ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ναυπλιέων Κώστας Καράπαυλος έκανε γνωστή την παραίτηση του από τη θέση του με ανακοίνωση του στο facebook.

Διαβάστε την κάτωθι ανακοίνωσή του:

“Ήταν τεράστια για εμένα η τιμή που εκπροσώπησα τους πολίτες αυτού του σπουδαίου Δήμου στους σημαντικούς τομείς που μου ανέθεσε ο κ. Δήμαρχος. Ποτέ δεν ένιωσα ότι βρισκόμουν σε θέση εξουσίας. Θέση ευθύνης είχα και αυτό, πιστέψτε το, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο φορτίο. Η διαφορά μεταξύ θέσης εξουσίας και θέση ευθύνης είναι κολοσσιαία. Έγιναν λάθη. Αλάνθαστοι είναι μόνον οι αδρανείς. Ζητώ συγγνώμη για αυτά που δεν έγιναν ή που δεν έγιναν σωστά. Αν αδίκησα κάποιον, αυτό δεν έγινε ηθελημένα.

Θεωρώ ότι πετύχαμε αρκετά. Οι δημότες θα κρίνουν. Το γραφείο μου ήταν ανοικτό στους πάντες και πήγα παντού από άκρη σε άκρη σε όλο τον Δήμο για δράσεις και συναντήσεις. Κάποιοι άνθρωποι στην πόλη και στα χωριά είναι υπέροχοι. Σε αυτούς πρέπει να βασιζόμαστε. Αυτοί πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές. Μόνον με την κοινωνία συμμέτοχη και ενεργή μπορούμε να πάμε εμπρός!

Έχουμε ανοίξει πάρα πολλά θέματα και θα είμαι δίπλα σε όποιον ή όποια αποφασίσει ο δήμαρχος να αναλάβει τους τομείς που είχα επί ένδεκα μήνες. Αρκεί να μην επιδιώκει την συνέχιση πολυδάπανων φιεστών. Αγωνιστήκαμε για να αλλάξουμε τις παθογένειες και τις σπατάλες του παρελθόντος.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσω αναλυτικό απολογισμό, όσων έγιναν, όσων δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε για αντικειμενικές και υποκειμενικές αιτίες και όσων εκκρεμούν. Εκκρεμούν εξαιρετικά για την πόλη και την ενδοχώρα θέματα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό του Δήμου, στηρίζοντας τον Δημήτρη Ορφανό, βεβαίως πάνω σε ΟΛΕΣ τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

Αποτελεί αδήριτη ανάγκη να ξαναδούμε τα θέματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας, να αλλάξουμε την όλη οργάνωση, να αγωνιστούμε για να μην χάσει ο Δήμος ζωτικούς χώρους του. Να στηριχτούμε σε ανιδιοτελείς ανθρώπους. Πρέπει να προγραμματίζουμε σωστά και να αντιμετωπίσουμε τις δυσλειτουργίες που, δυστυχώς, γιγαντώθηκαν στην δικιά μας εποχή. Και πρέπει ο καθείς να γνωρίζει τα όρια των αρμοδιοτήτων του.

Ένα από καρδιάς θεόρατο ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν. Ειδικά σε όσους βοήθησαν παρότι ριζικά διαφωνούσαν με ασκούμενες από τη νυν δημοτική αρχή πολιτικές. Είναι υπέροχο συναίσθημα να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν ανιδιοτελώς να προσφέρουν. Ας μην πω ονόματα, διότι σίγουρα θα ξεχάσω κάποιους. 

Ευχαριστώ όλους, ακόμα και αυτούς που έκαναν άδικη κριτική. Ευχαριστώ και όλους τους υπαλλήλους που είναι στους τομείς που είχα και με αυτούς που συνεργάστηκα.

Μέχρι να πεθάνω θα αγωνίζομαι για αυτή την πόλη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Άργος: Εκτός “Πρωτοβουλίας” ο Μπουλούκος – Ξεπέρασε τα όρια της πολιτικής και παραταξιακής δεοντολογίας

AGGELOS DRITSAS

Ξινή βγήκε η τσιγαρόβολτα για 5 αλλοδαπούς στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Δωρεάν εκπαιδευτικές δράσεις στην Εθνική Πινακοθήκη Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

To Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους διοργανώνειεκδήλωση #ErasmusDays

AGGELOS DRITSAS

Κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Αργολίδα – Στους 20 οι θάνατοι

AGGELOS DRITSAS

Διεθνολογικές Συναντήσεις Ναυπλίου, Συνέντευξη Τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)

AGGELOS DRITSAS

Εξαρθρώθηκε εγκληματική συμμορία στην Αργολίδα που διακινούσε ναρκωτικά

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Αυτές είναι οι προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής του Γιάννη Μαλτέζου

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ερμιονίδας ανακοινώνει την ολοκλήρωση του έργου αναδιαμόρφωσης του κυκλοφοριακού κόμβου

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε ο 7ος δρόμος Καραθώνας – Αρβανιτιάς ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση με τον νέο αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας Κωνσταντίνο Λαθούρη

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται από τον Δήμο Ερμιονίδας, οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης τοπικών φθορών των δημοτικών οδών

AGGELOS DRITSAS