ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με όραμα, ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης, συγκροτήθηκε το πρώτο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων Πελοποννήσου, δίνοντας το στίγμα μιας νέας εποχής για τη συμμετοχή της νεολαίας στα κοινά.

Μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία, οι νέοι σύμβουλοι ανέδειξαν την ομάδα που θα συντονίσει τις εργασίες και θα εκπροσωπήσει τη δυναμική τους φωνή στο επόμενο διάστημα.

Το Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων Πελοποννήσου

Πρόεδρος: Δήμητρα Χαραλαμπιδοπούλου (1ο ΓΕΛ Καλαμάτας)

Α’ Αντιπρόεδρος: Μαρία Φάββα (ΓΕΛ Μονεμβασιάς)

Β’ Αντιπρόεδρος: Βασιλική-Μαρία Σάσσαλου (2ο Πρότυπο ΓΕΛ Τρίπολης)

Α’ Γραμματέας: Ελευθερία-Ραφαέλα Μπροδήμα (Εκπ. Όμιλος Αργολίδας Νέο Σχολείο)

Β΄ Γραμματέας: Φίλιππος-Γεώργιος Καραμπέτσος (1ο ΓΕΛ Κιάτου)

Η εκλογή του Προεδρείου αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα στην πορεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων, ενός θεσμού που φιλοδοξεί να δώσει βήμα και ρόλο στους μαθητές της Πελοποννήσου. Με διαφορετικές αφετηρίες, αλλά κοινό στόχο, τα μέλη του Προεδρείου αναλαμβάνουν να συντονίσουν τις δράσεις των νέων συμβούλων, να ενισχύσουν τη συνεργασία μεταξύ των σχολείων και να προωθήσουν προτάσεις για τα θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά.

Δήλωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού

Με αφορμή την εκλογή του πρώτου Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, συνεχάρη τους νέους εκπροσώπους και υπογράμμισε τη σημασία της ενεργούς συμμετοχής της νεολαίας στα κοινά:

«Η νέα γενιά της Πελοποννήσου απέδειξε ότι έχει φωνή, θέληση και διάθεση να συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση του μέλλοντός της. Η εκλογή του πρώτου Προεδρείου είναι μια ιστορική στιγμή για το Περιφερειακό Συμβούλιο Νέων και ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της συμμετοχής των μαθητών στα κοινά. Συγχαίρω τη Δήμητρα, τη Μαρία, τη Βασιλική-Μαρία, την Ελευθερία-Ραφαέλα και τον Φίλιππο-Γεώργιο για την εκλογή τους και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν. Είμαι βέβαιος ότι, με τις ιδέες, το πάθος και την ορμή τους, θα κάνουν τη διαφορά. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι στο πλευρό τους, στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες τους και δίνοντάς τους τα εργαλεία να ακουστεί η φωνή τους».

Με το Προεδρείο πλέον συγκροτημένο και τις θεματικές ομάδες να ξεκινούν το έργο τους, το Περιφερειακό Συμβούλιο Νέων Πελοποννήσου περνά στην επόμενη φάση της λειτουργίας του. Σκοπός είναι η ουσιαστική συμμετοχή και η παραγωγή προτάσεων που θα έχουν πραγματικό αντίκτυπο.

Οι νέοι της Πελοποννήσου έχουν πλέον τη δική τους φωνή. Και αυτή η φωνή μόλις άρχισε να ακούγεται δυνατά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία – Πότε θα «χτυπήσει» την Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Ερμή Κιβερίου

AGGELOS DRITSAS

Οικογενειακή τραγωδία : Πατέρας βρήκε νεκρό το γιο του!

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού με ναρκωτικά χάπια σε χωριό του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

“Αλλαγη Πορείας”: Ανακοίνωση για την παραίτηση του Αντιδήμαρχου Γιώργου Σαρρή

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη συμμετοχή, έντονη συγκίνηση και ζωντανή παρουσίαση του αθάνατου έργου του Μίκη Θεοδωράκη

AGGELOS DRITSAS

Συγκλονιστικός ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος: Στη Βουλή η μεταφορά του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου – Αντιδράσεις για την απόφαση

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρή βλάβη προκλήθηκε στην φορτηγίδα που μεταφέρει τα μπάζα. ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης ντόπιων καλλιτεχνών στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός 64χρονος κυνηγός – Εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή

AGGELOS DRITSAS

Ενημερώνουμε τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Μαλανδρενίου και Στέρνας

AGGELOS DRITSAS