ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και της Επιτροπής Διαιτησίας στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο.Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Αργολίδας και αντάλλαξε ευχές.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας Δήμου Ναυπλιέων κ. Θανάσης Πανουτσόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διατησίας κ. Νενεκούμης Χαρίλαος.Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Παρατηρητής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κ. Αντωνία Κοκκοτού, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. κ. Γρηγόρης Χρόνης, ο Λιμενάρχης Δήμου Ναυπλιέων κ. Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Νίκος Μητροσύλης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Ραφαήλ Μπαρού, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Διαιτητές, Προπονητές, Παρατηρητές Διαιτησίας και Αγώνων, Ιατροί αγώνων, ο παλαίμαχος διαιτητής Σταύρος Κρεμαστιώτης, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Παύλος Τσιτουρίδης, Πρόεδροι και Μέλη Δ.Σ. Ποδοσφαιρικών Σωματείων, Ποδοσφαιριστές, γονείς αθλητών και ο πρώην Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Απόστολος Μπότσος.

Από τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας εκτός από τον Πρόεδρο και Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Βασίλη Σιδέρη παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Μανουσάκης, η Γενική Γραμματέας Ελένη Πανοβράκου, ο Ταμίας Νώντας Μπιτζής, και τα Μέλη του Δ.Σ. Νίκος Καραμπής, Ανδρέας Βασιλόπουλος και Βαγγέλης Τσιλογιάννης.

Ο Πρόεδρος κ. Σιδέρης στον χαιρετισμό του τόνισε και επικοινώνησε το τεράστιο αθλητικό έργο που έχει υλοποιηθεί μέσα στην τελευταία επταετία διοίκησης, καθώς και το πλάνο προγραμματισμού των επόμενων έργων αλλά και την στοχοθεσία αυτών, ενώ επισήμανε την προσφορά του αθλητισμού στο κοινωνικό σύνολο και ευχαρίστησε για την συμμετοχή όλων στην εκδήλωση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο Νικόλαος Σκιάδας που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή για την προσφορά στον αθλητισμό και ειδικά στο Ποδόσφαιρο.Επίσης βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Προεθνικής ομάδας Κ-16 της Ε.Π.Σ. Αργολίδας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής των Εθνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο. κάτω των 16 ετών για τη σεζόν 2022-2023.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πατέρα Ελευθέριο Μίχο για την διάθεση του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, τον Πατέρα Κωνσταντίνο Σέρρο για την ευλογία του στην κοπή της πίτας και στους χορηγούς της εκδήλωσης, το Χυμοποιείο «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» και τον κ. Παναγιώτη Παϊσόπουλο ιδιοκτήτη του καταστήματος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

Ε.Π.Σ. Αργολίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εμποροπανήγυρη της «ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ» στο Άστρος

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια ημέρα ποίησης σήμερα

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται νέο καύσιμο στα βενζινάδικα – Ποιοι θα το βάζουν

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Ζητείται προσωπικό κουζίνας και σέρβις για κατάστημα resto-bar

AGGELOS DRITSAS

Η ανάδειξη του Ασκληπιείου Επιδαύρου στο ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα έγινε το ξεκίνημα μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή, την Τρίτη 17 Ιουλίου 2024, ο πρώην Δήμαρχος Κρανιδίου Γεώργιος Φραγκούλης.

AGGELOS DRITSAS

Β. Σιδέρης: Kαλή επιτυχία και καλή δύναμη στον νέο Πρόεδρο της EΠΟ Μάκη Γκαγκάτση

AGGELOS DRITSAS

Ζητείται κυρία για απογευματινή φύλαξη δυο παιδιών στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Διήμερο Φεστιβάλ Καπετάν Ρέμπελου στο Δήμο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Σημαντικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Αργείων “Ο Δαναός”

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία έπεσε η αυλαία της εκπομπής” Κυριακή στο Χωριό ξανά” στη Νέα Επίδαυρο!

AGGELOS DRITSAS