ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες . 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε την τρίτη θέση στον τελικό των κρίκων και ανέβηκε για τρίτη σερί φορά στο βάθρο, μετά την πρώτη θέση στο Ρίο και την τρίτη θέση στο Τόκιο.

Έναν αιώνα μετά την οριστική ένταξή τους στο Ολυμπιακό πρόγραμμα, στους προηγούμενους Αγώνες του Παρισιού το 1924, οι κρίκοι ήταν το μοναδικό από τα έξι όργανα της ενόργανης ανδρών στο οποίο δεν είχε υπάρξει ποτέ αθλητής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στην συλλογή του. Πλέον υπάρχει και δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Λευτέρη Πετρούνια.Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, προσθέτοντας ακόμα ένα στη συλλογή του μετά το χρυσό στο Ρίο και το χάλκινο στο Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και βαθμολογήθηκε με 15.100 βαθμούς. Πρώτος ήταν ο Κινέζος Γιανγκ Λιου με 15.300 και δεύτερος ο επίσης Κινέζος Τζινγκιουάν Ζόου με 15.233 βαθμούςΤέταρτος ήταν ο Γάλλος Αμίρ Αΐτ Σαΐντ, ο οποίος απείλησε τον Πετρούνια, αλλά βαθμολογήθηκε με 15.000. Οι υπόλοιποι τέσσερις αθλητές δεν ήταν ανταγωνιστικοί, καθώς δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τους 15.000 βαθμούς.

Η τελική βαθμολογία:
Γιανγκ Λιού – 15.300 βαθμούς
Τζινγκιουάν Ζόου – 15.233 βαθμούς
Λευτέρης Πετρούνιας – 15.100 βαθμούς
Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ – 15.000 βαθμούς
Άντεμ Ασίλ – 14.966 βαθμούς
Βαχάγκν Νταβντιάν – 14.883 βαθμούς
Χάρι Χέπγουερθ – 14.800 βαθμούς
Γκλεν Κόιλε – 13.833 βαθμούς

Ο Λευτέρης Πετρούνιας χάρισε το πέμπτο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, μετά το ασημένιο του Απόστολου Χρήστου στα 200μ. ύπτιο, το χάλκινο του Θόδωρου Τσελίδη στο τζούντο και τα χάλκινα μετάλλια των Γκαϊδατζή-Παπακωνσταντίνου και Φίτσιου- Κοντού στην κωπηλασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αργολίδα: Μαθητές συμμετείχαν στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “ΘΑΛΗΣ”

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: 3ος Αγώνας Δρόμου Αναψυχής Μαλαντρενίου “Η Ατραπός”

AGGELOS DRITSAS

Ο Γιάννης Γεωργόπουλος μίλησε ανοιχτά και ο λόγος του ήταν ξεκάθαρος… ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ο Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου συμμετέχει στην διαμαρτυρία για το νέο φορολογικό

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδας: Όλα τα αποτελέσματα των ομάδων μας

AGGELOS DRITSAS

48 άτομα συνέλαβε η αστυνομία στην Πελοπόννησο – Τα 15 στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Θρήνος στις Σέρρες: Πέθανε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Παραμένει σε ισχύ το Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ – Πρόγνωση μέχρι την Κυριακή

AGGELOS DRITSAS

Συναυλία στο Ναύπλιο: Γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές ενώνουν τις φωνές τους για ασφαλή σχολεία

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2025: Νωρίτερα οι πληρωμές – Πότε θα γίνουν

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Ο 8ος Αγώνας Μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή αφιερωμένος στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

AGGELOS DRITSAS

Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ναυπλίου: Ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος

AGGELOS DRITSAS