ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με όραμα, ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης, συγκροτήθηκε το πρώτο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων Πελοποννήσου, δίνοντας το στίγμα μιας νέας εποχής για τη συμμετοχή της νεολαίας στα κοινά.

Μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία, οι νέοι σύμβουλοι ανέδειξαν την ομάδα που θα συντονίσει τις εργασίες και θα εκπροσωπήσει τη δυναμική τους φωνή στο επόμενο διάστημα.

Το Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων Πελοποννήσου

Πρόεδρος: Δήμητρα Χαραλαμπιδοπούλου (1ο ΓΕΛ Καλαμάτας)

Α’ Αντιπρόεδρος: Μαρία Φάββα (ΓΕΛ Μονεμβασιάς)

Β’ Αντιπρόεδρος: Βασιλική-Μαρία Σάσσαλου (2ο Πρότυπο ΓΕΛ Τρίπολης)

Α’ Γραμματέας: Ελευθερία-Ραφαέλα Μπροδήμα (Εκπ. Όμιλος Αργολίδας Νέο Σχολείο)

Β΄ Γραμματέας: Φίλιππος-Γεώργιος Καραμπέτσος (1ο ΓΕΛ Κιάτου)

Η εκλογή του Προεδρείου αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα στην πορεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων, ενός θεσμού που φιλοδοξεί να δώσει βήμα και ρόλο στους μαθητές της Πελοποννήσου. Με διαφορετικές αφετηρίες, αλλά κοινό στόχο, τα μέλη του Προεδρείου αναλαμβάνουν να συντονίσουν τις δράσεις των νέων συμβούλων, να ενισχύσουν τη συνεργασία μεταξύ των σχολείων και να προωθήσουν προτάσεις για τα θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά.

Δήλωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού

Με αφορμή την εκλογή του πρώτου Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, συνεχάρη τους νέους εκπροσώπους και υπογράμμισε τη σημασία της ενεργούς συμμετοχής της νεολαίας στα κοινά:

«Η νέα γενιά της Πελοποννήσου απέδειξε ότι έχει φωνή, θέληση και διάθεση να συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση του μέλλοντός της. Η εκλογή του πρώτου Προεδρείου είναι μια ιστορική στιγμή για το Περιφερειακό Συμβούλιο Νέων και ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της συμμετοχής των μαθητών στα κοινά. Συγχαίρω τη Δήμητρα, τη Μαρία, τη Βασιλική-Μαρία, την Ελευθερία-Ραφαέλα και τον Φίλιππο-Γεώργιο για την εκλογή τους και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν. Είμαι βέβαιος ότι, με τις ιδέες, το πάθος και την ορμή τους, θα κάνουν τη διαφορά. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι στο πλευρό τους, στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες τους και δίνοντάς τους τα εργαλεία να ακουστεί η φωνή τους».

Με το Προεδρείο πλέον συγκροτημένο και τις θεματικές ομάδες να ξεκινούν το έργο τους, το Περιφερειακό Συμβούλιο Νέων Πελοποννήσου περνά στην επόμενη φάση της λειτουργίας του. Σκοπός είναι η ουσιαστική συμμετοχή και η παραγωγή προτάσεων που θα έχουν πραγματικό αντίκτυπο.

Οι νέοι της Πελοποννήσου έχουν πλέον τη δική τους φωνή. Και αυτή η φωνή μόλις άρχισε να ακούγεται δυνατά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νεκρός 20χρονος ναυαγοσώστης μετά από ξυλοδαρμό

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε στην εκδήλωση μας, αφιερωμένη σε ένα από τα πιο όμορφα και παραδοσιακά χόμπι

AGGELOS DRITSAS

Λόγω βλάβης του ΔΕΔΔΗΕ (Μετασχηματιστής) σε κεντρική γεώτρηση του Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ – Το Σάββατο, 19 Ιουλίου 25, στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημαρχείου Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Σε πανικό η δημοτική αρχή Ορφανού!!!

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Σφοδρή χαλαζόπτωση – Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες

AGGELOS DRITSAS

Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς: Τι συμβαίνει στην Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους;

AGGELOS DRITSAS

Γιορτή της Μητέρας – Υπαπαντή του Χριστού

AGGELOS DRITSAS

Τριών Ιεραρχών σήμερα… Γιορτή των γραμμάτων… Γιορτή των εκπαιδευτικών…

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Γ.Ε.Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

243 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο ΕΚΑΒ (ασθενοφόρα)

AGGELOS DRITSAS