οπότε και διεξήχθησαν οι προπονήσεις από αυτή την ώρα και μετά.

Αυτό το ουσιαστικά ανύπαρκτο πρόβλημα που έχει συμβεί πλειστάκις κατά το παρελθόν έθεσε και δη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο τέως Δήμαρχος. Ότι αυτό έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν μπορεί εύκολα κάποιος να το πληροφορηθεί.

Για εμάς και η πολύ κακή αντιπολίτευση είναι και αυτή ευπρόσδεκτη για την πλήρη διαφάνεια. Έστω και αν ποτέ στο παρελθόν δεν έχει τεθεί παρόμοιο θέμα για αντιπολιτευτικό λόγο.

Η διαχείριση της ήττας δύσκολο πόνημα. Κατανοούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πέθανε ο θρύλος του σινεμά Αλέν Ντελόν

AGGELOS DRITSAS

13ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ 2025-2026 με τελικό σκορ 81-84 απέναντι στον Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει τους παραγωγούς ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής

AGGELOS DRITSAS

Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

AGGELOS DRITSAS

Σας περιμένουμε όλους είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και θα πρέπει να ενημερωθούμε όλοι.

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ LIVE

AGGELOS DRITSAS

Γιορτή Ροδιού Ερμιόνης 2024

AGGELOS DRITSAS

Το συντριβάνι της πλατείας μας λουσμένο με πλαστικό χρώμα.

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ vs ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

AGGELOS DRITSAS

Τη πρώτη θέση πήρε ο Γιώργος Σμυρλής στο aquathlon kinds

AGGELOS DRITSAS

Συλλυπητήρια ανακοίνωση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS