ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Ναυπλιέων επιλέγει το δάνειο για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού. ΒΙΝΤΕΟ

Ναύπλιο| Ναι μεν αλλά, από το Μάκαρη

Ο επικεφαλής της Νέας εποχής εξέπληξε για άλλη μια φορά.Ο Μάκαρης όπως πάντα ακομπλεξάριστος δεν κρύφτηκε πίσω από τις πολιτικές ευθύνες δίνοντας έτσι μάθημα σε όλους όσους θέλουν να λέγονται πολιτικοί.Ο λόγος του μεστός και τεκμηριωμένος οδήγησε ακόμα και αυτούς που δεν τον συμπαθούν να δουν τα λεγόμενά του με άλλο μάτι και αυτό το λέμε διότι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μετά από εκτεταμένη συζήτηση και σοβαρές πιέσεις αποφάσισαν να πάρουμε δάνειο προκειμένου να μπορέσει ο δήμος να αποληρώσει τα χρέη του.Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση δεν ήταν η ίδια η σύμβαση και το πόσο σημαντική είναι, αλλά ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθεί τμηματικά και τεκμηριωμένα για κάθε απαίτηση, για κάθε ποσό, για κάθε προμηθευτή.

Και αυτό οφείλεται κατά πολύ και στον Κωνσταντίνο Μάκαρη.

Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ επεσήμανε τον κίνδυνο ενός δανείου 8.000.000 ευρώ χωρίς έλεγχο θα είναι όπως είπε “σαν να δίνουμε άφεση αμαρτιών σε ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα”.

Τόνισε δε προς τον δήμαρχο πως ” αν πληρώσουμε όλη την λίστα προμηθευτών χωρίς να ελέγξουμε κάθε μια πράξη, σημαδεύοντας τα περιττά έξοδα του δήμου, σε τρία χρόνια θα κληθούμε να πάρουμε εκ νέου δάνειο με καταστροφικές συνέπειες για τον τόπο”.

Και συνέχισε τονίζοντας πως αν δεν γίνουν οι σωστές κινήσεις θα αντιστραφούν οι ρολοι με αποτέλεσμα να είσαι όπως είπε στον δήμαρχο “εσύ ο υπόλογος και ο ελεγχόμενος και όχι ο Κωστούρος”.

Στη συνέχεια της ομιλίας του είπε χαρακτηριστικά ότι “αν σήμερα δεν κάναμε αυτή την εκτεταμένη συζήτηση, εγώ θα ψήφιζα αρνητικά γιατί δεν συμφωνούσα με τον τρόπο διαχείρισης του δανείου” προκαλώντας την έκπληξη όσων ήταν παρών.

Ιδιαίτερη δε εντύπωση έκανε ο τρόπος που τοποθετήθηκε στην θετική του ψήφο λέγοντας τα εξής:

“Θα ψηφίσω θετικά γιατί δεν θέλω να βγάλω την ουρά μου απέξω.

Αν αποτύχει αυτή η δημοτική αρχή έχει αποτύχει όλος ο Δήμος έχουμε αποτύχει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, έχουν αποτύχει όλοι οι δημότες…

Για να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα του δήμου θα πρέπει προχωρήσουμε άμεσα στο νοικοκύρεμα των εξόδων που είναι πρωταρχικός σκοπός για μένα.

Θα πιέζω συνεχώς το δήμαρχο και τις οικονομικές υπηρεσίες γι αυτο και σε συνδυασμό με τον ελεγχο και την σωστή πληρωμή των παλαιών υποχρεώσεων ο Δήμος μπορεί να μπει σε τροχιά κερδοφορίας για τα επόμενα χρόνια.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τάσος Χρόνης: Η Νέα Επίδαυρος είναι ο τόπος που γεννήθηκε το Ελληνικό Κράτος!

AGGELOS DRITSAS

Αναβιώνουν την Τσέτα στο Πόρτο Χέλι και τιμούν τη θάλασσα και τους ψαράδες

AGGELOS DRITSAS

Δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα στην Φρέγκαινα, αποτίοντας φόρο τιμής στους 24 εκτελεσθέντες.

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το εποχικό βοήθημα των οικοδόμων

AGGELOS DRITSAS

Πρότυπο Επαγγελματικό Λυκείο Άργους

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑΝ 2024 : Γ. Τσούρνος: Το τελευταίο και πιο μεγάλο σκάνδαλο της Δημαρχίας Κωστούρου

AGGELOS DRITSAS

Από τις 20 Αυγούστου αρχίζει η κυνηγετική περίοδος

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε αποθήκη κοντά στην εμποροπανήγυρη της Τεγέας

AGGELOS DRITSAS

Το ΚΑΠΗ του Δήμου Επιδαύρου, κλείνει 40 χρόνια

AGGELOS DRITSAS

 Ο Βασίλης Γ. Σιδέρης στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη #ΔΕΘ2025!

AGGELOS DRITSAS

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποιήθηκε

AGGELOS DRITSAS