ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ογκώδη αντικείμενα και κλαδέματα ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης με την Υπηρεσία Καθαριότητας

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει τους πολίτες ότι, ενόψει των εργασιών καθαρισμού που εκτελούνται για τον εορτασμό του Πάσχα και την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, τα προϊόντα κηπευτικών εργασιών (φύλλα, ξερά άνθη, υπόλοιπα καθαρισμού κήπων, γκαζόν κλπ) πρέπει να συσκευάζονται σε ανθεκτικούς πλαστικούς σάκους. Τα υπόλοιπα κοπής δέντρων θάμνων κλπ πρέπει να δεματοποιούνται και να τοποθετούνται πλησίον κάδων. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχει ενημερωθεί η Δ/νση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου στο τηλ. 2752021761 για να προγραμματίσει την αποκομιδή.

Η υπηρεσία Καθαριότητας δεν μπορεί να προβαίνει σε περισυλλογή κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων μπροστά από οικόπεδα και κτήματα.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι με βάση το Κανονισμό Καθαριότητας η μη τήρηση των παραπάνω διαδικασιών επισείει σοβαρά πρόστιμα. Σε περίπτωση απορρίψεως επί κοινοχρήστου χώρου (πεζοδρομίου, άλσους κ.λ.π) ανεξέλεγκτα θα επιβάλλεται πρόστιμο 120 Ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 12 του ισχύοντος Κανονισμού Καθαριότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Ανάσταση στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Νέα καραβιά μεταναστών εντοπίστηκε στη Γαύδο

AGGELOS DRITSAS

Καλλιεργούσε 6 δενδρύλλια κάνναβης 52χρονος σε χωριό του Άργους

AGGELOS DRITSAS

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Ο Σκακιστικός Σύλλογος “Περσέας” Άργους έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται η κακοκαιρία «Δωροθέα»- ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

AGGELOS DRITSAS

Γίνε ΕΣΥ ο άνθρωπος που θα δώσει ζωή σε τρεις συνανθρώπους μας!

AGGELOS DRITSAS

Χειμερινό ωράριο στο Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου – Πότε είναι ελεύθερη η είσοδος

AGGELOS DRITSAS

Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027

AGGELOS DRITSAS

«Ήρθα να με συλλάβετε γιατί χτύπησα ανήλικο»

AGGELOS DRITSAS

Των Αγίων Αναργύρων σήμερα, μια μεγάλη γιορτή για την εκκλησία μας

AGGELOS DRITSAS

Από την 1η Μαρτίου POS και ταμειακές στις λαϊκές αγορές

AGGELOS DRITSAS