www.AggelosDritsas.gr

🔵⚪️ Στον… δρόμο των επιτυχιών «βάδισε» ξανά ο ΑΟ Ερμιονίδας στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, και το πέτυχε με εμφατικό τρόπο, καθώς επικράτησε το Σάββατο (08/03), με σκορ 100-74, του Άρατου 1893 Κιάτου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη». Ο ΑΟΕ συνεχίζει να είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και ανέβασε το ρεκόρ του στο 12-7, ενώ η φιλοξενούμενη έπεσε στο 6-13.

⚪️🔵 Ο ΑΟ Ερμιονίδας, σε παιχνίδι που επέστρεψε στην περιφέρεια ο Νίκος Αγγελής (ξεπέρασε τον τραυματισμό του), επέβαλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό του, πήρε κεφάλι στο σκορ, μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και να βρει λύσεις, όταν ο Άρατος πλησίασε στην 1η και στη 2η περίοδο και μ’ ένα ξέσπασμα στο 3ο δεκάλεπτο… καθάρισε την υπόθεση νίκη.

🔵⚪️ Η φιλοξενούμενη κατάφερε, μάλιστα, να ευστοχήσει συνολικά σε 14 τρίποντα στον αγώνα, τα πέντε εκ των οποίων μπήκαν με τη λήξη των επιθέσεων, αλλά λύσεις επιθετικά βρήκε και ο ΑΟΕ, τόσο με δίποντα, όσο και από τα 6,75. Με τις δυο ομάδες να προσφέρουν και όμορφες φάσεις. Για το ΑΟ Ερμιονίδας ο Αλέξης Καράι έδωσε πολλές λύσεις στο σκοράρισμα και τον ακολούθησαν οι Κατσάβελας, Μπινιάρης, Αγγελής, Μπουρίκας. Πολύτιμους πόντους πρόσφεραν, επίσης, οι Σέλλα, Μπουρίκας. Ο κόουτς Άκης Καλαϊτζάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε πιο νεαρά παιδιά, ενώ εκτός έμειναν οι Σκούρτης (είχε ενοχλήσει στη μέση) και Φλεβαράκης.

⚪️🔵 Ο ΑΟΕ ξεκίνησε τον αγώνα με 5-0, στο 2’ το σκορ έγινε 5-5 και στη συνέχεια ο σύλλογός μας δεν έχασε το προβάδισμα. Μ’ ένα επιμέρους 10-0 από το 4’ (14-11) έως και το 5’, το σκορ έγινε 24-11 (+13), αλλά μέχρι το 10’ ο Άρατος μείωσε στο -6 (31-25). Στη 2η περίοδο οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και στο 15’, η φιλοξενούμενη βρέθηκε στο -2 (39-37). Ο ΑΟΕ μπόρεσε, μάλιστα, να δημιουργήσει ξανά διψήφια διαφορά στο 19’ (50-40). Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 52-45.

🔵⚪️ Η 3η περίοδος ξεκίνησε εκπληκτικά για τον ΑΟΕ. Με επιμέρους σκορ 15-0 έως το 24’, με «όπλο» την άμυνα και την πίεση στην μπάλα, ο σύλλογός μας βρέθηκε στο +22 (67-45). Στη συνέχεια του 3ου δεκαλέπτου η διαφορά δε μειώθηκε, ο ΑΟΕ την έφτασε και στο +23 (8-57) στο 29’. Τελικά, η 3η περίοδος έκλεισε με 82-61. Το 4ο δεκάλεπτο ξεκίνησε μ’ ένα 8-0 από τον Άρατο και το σκορ έγινε 82-69 στο 34’. Στα επόμενα λεπτά ο ΑΟΕ είχε επιμέρους σκορ 18-5 και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 100-74 με τη λήξη του αγώνα.

⚪️🔵 Ο ΑΟ Ερμιονίδας συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, σεμνά και ταπεινά, με στόχο τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συνολικό επίπεδο, δείχνοντας εμπιστοσύνη και στα νεαρά παιδιά του ρόστερ. Την ερχόμενη αγωνιστική (20η) του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ ο ΑΟΕ θα ταξιδέψει στο Ξυλόκαστρο, όπου θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της πόλης, την ομώνυμη ομάδα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (15/03) και ώρα 17:00.

🔵⚪️ Τα δεκάλεπτα: 31-25, 52-45, 82-61, 100-74.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Επιδαύρου: Έπεσαν υπογραφές για την αναβάθμιση του κόμβου στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

AGGELOS DRITSAS

Την πρωτοπόρο Κόρινθο υποδέχεται ο Παναργειακός στο ΔΑΚ Άργους

AGGELOS DRITSAS

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Α.Σ.Κ.ΤΙΡΥΝΘΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Εστιατόριο στο Ναύπλιο ζητάει βοηθό κουζίνας

AGGELOS DRITSAS

Δείτε την εξέλιξη της Μαρίνας του Ναυπλίου – 3 Ιουνίου 2026

AGGELOS DRITSAS

Από κοντινή απόσταση πυροβολήθηκε ο 31χρονος Μπάμπης- Τι δείχνει η ιατροδικαστική έρευνα

AGGELOS DRITSAS

Ξεκάθαρη νίκη του Τ. Χρόνη στον Δήμο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλοι σεισμοί στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Για πρώτη φορά κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα γίνει κατάθεση στεφάνων στονανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη

AGGELOS DRITSAS

Κόρινθος: Νεκρός εντοπίστηκε νεαρός άντρας στο κανάλι του Ισθμού

AGGELOS DRITSAS

Εσπερινός Οσίου Παϊσίου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS