www.AggelosDritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε ηλικία 79 ετών

Θλίψη προκαλεί στον δημοσιογραφικό κόσμο ο θάνατος του Κώστα Χαρδαβέλλα, σε ηλικία 79 ετών.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας εργάστηκε για πολλά χρόνια στον έντυπο Τύπο αλλά και στην τηλεόραση όπου μεταξύ άλλων παρουσίαζε την ιστορική εκπομπή «Οι Ρεπόρτερς» στην ΕΡΤ τη δεκαετία του ’80 μαζί με τον Γιώργο Λιάνη και τον Γιάννη Δημαρά.

Η ανάρτηση της συζύγου του

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον αποχαιρέτισε η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου.

Ειδικότερα, σημειώνει:

«Έφυγες όπως έζησες: Νικητής!

Ξεκουράσου τώρα, κοντά στους ανθρώπους που η ζωή σού στέρησε όταν ήσουν μωρό και πάντα αποζητούσες, τη μαμά Καλυψώ και τον μπαμπά Κωνσταντίνο.

Εις το επανιδείν Γίγαντά μου “…και στην επόμενη ζωή, απ’ την αρχή”».Ποιος ήταν ο Κώστας Χαρδαβέλλας

Tο «ταξίδι» του στον μαγικό κόσμο της Δημοσιογραφίας ξεκίνησε σε ηλικία 18 ετών. Πάντα ρεπόρτερ.

Εργάστηκε για τις εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», «ΤΑ ΝΕΑ» και τη «REALNEWS».

Σαράντα χρόνια στην τηλεόραση. Κάπου 1700 εκπομπές, περισσότερες από 5000 ώρες στον «τηλεοπτικό αέρα». Από το 1977 στην ΕΡΤ με την εκπομπή «Πρόσκληση στο στούντιο», μετά στους θρυλικούς «Ρεπόρτερς» με Γ.Δημαρά και Γ. Λιάνη κι ύστερα τηλεοπτικός πρωταθλητισμός σε MEGA, ΣΚΑΪ, STAR, ANT-1, ΝΕΤ, ALTER, EPSILON. Αξέχαστες ραδιοφωνικές ώρες στον ΣΚΑΪ 100.3, στον Real 97.8 και στον Alpha 989. Δημιουργός της διαδικτυακής εφημερίδας Newsbomb.gr από την οποία αποχώρησε όταν αυτή κατέκτησε την πρώτη θέση της επισκεψιμότητας.

Συγγραφέας δύο βιβλίων, «Το έπος του Πολυτεχνείου»- Εκδόσεις Χρυσ. Παπαχρυσάνθου και «Όσα δεν είπα και δεν έγραψα»-Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί. Το 12 Γυναίκες είναι το πρώτο του μυθιστόρημα σε συνεργασία με τον γυιό του Κωνσταντίνο, από τις Εκδόσεις Ωκεανός.

Ο Κωνσταντίνος Κ. Χαρδαβέλλας σπούδασε Διαιτολογία- Διατροφολογία στο King’s College London. Είναι κάτοχος PG στην Ψυχολογία από το University of Liverpοol και MSc στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ. Διέθετε Coaching Certificate από το ΕΚΠΑ. Ξένες γλώσσες: Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει γράψει το βιβλίο «Κώστας Χαρδαβέλλας- Το ζεϊμπέκικο του νικητή» (Εκδόσεις Πατάκη, 2016). Το 12 Γυναίκες είναι το πρώτο του μυθιστόρημα σε συνεργασία με τον πατέρα του Κώστα Χαρδαβέλλα, από τις Εκδόσεις Ωκεανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

22 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα του Νερού – “Το Νερό Μοχλός για την Ειρήνη”

AGGELOS DRITSAS

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών: Σύνολο υποχρεώσεων της ΚΕΔΑΜ πpoς τρίτους και δημόσιους φορείς: 1.915.000€

AGGELOS DRITSAS

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω παγετού στο οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός – Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ιουνίου: Στην τελική ευθεία για τις πληρωμές – Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς

AGGELOS DRITSAS

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της παράταξης ”Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη στη Καλαμάτα

AGGELOS DRITSAS

Πανελλήνια Συνάντηση Vespa 29/8-1/9/2024 ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Προβολή ταινίας από την Ομάδα Γυναικών Άργους και τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Γαλακτοκομικά Καρυάς – Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ : Τεράστιος ο αριθμός των απευθείας αναθέσεων

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Μυστήριο με την εξαφάνιση του Χρήστου Καριοφύλλα που αγνοείται από το 2015 – «Ζω μόνο για να βρω την αλήθεια» λέει ο 24χρονος γιος του

AGGELOS DRITSAS

Σε ασφυκτικό κλοιό οι ελεύθεροι επαγγελματίες – Τι αλλάζει στη φορολόγηση από το νέο έτος

AGGELOS DRITSAS