www.AggelosDritsas.gr

🔵⚪️ Στον… δρόμο των επιτυχιών «βάδισε» ξανά ο ΑΟ Ερμιονίδας στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, και το πέτυχε με εμφατικό τρόπο, καθώς επικράτησε το Σάββατο (08/03), με σκορ 100-74, του Άρατου 1893 Κιάτου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη». Ο ΑΟΕ συνεχίζει να είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και ανέβασε το ρεκόρ του στο 12-7, ενώ η φιλοξενούμενη έπεσε στο 6-13.

⚪️🔵 Ο ΑΟ Ερμιονίδας, σε παιχνίδι που επέστρεψε στην περιφέρεια ο Νίκος Αγγελής (ξεπέρασε τον τραυματισμό του), επέβαλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό του, πήρε κεφάλι στο σκορ, μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και να βρει λύσεις, όταν ο Άρατος πλησίασε στην 1η και στη 2η περίοδο και μ’ ένα ξέσπασμα στο 3ο δεκάλεπτο… καθάρισε την υπόθεση νίκη.

🔵⚪️ Η φιλοξενούμενη κατάφερε, μάλιστα, να ευστοχήσει συνολικά σε 14 τρίποντα στον αγώνα, τα πέντε εκ των οποίων μπήκαν με τη λήξη των επιθέσεων, αλλά λύσεις επιθετικά βρήκε και ο ΑΟΕ, τόσο με δίποντα, όσο και από τα 6,75. Με τις δυο ομάδες να προσφέρουν και όμορφες φάσεις. Για το ΑΟ Ερμιονίδας ο Αλέξης Καράι έδωσε πολλές λύσεις στο σκοράρισμα και τον ακολούθησαν οι Κατσάβελας, Μπινιάρης, Αγγελής, Μπουρίκας. Πολύτιμους πόντους πρόσφεραν, επίσης, οι Σέλλα, Μπουρίκας. Ο κόουτς Άκης Καλαϊτζάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε πιο νεαρά παιδιά, ενώ εκτός έμειναν οι Σκούρτης (είχε ενοχλήσει στη μέση) και Φλεβαράκης.

⚪️🔵 Ο ΑΟΕ ξεκίνησε τον αγώνα με 5-0, στο 2’ το σκορ έγινε 5-5 και στη συνέχεια ο σύλλογός μας δεν έχασε το προβάδισμα. Μ’ ένα επιμέρους 10-0 από το 4’ (14-11) έως και το 5’, το σκορ έγινε 24-11 (+13), αλλά μέχρι το 10’ ο Άρατος μείωσε στο -6 (31-25). Στη 2η περίοδο οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και στο 15’, η φιλοξενούμενη βρέθηκε στο -2 (39-37). Ο ΑΟΕ μπόρεσε, μάλιστα, να δημιουργήσει ξανά διψήφια διαφορά στο 19’ (50-40). Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 52-45.

🔵⚪️ Η 3η περίοδος ξεκίνησε εκπληκτικά για τον ΑΟΕ. Με επιμέρους σκορ 15-0 έως το 24’, με «όπλο» την άμυνα και την πίεση στην μπάλα, ο σύλλογός μας βρέθηκε στο +22 (67-45). Στη συνέχεια του 3ου δεκαλέπτου η διαφορά δε μειώθηκε, ο ΑΟΕ την έφτασε και στο +23 (8-57) στο 29’. Τελικά, η 3η περίοδος έκλεισε με 82-61. Το 4ο δεκάλεπτο ξεκίνησε μ’ ένα 8-0 από τον Άρατο και το σκορ έγινε 82-69 στο 34’. Στα επόμενα λεπτά ο ΑΟΕ είχε επιμέρους σκορ 18-5 και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 100-74 με τη λήξη του αγώνα.

⚪️🔵 Ο ΑΟ Ερμιονίδας συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, σεμνά και ταπεινά, με στόχο τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συνολικό επίπεδο, δείχνοντας εμπιστοσύνη και στα νεαρά παιδιά του ρόστερ. Την ερχόμενη αγωνιστική (20η) του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ ο ΑΟΕ θα ταξιδέψει στο Ξυλόκαστρο, όπου θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της πόλης, την ομώνυμη ομάδα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (15/03) και ώρα 17:00.

🔵⚪️ Τα δεκάλεπτα: 31-25, 52-45, 82-61, 100-74.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σύλληψη για πυρκαγιά και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Αργολίδα και Χανιά

AGGELOS DRITSAS

Το γεμάτο συγκίνηση χειροκρότημα που ράγισε καρδιές στην μεγαλειώδη πορεία για τα θύματα των Τεμπών.

AGGELOS DRITSAS

«Έκρηξη» στην οικοδομή και τον Οκτώβριο

AGGELOS DRITSAS

Πολιτιστικός Σύλλογος Καντάνου ”Καντανία”

AGGELOS DRITSAS

Ο κορωνοϊός είναι εδώ: Θετικά το 30% των rapid test στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Ο Προφήτης Ηλίας θα εορταστεί και εφέτος.

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος: Σοβαρή υποστελέχωση και λειτουργική απαξίωση των Κέντρων Υγείας. Κατάθεση Ερώτησης

AGGELOS DRITSAS

Live στο Άργος ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης

AGGELOS DRITSAS

Ευρωεκλογές 2024: Η αλλαγή για ετεροδημότες σε σχέση με τις εθνικές εκλογές

AGGELOS DRITSAS

Χρόνια πολλά σε όλους τους : Βαγγέλης Λαμπρόπουλος

AGGELOS DRITSAS

1η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Η Αργολίδα δεν ξέχασε τη Σούλα Παπαγεωργοπούλου

AGGELOS DRITSAS