ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Αλεξάκου -Γκλιάτη Σταματίνα Με την Δύναμη της Προσφοράς σε πρώτο πρόσωπο για ένα Δήμο με ανάπτυξη και κοινωνική ευαισθησία.

Αγαπητοί μου συμπολίτες ! Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές είμαι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το έτος 1995 όταν συμμετείχα ενεργά σε εξαιρετικές εκδηλώσεις πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς στον τότε Δήμο Άργους . Είμαι έγγαμη, μητέρα μιας κόρης ιατρού γενικής χειρουργού στο Υγεία . Ο σύζυγος μου διατηρεί επιχείρηση 36 έτη στην πλατεία Δημοκρατίας .

Η αείμνηστη πεθερά μου Ερήμου Παρασκευή δασκάλα , μας εμφύσησε από πολύ νωρίς την έννοια της πραγματικής προσφοράς στον συνάνθρωπο και την σπουδαιότητα του να δίνεις . Ο Ερυθρός Σταυρός ήταν το πολύτιμο σημείο αναφοράς της και παραμένει και για εμάς . Είμαι μέλος τοπικών Σωματείων και συλλόγων Πανελλήνιας εμβλέλειας !

Τα τελευταία χρόνια προσέφερα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου , με μεγάλη χαρά σε συλλόγους και φορείς δημιουργώντας σημαντικές εκδηλώσεις στα πλαίσια εορτών και αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων, ενδεικτικά :make -a – wish ,Όραμα Ελπίδας , hairforhelp για τον τόπο μου με ειλικρίνεια, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μου.

Ο τόπος μας έχει μοναδικές δυνατότητες τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης, με την πλούσια πολιτισμική παρακαταθήκη του αλλά και με έναν τόσο ισχυρό πρωτογενή τομέα. Η Μητέρα Τερέζα έλεγε : Μπορώ να κάνω πράγματα που εσύ δεν μπορείς . Μπορείς να κάνεις αυτά που δεν μπορώ εγώ .Μαζί μπορούμε να κάνουμε υπέροχα πράγματα !

Ζητώ την στήριξη σας για να αγωνιστούμε μαζί και Μαζί να βάλουμε την δύναμη της προσφοράς στο επίκεντρο ! Επιθυμώ να αποτελέσω την ηχηρή φωνή σας στο Δημ. Συμβούλιο Δήμου Άργους Μυκηνών. Εμπιστευτείτε με ! Με τιμή Αλεξάκου -Γκλιάτη Σταματίνα Κεντρικό ψηφοδέλτιο +Αλεξάκου -Γκλιάτη Σταματίνα Με ψηφίζεται από όλον τον Δήμο Άργους Μυκηνών .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ: Για την κατάργησης του Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Με πρωτοβουλία του Πολεμικού Ναυτικού σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή,

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετέχει στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς,

AGGELOS DRITSAS

Άλλαξαν από σήμερα οι ώρες κοινής ησυχίας – Αναλυτικά οι αλλαγές και οι απαγορεύσεις

AGGELOS DRITSAS

Νέος κύκλος τακτικής ανάκρισης για τον πατέρα Αντώνιο

AGGELOS DRITSAS

15 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Φωταγωγήθηκε απο την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού του δήμου

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα από τον Δήμο Επιδαύρου με θέμα : “Καλύτερη υγεία στην 3η και 4η ηλικία”

AGGELOS DRITSAS

Η αξία του επαγγελματικού προσανατολισμού και η συμπλήρωση των μηχανογραφικών από τους μαθητές .

AGGELOS DRITSAS

Νέα Πελοπόννησος: Eξασφαλιζουμε υδάτινους πόρους – Θωρακίζουμε την Πελοπόννησο απέναντι στις πλημύρες

AGGELOS DRITSAS

Βαγγέλης Λαμπρόπουλος :Eίχα την τεράστια τιμή να βραβευτώ ,στα πλαίσια επιστημονικής ημερίδας της Ένωσης ποινικολόγων και μαχόμενων δικηγόρων

AGGELOS DRITSAS