ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και της Επιτροπής Διαιτησίας στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο.Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Αργολίδας και αντάλλαξε ευχές.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας Δήμου Ναυπλιέων κ. Θανάσης Πανουτσόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διατησίας κ. Νενεκούμης Χαρίλαος.Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Παρατηρητής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κ. Αντωνία Κοκκοτού, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. κ. Γρηγόρης Χρόνης, ο Λιμενάρχης Δήμου Ναυπλιέων κ. Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Νίκος Μητροσύλης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Ραφαήλ Μπαρού, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Διαιτητές, Προπονητές, Παρατηρητές Διαιτησίας και Αγώνων, Ιατροί αγώνων, ο παλαίμαχος διαιτητής Σταύρος Κρεμαστιώτης, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Παύλος Τσιτουρίδης, Πρόεδροι και Μέλη Δ.Σ. Ποδοσφαιρικών Σωματείων, Ποδοσφαιριστές, γονείς αθλητών και ο πρώην Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Απόστολος Μπότσος.

Από τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας εκτός από τον Πρόεδρο και Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Βασίλη Σιδέρη παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Μανουσάκης, η Γενική Γραμματέας Ελένη Πανοβράκου, ο Ταμίας Νώντας Μπιτζής, και τα Μέλη του Δ.Σ. Νίκος Καραμπής, Ανδρέας Βασιλόπουλος και Βαγγέλης Τσιλογιάννης.

Ο Πρόεδρος κ. Σιδέρης στον χαιρετισμό του τόνισε και επικοινώνησε το τεράστιο αθλητικό έργο που έχει υλοποιηθεί μέσα στην τελευταία επταετία διοίκησης, καθώς και το πλάνο προγραμματισμού των επόμενων έργων αλλά και την στοχοθεσία αυτών, ενώ επισήμανε την προσφορά του αθλητισμού στο κοινωνικό σύνολο και ευχαρίστησε για την συμμετοχή όλων στην εκδήλωση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο Νικόλαος Σκιάδας που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή για την προσφορά στον αθλητισμό και ειδικά στο Ποδόσφαιρο.Επίσης βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Προεθνικής ομάδας Κ-16 της Ε.Π.Σ. Αργολίδας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής των Εθνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο. κάτω των 16 ετών για τη σεζόν 2022-2023.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πατέρα Ελευθέριο Μίχο για την διάθεση του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, τον Πατέρα Κωνσταντίνο Σέρρο για την ευλογία του στην κοπή της πίτας και στους χορηγούς της εκδήλωσης, το Χυμοποιείο «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» και τον κ. Παναγιώτη Παϊσόπουλο ιδιοκτήτη του καταστήματος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

Ε.Π.Σ. Αργολίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γ. Γαβρήλος: Το Νοσοκομείο Αργολίδας λειτουργεί σε οριακή κατάσταση – Σειρά συναντήσεων με εργαζομένους

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Βαρύς τραυματισμός οδηγού δίκυκλου

AGGELOS DRITSAS

Γιορτάζει ο Άγιος Σπυρίδωνας στο Ναύπλιο! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου η εγκατάσταση POS σε επιχειρήσεις 35 κλάδων

AGGELOS DRITSAS

Επελαύνει η κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα: Κλειστά σχολεία στη Ζάκυνθο – 112 και στην Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

AGGELOS DRITSAS

Κεντρική ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου στο Άργος την Παρασκεύη 13 Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

Κρίσιμα ερωτήματα για τα Δημοτικά κτίρια του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

A.Π.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας: Διακοπή ηλεκτροδότησης το Σάββατο σε χωριά του Άργους

AGGELOS DRITSAS

«Χτύπησα τη γυναίκα μου και αιμορραγεί!»

AGGELOS DRITSAS

Συγκινεί το βίντεο από το reunion συμμαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους.

AGGELOS DRITSAS