ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο Αργολίδας η έναρξη λειτουργίας της σχολής UEFA C – Πρώτη Φάση (Θεωρητικό Κομμάτι), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και Αρκαδίας.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αργολίδας ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, τον Πρόεδρο της Τεχνικής επιτροπής κ. Τάκη Παπαχρήστου,τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Τσάνα, το Διευθυντή Εκπαίδευσης  Προπονητών κ. Μιχάλη Μητροτάσιο, καθώς και τους εκπαιδευτές κ. Ιωάννη Βονόρτα  και κ. Ιωάννη Γκίση.


Επίσης ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Φώτη Δαμούλο για την παραχώρηση της αίθουσας για την πραγματοποίηση των θεωρητικών μαθημάτων της Σχολής, καθώς και το Δήμο Άργους – Μυκηνών για την παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Κιβερίου για την πραγματοποίηση της Πρακτικής Άσκησης.
Σκοπός και στόχος μας είναι η αναβάθμιση του προπονητικού ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής μας.
Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας την τελευταία πενταετία είναι ήδη εμφανή με την Αργολίδα να παράγει συνεχώς νέους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν τις Προεθνικές Ομάδες της Ένωσης, αλλά και τα συγκροτήματα των Προεθνικών Ομάδων.

                             – Ο –
                         Πρόεδρος
                 Βασίλης Γ. Σιδέρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Βουλγαρία: 8 Έλληνες τραυματίες σε τροχαίο τουριστικού λεωφορείου με τούρκικο φορτηγό

AGGELOS DRITSAS

Το “deal της χρονιάς” στο Πόρτο Χέλι: Ιρλανδός μεγιστάνας έχει πλάνο για ξενοδοχείο 250 εκατ. ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Αλεύρωσαν τον Δήμαρχος … Παραδοσιακό Λυγουριάτικο Καρναβάλι ! ! ! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Κακή εξέλιξη: Πιο ζεστή κατά…4 βαθμούς η θάλασσα!

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος σε συνάντηση με εργαζομένους της ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Σκοπός της Κυβέρνησης η ιδιωτικοποίηση του νερού

AGGELOS DRITSAS

Στον ιερό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Νέας Τίρυνθας

AGGELOS DRITSAS

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !! Φωτιά στον Φενεό Κορινθίας: Μεγάλη αναζωπύρωση πάνω από την Λαύκα BINTEO

AGGELOS DRITSAS

«Μακάρι να είχα σκίσει το λαχείο»: Το τραγικό τέλος του «πιο τυχερού ανθρώπου της Καρδίτσας» που κέρδισε 2 εκατ. ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει ζωή.

AGGELOS DRITSAS

Φορολογική ενημερότητα – express για χρέη σε εφορία και δήμους 

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 84 ετών ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας μας Ιωάννης Παπασπυρόπουλος!

AGGELOS DRITSAS

Το Άργος επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Βασίλης Σπανάκης ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS