www.AggelosDritsas.gr

🔵⚪️ Στον… δρόμο των επιτυχιών «βάδισε» ξανά ο ΑΟ Ερμιονίδας στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, και το πέτυχε με εμφατικό τρόπο, καθώς επικράτησε το Σάββατο (08/03), με σκορ 100-74, του Άρατου 1893 Κιάτου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη». Ο ΑΟΕ συνεχίζει να είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και ανέβασε το ρεκόρ του στο 12-7, ενώ η φιλοξενούμενη έπεσε στο 6-13.

⚪️🔵 Ο ΑΟ Ερμιονίδας, σε παιχνίδι που επέστρεψε στην περιφέρεια ο Νίκος Αγγελής (ξεπέρασε τον τραυματισμό του), επέβαλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό του, πήρε κεφάλι στο σκορ, μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και να βρει λύσεις, όταν ο Άρατος πλησίασε στην 1η και στη 2η περίοδο και μ’ ένα ξέσπασμα στο 3ο δεκάλεπτο… καθάρισε την υπόθεση νίκη.

🔵⚪️ Η φιλοξενούμενη κατάφερε, μάλιστα, να ευστοχήσει συνολικά σε 14 τρίποντα στον αγώνα, τα πέντε εκ των οποίων μπήκαν με τη λήξη των επιθέσεων, αλλά λύσεις επιθετικά βρήκε και ο ΑΟΕ, τόσο με δίποντα, όσο και από τα 6,75. Με τις δυο ομάδες να προσφέρουν και όμορφες φάσεις. Για το ΑΟ Ερμιονίδας ο Αλέξης Καράι έδωσε πολλές λύσεις στο σκοράρισμα και τον ακολούθησαν οι Κατσάβελας, Μπινιάρης, Αγγελής, Μπουρίκας. Πολύτιμους πόντους πρόσφεραν, επίσης, οι Σέλλα, Μπουρίκας. Ο κόουτς Άκης Καλαϊτζάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε πιο νεαρά παιδιά, ενώ εκτός έμειναν οι Σκούρτης (είχε ενοχλήσει στη μέση) και Φλεβαράκης.

⚪️🔵 Ο ΑΟΕ ξεκίνησε τον αγώνα με 5-0, στο 2’ το σκορ έγινε 5-5 και στη συνέχεια ο σύλλογός μας δεν έχασε το προβάδισμα. Μ’ ένα επιμέρους 10-0 από το 4’ (14-11) έως και το 5’, το σκορ έγινε 24-11 (+13), αλλά μέχρι το 10’ ο Άρατος μείωσε στο -6 (31-25). Στη 2η περίοδο οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και στο 15’, η φιλοξενούμενη βρέθηκε στο -2 (39-37). Ο ΑΟΕ μπόρεσε, μάλιστα, να δημιουργήσει ξανά διψήφια διαφορά στο 19’ (50-40). Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 52-45.

🔵⚪️ Η 3η περίοδος ξεκίνησε εκπληκτικά για τον ΑΟΕ. Με επιμέρους σκορ 15-0 έως το 24’, με «όπλο» την άμυνα και την πίεση στην μπάλα, ο σύλλογός μας βρέθηκε στο +22 (67-45). Στη συνέχεια του 3ου δεκαλέπτου η διαφορά δε μειώθηκε, ο ΑΟΕ την έφτασε και στο +23 (8-57) στο 29’. Τελικά, η 3η περίοδος έκλεισε με 82-61. Το 4ο δεκάλεπτο ξεκίνησε μ’ ένα 8-0 από τον Άρατο και το σκορ έγινε 82-69 στο 34’. Στα επόμενα λεπτά ο ΑΟΕ είχε επιμέρους σκορ 18-5 και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 100-74 με τη λήξη του αγώνα.

⚪️🔵 Ο ΑΟ Ερμιονίδας συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, σεμνά και ταπεινά, με στόχο τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συνολικό επίπεδο, δείχνοντας εμπιστοσύνη και στα νεαρά παιδιά του ρόστερ. Την ερχόμενη αγωνιστική (20η) του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ ο ΑΟΕ θα ταξιδέψει στο Ξυλόκαστρο, όπου θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της πόλης, την ομώνυμη ομάδα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (15/03) και ώρα 17:00.

🔵⚪️ Τα δεκάλεπτα: 31-25, 52-45, 82-61, 100-74.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα – Στο νοσοκομείο ο οδηγός ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Εορτή του Αγίου Λουκά του Ιατρού 10-6-2025 – Αρχιερατικός Εσπερινός από τον Μητροπολίτη Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Η παρουσίαση ενός βιβλίου είναι γιορτή και χαρά.

AGGELOS DRITSAS

Τι απαντά η εταιρεία Μαντωνανάκη για τον πλειστηριασμό των 2 ξενοδοχείων στην Ελούντα

AGGELOS DRITSAS

Eπισκεφτούμε το πανέμορφο ιστορικό νησί της Ύδρας!

AGGELOS DRITSAS

Το πανηγύρισε με σαμπάνιες ο Παναργειακός! (+video)

AGGELOS DRITSAS

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν ανακοινώνει ότι εντοπίστηκε και αποκαταστάθηκε σοβαρότατη βλάβη στο δίκτυο υδροδότησης της Δ.Κ. Αραχναίου.

AGGELOS DRITSAS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

23χρονος και 15χρονη νεκροί σε τροχαίο το βράδυ της Δευτέρας

AGGELOS DRITSAS

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑΡΜ καταβάλλουν προσπάθεια για να μην υπάρξει διακοπή υδροδότησης.

AGGELOS DRITSAS

Δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης ο Παναργειακός στον Ιαλυσό ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Άνοιξε η πλατφόρμα για αίτηση στο «Εξοικονομώ 2025»

AGGELOS DRITSAS