ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Ναυπλιέων επιλέγει το δάνειο για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού. ΒΙΝΤΕΟ

Ναύπλιο| Ναι μεν αλλά, από το Μάκαρη

Ο επικεφαλής της Νέας εποχής εξέπληξε για άλλη μια φορά.Ο Μάκαρης όπως πάντα ακομπλεξάριστος δεν κρύφτηκε πίσω από τις πολιτικές ευθύνες δίνοντας έτσι μάθημα σε όλους όσους θέλουν να λέγονται πολιτικοί.Ο λόγος του μεστός και τεκμηριωμένος οδήγησε ακόμα και αυτούς που δεν τον συμπαθούν να δουν τα λεγόμενά του με άλλο μάτι και αυτό το λέμε διότι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μετά από εκτεταμένη συζήτηση και σοβαρές πιέσεις αποφάσισαν να πάρουμε δάνειο προκειμένου να μπορέσει ο δήμος να αποληρώσει τα χρέη του.Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση δεν ήταν η ίδια η σύμβαση και το πόσο σημαντική είναι, αλλά ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθεί τμηματικά και τεκμηριωμένα για κάθε απαίτηση, για κάθε ποσό, για κάθε προμηθευτή.

Και αυτό οφείλεται κατά πολύ και στον Κωνσταντίνο Μάκαρη.

Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ επεσήμανε τον κίνδυνο ενός δανείου 8.000.000 ευρώ χωρίς έλεγχο θα είναι όπως είπε “σαν να δίνουμε άφεση αμαρτιών σε ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα”.

Τόνισε δε προς τον δήμαρχο πως ” αν πληρώσουμε όλη την λίστα προμηθευτών χωρίς να ελέγξουμε κάθε μια πράξη, σημαδεύοντας τα περιττά έξοδα του δήμου, σε τρία χρόνια θα κληθούμε να πάρουμε εκ νέου δάνειο με καταστροφικές συνέπειες για τον τόπο”.

Και συνέχισε τονίζοντας πως αν δεν γίνουν οι σωστές κινήσεις θα αντιστραφούν οι ρολοι με αποτέλεσμα να είσαι όπως είπε στον δήμαρχο “εσύ ο υπόλογος και ο ελεγχόμενος και όχι ο Κωστούρος”.

Στη συνέχεια της ομιλίας του είπε χαρακτηριστικά ότι “αν σήμερα δεν κάναμε αυτή την εκτεταμένη συζήτηση, εγώ θα ψήφιζα αρνητικά γιατί δεν συμφωνούσα με τον τρόπο διαχείρισης του δανείου” προκαλώντας την έκπληξη όσων ήταν παρών.

Ιδιαίτερη δε εντύπωση έκανε ο τρόπος που τοποθετήθηκε στην θετική του ψήφο λέγοντας τα εξής:

“Θα ψηφίσω θετικά γιατί δεν θέλω να βγάλω την ουρά μου απέξω.

Αν αποτύχει αυτή η δημοτική αρχή έχει αποτύχει όλος ο Δήμος έχουμε αποτύχει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, έχουν αποτύχει όλοι οι δημότες…

Για να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα του δήμου θα πρέπει προχωρήσουμε άμεσα στο νοικοκύρεμα των εξόδων που είναι πρωταρχικός σκοπός για μένα.

Θα πιέζω συνεχώς το δήμαρχο και τις οικονομικές υπηρεσίες γι αυτο και σε συνδυασμό με τον ελεγχο και την σωστή πληρωμή των παλαιών υποχρεώσεων ο Δήμος μπορεί να μπει σε τροχιά κερδοφορίας για τα επόμενα χρόνια.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διεθνές βραβείο καλύτερης ταινίας στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου

AGGELOS DRITSAS

Σημαντικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης από την ΔΥΠΑ (Πρώην ΟΑΕΔ)

AGGELOS DRITSAS

Κακή εξέλιξη: Πιο ζεστή κατά…4 βαθμούς η θάλασσα!

AGGELOS DRITSAS

Κατ αρχας θα ήθελα να συγχαρω τους συντελεστες της εσπερίδας

AGGELOS DRITSAS

Η Ελληνική Παιδεία πάντα μας αρέσει και με συνέπεια την υπηρετούμε.

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef

AGGELOS DRITSAS

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου Δελτίο Τύπου

AGGELOS DRITSAS

Το ζευγάρι του Αγαμέμνονα (Μέμου) Μακρή σε πρώτο πλάνο.

AGGELOS DRITSAS

Ενισχυμένη δόση του επιδόματος παιδιού για 800.000 δικαιούχους

AGGELOS DRITSAS

Καλό του ταξίδι. 103 χρονών ας αξιωθούμε να πάρουμε τα χρόνια του.

AGGELOS DRITSAS

ΘΕΟΧΑΡΗΣ: «Καμπάνες» για όσους δεν συνδεθούν με POS

AGGELOS DRITSAS

Ισολογισμοί – Απολογισμοί, κέρδη – χρέη και φυσικά πάντα στο προσκήνιο η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ

AGGELOS DRITSAS