ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Μνημόσυνο υπέρ των 88 αμάχων που σφαγιάσθηκαν στο μαρτυρικό χωριό των Λιμνών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και μπροστά από το Ηρώο που έχει δημιουργηθεί προς τιμήν τους. Ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος χαρακτήρισε την πράξη αυτή ως «Ολοκαύτωμα» αναφέροντας πως είναι η μεγαλύτερη θηριωδία μετά την σφαγή στα Καλάβρυτα και το Δίστομο. Κλείνοντας, τόνισε ότι δεν πρέπει να τους ξεχνάμε ενώ οφείλουμε να τους τιμούμε ως Ήρωες!

Το παρόν στην επιμνημόσυνη δέηση και στην κατάθεση των στεφάνων έδωσαν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, οι Βουλευτές του νομού Γιάννης Ανδριανός, Γιώργος Γαβρήλος και Ανδρέας Πουλάς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, αντιδήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι. Εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών καθώς και συγγενείς των εκτελεσθέντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νέος ΚΟΚ: Οι 7 ριζικές αλλαγές που φέρνει – Όρια ταχύτητας, πρόστιμα , παραβάσεις

AGGELOS DRITSAS

Μάθε που ψηφίζεις

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΟΡΤΗ ΨΑΡΑ 2025Στην ΚΟΙΛΑΔΑΗ Μεγαλύτερη Γιορτή της Ερμιονίδας !

AGGELOS DRITSAS

BINTEO: Έκθεση Βιβλίου στην Πλατεία Ωνάση – Άνοιξε τις πύλες της με επιτυχία

AGGELOS DRITSAS

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 6-12 ΙΟΥΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Αυτοδιοικητική Συνάντηση χθες το Βράδυ στην Αθήνα

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α1 ΚΥΡΙΑΚΗ 7.1.2024 14η αγωνιστική

AGGELOS DRITSAS

Κηδεία Ανδρέα Ευστρ. Αραχωβίτη

AGGELOS DRITSAS

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στις ΠΕ Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας την Παρασκευή 16 Αυγούστου

AGGELOS DRITSAS

Γενικής Συνέλευσης της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

AGGELOS DRITSAS

Ενισχυμένη δόση του επιδόματος παιδιού για 800.000 δικαιούχους

AGGELOS DRITSAS

Από τις 03 Φεβρουαρίου 2025 κατά την έκδοση και εκτέλεση γνωματεύσεων ΕΚΠΥ

AGGELOS DRITSAS