ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού εστιάζοντας στον Πολιτισμό, στην Υγεία και στην Αλληλεγγύη διοργάνωσε την παρουσίαση του βιβλίου «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ» της Τζένης Αλαΐσκα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στις 11 το πρωί στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Μετά τον χαιρετισμό της Προέδρου του Δ.Σ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ κ. Ηλιάδη, η συγγραφέας παρουσίασε το βιβλίο της τονίζοντας την ευαίσθητη και βαθιά ανθρώπινη πλευρά .

Ο κ. Αλέξανδρος Μουσούρος, Κλινικός Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής ανέπτυξε με όμορφο κι κατανοητό τρόπο το θέμα «Πολιτισμός και Υγεία», ενώ η κ. η κ. Μπίλλια Ελένη, Φιλόλογος-Εκπαιδευτικός αφουγκράστηκε τις σιωπές κι έδωσε φωνή στις «γυναίκες στη σιωπή»

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή πινελιά στην εκδήλωση ήταν αυτή της «Ελληνικής Παράδοσης» που παρουσίασε ένα εξαιρετικό μουσικοχορευτικό δρώμενο, υπό την διδασκαλία του κ. Μανώλη Γύφτου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στα 31 χρόνια λειτουργίας της αφήνει το κοινωνικό της αποτύπωμα με δράσεις που ενημερώνουν, προβληματίζουν, εμπνέουν. Μια τέτοια ήταν κι η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου της κ. Αλαΐσκα, που συγκίνησε, ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκλεκτούς ομιλητές της εκδήλωσης, τον Σύλλογο Ελληνική Παράδοση, την κ. Ελένη Κουτσούκου για τον συντονισμό της όλης εκδήλωσης, την κ. Ανδρονίκη Μαυρόγιαννη για τις ξεχωριστές δημιουργίες της, τα μέλη της Ομάδας Φροντιστών Μακροχρόνιων Ασθενειών του Συλλόγου, τους χορηγούς και φυσικά όλους τους αγαπημένους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Άργος: Δώρα και 100 μερίδες φαγητού από μαθητές του “Αυτενεργώ” στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

AGGELOS DRITSAS

Γαλακτοκομικά Καρυάς – Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος

AGGELOS DRITSAS

Προϊόντα για υγιεινό πρωινό στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργολίδας από την ΑΒ Βασιλόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Υπεγράφη η σύμβαση για αντιπλημμυρικά έργα στην Αργολίδα, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου την 12/07/2024

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ναυπλιέων τίμησε τον Πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια

AGGELOS DRITSAS

ΦΙΛΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ.

AGGELOS DRITSAS

Τα Άγια Θεοφάνεια στο Ομορφο Πορτοχελι.

AGGELOS DRITSAS

Special Olympics «Λουτράκι 2024»

AGGELOS DRITSAS

Επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αργολίδα με συλλήψεις …

AGGELOS DRITSAS

9 μήνες προσπάθειας για κάτι καλύτερο! Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ

AGGELOS DRITSAS

Στον γνωστό παιδότοπο στο Άργος…

AGGELOS DRITSAS