ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ιδιαίτερα τιμητικές και λαμπρές ήταν οι φετινές εκδηλώσεις εορτασμού της 202ης επετείου της Α Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο.

Με έναρξη τη διάλεξη που διοργάνωσε το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία με ομιλητή τον καθηγητή κ Αλιβιζάτο στις 11 Ιανουαρίου στη Βουλή των Ελλήνων και αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στη Νέα Επίδαυρο στις 13 και 14 Ιανουαρίου, παρουσία της Α.Ε Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ Σακελλαροπούλου, αποδόθηκαν οι οφειλόμενες τιμές στο γεγονός και τους γεννήτορες του Ελληνικού Κράτους!

Ιδιαίτερα τιμητικό ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη για δύο ημέρες στην ιστορική Νέα Επίδαυρο και στο Δήμο Επιδαύρου, λαμπρύνοντας έτσι την επέτειο της Εθνοσυνέλευσης, ενώ μας είχε τιμήσει πάλι το 2021 με την παρουσία της.

Η αναβάθμιση των εκδηλώσεων που είχε ως αρχικό στόχο η δημοτική αρχή, έχει γίνει πράξη σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία πέντε χρόνια δίνοντας τη σημασία που οφείλουμε στο γεγονός. Οι σημαντικές παρουσίες σε πολιτικό και πολιτειακό επίπεδο καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις ακαδημαϊκών ομιλιών και ημερίδων, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους αναδεικνύουν την ιστορία μας!

Συνεχίζοντας τη διαρκή εξωστρεφή πορεία του σημαντικότερου γεγονότος της σύγχρονης Ελλάδας προχωρούμε και σε νέες δράσεις μαζί και με άλλους δήμους στο επόμενο διάστημα.

Τις φετινές εκδηλώσεις, πέραν της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας τίμησαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεωργαντάς, η Υπουργός Πολιτισμού και εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Μενδώνη, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Διδασκάλου, ο Βουλευτής Αργολίδας Ν.Δ. κ. Ανδριανός, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαβρήλος, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Πουλάς, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Μαντζούνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Σιδέρης, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ κ. Καφαντάρης, ο αντιπρόεδρος ΠΕΔ Πελοποννήσου Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαφάνειας της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Μαλτέζος, Ναυπλιέων κ. Ορφανός, Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλος, Κορίνθου κ. Σταυρέλης, Ύδρας κ. Κουκουδάκης, , Τροιζηνίας Μεθάνων κ. Μούγιος, Πόρου κ. Κουτουζής, Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου κ. Γανώσης, , ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπούνος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής σκηνής κ. Κουμεντάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Επιδαύρου κ. Παπαργύρης, εκπρόσωποι του Ομίλου Απογόνων αγωνιστών 1821, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, πολιτευτές και εκπρόσωποι κομμάτων, πρώην αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τοπικοί φορείς, κάτοικοι και φίλοι της Νέας Επιδαύρου.

Τάσος Χρόνης
Δήμαρχος Επιδαύρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επίσκεψη στο ΚΥ Άργους: «Οριακή η κατάσταση των πρωτοβάθμιων δομών Υγείας».

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στην Καραθώνα Ναυπλίου στην παλιά χωματερή ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Συμμετοχή του 2ου Λυκείου Ναυπλίου στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «ImagineEU»

AGGELOS DRITSAS

Σε Ναύπλιο και 13 ακόμα πόλεις το 10ο διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Διάσταση απόψεων για το τρένο στην Πελοπόννησο-Σε θολό τοπίο οι συζητήσεις

AGGELOS DRITSAS

Το 17ο Ράλλυ Δαναών έρχεται στις 18 και 19 Νοεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

Εκδηλώσεις μνήμης από την Π.Ε Αργολίδας για την Γενοκτονία των Ποντίων στο Ναύπλιο.

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συναυλία της Γλυκερίας στο θεατράκι της Ακροναυπλίας

AGGELOS DRITSAS

75χρονος στην Ερμιονίδα πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο

AGGELOS DRITSAS

Η ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβε 58χρονο αλλοδαπό που κυκλοφορούσε με μαχαίρι στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Ο ελληνικός γαστρονομικός πολιτισμός είναι εργαλείο ανάπτυξης

AGGELOS DRITSAS

Μονοήμερη απόδραση! Κυριακή 5 Οκτωβρίου!

AGGELOS DRITSAS