www.AggelosDritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε ηλικία 79 ετών

Θλίψη προκαλεί στον δημοσιογραφικό κόσμο ο θάνατος του Κώστα Χαρδαβέλλα, σε ηλικία 79 ετών.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας εργάστηκε για πολλά χρόνια στον έντυπο Τύπο αλλά και στην τηλεόραση όπου μεταξύ άλλων παρουσίαζε την ιστορική εκπομπή «Οι Ρεπόρτερς» στην ΕΡΤ τη δεκαετία του ’80 μαζί με τον Γιώργο Λιάνη και τον Γιάννη Δημαρά.

Η ανάρτηση της συζύγου του

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον αποχαιρέτισε η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου.

Ειδικότερα, σημειώνει:

«Έφυγες όπως έζησες: Νικητής!

Ξεκουράσου τώρα, κοντά στους ανθρώπους που η ζωή σού στέρησε όταν ήσουν μωρό και πάντα αποζητούσες, τη μαμά Καλυψώ και τον μπαμπά Κωνσταντίνο.

Εις το επανιδείν Γίγαντά μου “…και στην επόμενη ζωή, απ’ την αρχή”».Ποιος ήταν ο Κώστας Χαρδαβέλλας

Tο «ταξίδι» του στον μαγικό κόσμο της Δημοσιογραφίας ξεκίνησε σε ηλικία 18 ετών. Πάντα ρεπόρτερ.

Εργάστηκε για τις εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», «ΤΑ ΝΕΑ» και τη «REALNEWS».

Σαράντα χρόνια στην τηλεόραση. Κάπου 1700 εκπομπές, περισσότερες από 5000 ώρες στον «τηλεοπτικό αέρα». Από το 1977 στην ΕΡΤ με την εκπομπή «Πρόσκληση στο στούντιο», μετά στους θρυλικούς «Ρεπόρτερς» με Γ.Δημαρά και Γ. Λιάνη κι ύστερα τηλεοπτικός πρωταθλητισμός σε MEGA, ΣΚΑΪ, STAR, ANT-1, ΝΕΤ, ALTER, EPSILON. Αξέχαστες ραδιοφωνικές ώρες στον ΣΚΑΪ 100.3, στον Real 97.8 και στον Alpha 989. Δημιουργός της διαδικτυακής εφημερίδας Newsbomb.gr από την οποία αποχώρησε όταν αυτή κατέκτησε την πρώτη θέση της επισκεψιμότητας.

Συγγραφέας δύο βιβλίων, «Το έπος του Πολυτεχνείου»- Εκδόσεις Χρυσ. Παπαχρυσάνθου και «Όσα δεν είπα και δεν έγραψα»-Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί. Το 12 Γυναίκες είναι το πρώτο του μυθιστόρημα σε συνεργασία με τον γυιό του Κωνσταντίνο, από τις Εκδόσεις Ωκεανός.

Ο Κωνσταντίνος Κ. Χαρδαβέλλας σπούδασε Διαιτολογία- Διατροφολογία στο King’s College London. Είναι κάτοχος PG στην Ψυχολογία από το University of Liverpοol και MSc στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ. Διέθετε Coaching Certificate από το ΕΚΠΑ. Ξένες γλώσσες: Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει γράψει το βιβλίο «Κώστας Χαρδαβέλλας- Το ζεϊμπέκικο του νικητή» (Εκδόσεις Πατάκη, 2016). Το 12 Γυναίκες είναι το πρώτο του μυθιστόρημα σε συνεργασία με τον πατέρα του Κώστα Χαρδαβέλλα, από τις Εκδόσεις Ωκεανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

BINTEO : 18 χρόνια κάθειρξη στον οδηγό και 15 χρόνια στον συνοδηγό για τον θάνατο της Νάντιας

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙΤΗ ΔΗΜ . ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΔΗ

AGGELOS DRITSAS

Κάποτε που ήμασταν …πιο άνθρωποι!

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ έως την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου για το 28ο ΡΑΛΛΥ Ιστορικών Σπορ Αυτοκινήτων

AGGELOS DRITSAS

Δολοφόνησαν επιχειρηματία έξω από την επιχείρησή του στο Ψυχικό

AGGELOS DRITSAS

Σας προσκαλούμε στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη μας.

AGGELOS DRITSAS

Χορευτικός Σύλλογος Αργολίδας του Δήμου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού, κυρία Λίνα Μενδώνη είχε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Ορφανός,

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

Από 1η Μαρτίου αρχίζει το πλαφόν στο βρεφικό γάλα

AGGELOS DRITSAS

Βία κατά των γυναικών, αριθμοί που «πληγώνουν»…

AGGELOS DRITSAS

Κόλπος του Ομάν: Κατάληψη πλοίου ελληνικών συμφερόντων από ενόπλους- Έλληνας δόκιμος ανάμεσα στο πλήρωμα

AGGELOS DRITSAS