www.AggelosDritsas.gr
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπλιο: Προχωρούν οι διαδικασίες αγοράς ακινήτου για τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε το πρακτικό της αρμόδιας επιτροπής για την εκτίμηση της αξίας ακινήτου προς επικύρωση της δημοπρασίας για την αγορά ακινήτου στην κτηματική περιφέρεια της Δ.Ε. Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλίου, με σκοπό την δημιουργία κτηριακού συγκροτήματος διοικητικών, αναπτυξιακών και πολιτιστικών λειτουργιών, το οποίο προορίζεται για την στέγαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχουν έδρα το Ναύπλιο.

Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την υποβολής αιτήματος από την Περιφέρεια για την χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΠΠΑ – Πελοποννήσου του έργου βελτίωσης του δρόμου Μπάκα Λαιμός – Αγιος Παντελεήμονας – Κρύα Βρύση Πηγαδίων, στη Μεσσηνία.

Τέλος, η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, προέβη στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη και στην κατακύρωση του προϋπολογισμού 100.000 ευρώ έργου συντήρησης, βελτίωσης και αποκατάστασης της βατότητας του δρόμου Παλαιοχώρι – Κοσμάς, στην Αρκαδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

50 επιχειρήσεις από τη Πελοπόννησο, η Περιφέρεια και τα Επιμελητήρια στη FOOD EXPO 2024

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται η 2η Γιορτή Γκόγκας του Δήμου Άργους Μυκηνών!

AGGELOS DRITSAS

Το αφιέρωμα στην Ερμιονίδα και η άποψη ορισμένων “περί δυσφήμισης”

AGGELOS DRITSAS

Άγριος καβγάς σε πανηγύρι χωριού..ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ναύπλιο το μεσημέρι με δυο τραυματίες

AGGELOS DRITSAS

Υποδεχθήκαμε την πρώτη ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. που εγκαταστάθηκε στο ισόγειο της «Αργώ Α.Ε» Νέα Κίο

AGGELOS DRITSAS

15 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

AGGELOS DRITSAS

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ : ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 19-4-2024 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

«Μαϊμού» γιατροί άρπαξαν 30.000€ από ηλικιωμένη

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίασε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ανατίναξαν το ΑΤΜ στα Φίχτια στο πιο κεντρικό σημείο στις 4.30

AGGELOS DRITSAS

Κολυμβητικές Ιπτάμενες επιτυχίες σε αγώνες Open Water σε Τολό και Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS