ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ναυπλιέων Κώστας Καράπαυλος έκανε γνωστή την παραίτηση του από τη θέση του με ανακοίνωση του στο facebook.

Διαβάστε την κάτωθι ανακοίνωσή του:

“Ήταν τεράστια για εμένα η τιμή που εκπροσώπησα τους πολίτες αυτού του σπουδαίου Δήμου στους σημαντικούς τομείς που μου ανέθεσε ο κ. Δήμαρχος. Ποτέ δεν ένιωσα ότι βρισκόμουν σε θέση εξουσίας. Θέση ευθύνης είχα και αυτό, πιστέψτε το, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο φορτίο. Η διαφορά μεταξύ θέσης εξουσίας και θέση ευθύνης είναι κολοσσιαία. Έγιναν λάθη. Αλάνθαστοι είναι μόνον οι αδρανείς. Ζητώ συγγνώμη για αυτά που δεν έγιναν ή που δεν έγιναν σωστά. Αν αδίκησα κάποιον, αυτό δεν έγινε ηθελημένα.

Θεωρώ ότι πετύχαμε αρκετά. Οι δημότες θα κρίνουν. Το γραφείο μου ήταν ανοικτό στους πάντες και πήγα παντού από άκρη σε άκρη σε όλο τον Δήμο για δράσεις και συναντήσεις. Κάποιοι άνθρωποι στην πόλη και στα χωριά είναι υπέροχοι. Σε αυτούς πρέπει να βασιζόμαστε. Αυτοί πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές. Μόνον με την κοινωνία συμμέτοχη και ενεργή μπορούμε να πάμε εμπρός!

Έχουμε ανοίξει πάρα πολλά θέματα και θα είμαι δίπλα σε όποιον ή όποια αποφασίσει ο δήμαρχος να αναλάβει τους τομείς που είχα επί ένδεκα μήνες. Αρκεί να μην επιδιώκει την συνέχιση πολυδάπανων φιεστών. Αγωνιστήκαμε για να αλλάξουμε τις παθογένειες και τις σπατάλες του παρελθόντος.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσω αναλυτικό απολογισμό, όσων έγιναν, όσων δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε για αντικειμενικές και υποκειμενικές αιτίες και όσων εκκρεμούν. Εκκρεμούν εξαιρετικά για την πόλη και την ενδοχώρα θέματα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό του Δήμου, στηρίζοντας τον Δημήτρη Ορφανό, βεβαίως πάνω σε ΟΛΕΣ τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

Αποτελεί αδήριτη ανάγκη να ξαναδούμε τα θέματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας, να αλλάξουμε την όλη οργάνωση, να αγωνιστούμε για να μην χάσει ο Δήμος ζωτικούς χώρους του. Να στηριχτούμε σε ανιδιοτελείς ανθρώπους. Πρέπει να προγραμματίζουμε σωστά και να αντιμετωπίσουμε τις δυσλειτουργίες που, δυστυχώς, γιγαντώθηκαν στην δικιά μας εποχή. Και πρέπει ο καθείς να γνωρίζει τα όρια των αρμοδιοτήτων του.

Ένα από καρδιάς θεόρατο ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν. Ειδικά σε όσους βοήθησαν παρότι ριζικά διαφωνούσαν με ασκούμενες από τη νυν δημοτική αρχή πολιτικές. Είναι υπέροχο συναίσθημα να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν ανιδιοτελώς να προσφέρουν. Ας μην πω ονόματα, διότι σίγουρα θα ξεχάσω κάποιους. 

Ευχαριστώ όλους, ακόμα και αυτούς που έκαναν άδικη κριτική. Ευχαριστώ και όλους τους υπαλλήλους που είναι στους τομείς που είχα και με αυτούς που συνεργάστηκα.

Μέχρι να πεθάνω θα αγωνίζομαι για αυτή την πόλη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Nαύπλιο τροχαίο το μεσημέρι του Σαββάτου

AGGELOS DRITSAS

Η “μάχη” για τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων – Ποιοι Δήμαρχοι της Αργολίδας διεκδικούν την ΠΕΔ Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα

AGGELOS DRITSAS

Viamax industries/Βιαμάξ/Η βιομηχανία θρύλος με 2.500 εργαζόμενους που άφησε εποχή ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

RUN GREECE ΝΑΥΠΛΙΟ: Συνδρομή συμμετοχής για όλους τους δρομείς των Αγώνων Δρόμου 5χλμ και 10χλμ είναι 10,00€

AGGELOS DRITSAS

Χιλιάδες κόσμος αναμένεται να επισκεφθεί την Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Στην Ερμιόνη σήμερα ο 13χρονος συγγραφέας Χρήστος Τατσιόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Περιφερειακή Επιτροπή | Αποφάσεις για την προώθηση του τουρισμού, κοινωνικές δράσεις και μεταφορά μαθητών

AGGELOS DRITSAS

Το Πάμε Αλλιώς είναι μια δυναμική παράταξη

AGGELOS DRITSAS

1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου: «Να κάνουμε την Ψυχική Υγεία Παγκόσμια Προτεραιότητα για Όλους»

AGGELOS DRITSAS

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

AGGELOS DRITSAS