ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τα νέα τους καθήκοντα ανέλαβαν τα κυβερνητικά στελέχη μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό – «Δεν έχει άλλο ανασχηματισμό» είπε ο κ. Μητσοτάκης

Τα νέα τους καθήκοντα ανέλαβαν κυβερνητικά στελέχη στα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εργασίας, μετά τις ανακοινώσεις που έκανε χθες ο Παύλος Μαρινάκης για τον στοχευμένο ανασχηματισμό με επίκεντρο τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια. 

Η ορκωμοσία έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαρόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού  Κυριακού Μητσοτάκη, χοροστατουντος του αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, Ιωάννη Καραμούζη. 

Αμέσως μετά τον θρησκευτικό όρκο, τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου υπέγραψαν το πρωτόκολλο διορισμού τους και χαιρέτισαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία των οποίων έγινε η τελετή. 
Το ιδιαίτερα αυστηρό το πρωτόκολλο με το ωράριο στην Προεδρία τήρησαν άπαντες ευλαβικά, πλην ενός. Έτσι και τη μέρα της ορκωμοσίας των νέων υπουργών όλοι ήταν τουλάχιστον πέντε λεπτά νωρίτερα στις θέσεις τους. Με εξαίρεση, τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος καθυστέρησε ελάχιστα λεπτά.

«Δεν έχει άλλο ανασχηματισμό»

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο νέου ανασχηματισμού, ο κ. Μητσοτάκης είπε με χιούμορ: «Δεν έχει άλλο, αυτό ήταν το χάσατε». «Δεν έχει δεύτερο μέρος;» τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, με τον ίδιο να απαντά ότι μόνον εφόσον πάει στο βουνό. Όταν επέμειναν για το εάν το Νταβός λογίζεται για βουνό, διευκρίνισε ότι δεν αναφέρεται στο εξωτερικό. «Όχι, το εξωτερικό δεν μετράει, μόνο τα εντός», είπε.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε και για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. «Μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα», είπε.

mitsotakis_mixailidou1
mitsotakis_litrivi
mitsotakis_xrysoxoidis1
mitsotakis_adonis1
mitsotakis_manolidou
okwmosia__2_
Η νέα υφυπουργός Παιδείας Ιωάννα Λυτρίβη
okwmosia__3_
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
okwmosia__5_
Ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με την οικογένειά του
okwmosia__4_
Ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
okwmosia__6_
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη συνεργάτιδά του Κύρα Κάπη
okwmosia__7_
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη συνεργάτιδά του Κύρα Κάπη
okwmosia__1_
Η νέα υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επιστρέφει (για πέμπτη φορά) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του Γιάννη Οικονόμου με υφυπουργό τον Ανδρέα Νικολακόπουλο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετακινήθηκε στο Υπουργείο Υγείας, ενώ η Δόμνα Μιχαηλίδου αναβαθμίστηκε ως υπουργός Εργασίας. Υφυπουργός Παιδείας ορκίστηκε η Ιωάννα Λυτρίβη και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

orkwmosia__4_
orkwmosia__5_
orkwmosia__6_

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γιάννης Γεωργόπουλος : Επίσκεψη στην Υπουργό Σοφία Ζαχαράκη 

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Βρέθηκε απαγχονισμένος γνωστός επιχειρηματίας!

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΡΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ( Γιώργος Σαμπάνης – Μόνο Εσύ )

AGGELOS DRITSAS

ΑΣΕΠ: 775 προσλήψεις μονίμων στα νοσοκομεία χωρίς πτυχίο – Αιτήσεις από 16 Ιανουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Το θαύμα της διάσωσης 379 ανθρώπων που βγήκαν ζωντανοί από το φλεγόμενο αεροπλάνο

AGGELOS DRITSAS

Η τοποθέτηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού στην Προσυνεδριακή συνάντηση διαλόγου της ΚΕΔΕ στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Καθιερωμένη συνάντηση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινάει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Συναγερμός για την πιθανή αντιμετώπιση επιδημίας ιλαρά – Τα μέτρα του ΕΟΔΥ

AGGELOS DRITSAS

Ικανοποίηση στο Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας για την απόφαση του Δ.Σ. Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Μικροσεισμός τα ξημερώματα

AGGELOS DRITSAS

Γάμος ομόφυλων μέσα στη φυλακή: Σε σωφρονιστικό ίδρυμα η πρώτη αίτηση

AGGELOS DRITSAS