ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, έφυγε από τη ζωή…

Μιλώντας στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιάννης Καλλιάνος είχε ξεσπάσει σε κλάματα μιλώντας για τον πατέρα του και την ταλαιπωρία της οικογένειας μέσα στο νοσοκομείο.

Ήταν μάλιστα αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες από τη διοίκηση και τους γιατρούς της αγγειοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Εξήγησε πως ο πατέρας του είχε διαβητικό πόδι, είχε ζάχαρο και τις τελευταίες μέρες το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού άρχισε να μαυρίζει. Πρώτα τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου τους είπαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αγγειοχειρουργικό περιστατικό.

«Στη συνέχεια, τον πήγαμε στο Αττικόν, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές».

«Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα»…Το πρωί της Πέμπτης (25/4/24) έγινε γνωστό, ότι ο άνθρωπος τελικά έφυγε από τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο ΑΟ Ερμιονίδας επικράτησε με 79-69 του Παναργειακού

AGGELOS DRITSAS

το ΤΖΟΚΕΡ: Μοιράζει 19,5 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση

AGGELOS DRITSAS

Ευρωεκλογές 2024: Η αλλαγή για ετεροδημότες σε σχέση με τις εθνικές εκλογές

AGGELOS DRITSAS

Δημοπράτηση της ΒΙΙ φάσης του διαγωνισμού για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Λειτουργία Φράγματος Μιναγιώτικου»

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Τα αποτελέσματα του 17ου Ράλλυ Δαναών

AGGELOS DRITSAS

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τις εξαγγελίες του στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Τραγικό τέλος για τον Δημήτρη Συντρίκο μετά τον ξυλοδαρμό του το καλοκαίρι

AGGELOS DRITSAS

 Δασκάλα απειλείται με πειθαρχική δίωξη λόγω εργασίας μαθητών με πανό ειρήνης για την Παλαιστίνη

AGGELOS DRITSAS

Έγγραφο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ναυπλιέων για τη διακοπή εργασιών φύτευσης στον κυκλικό κόμβο

AGGELOS DRITSAS

Ιστορικός Ενοριακός Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Άργους

AGGELOS DRITSAS

Ένας Δεσμός Αγάπης στο Άργος – 182η εθελοντική αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα Παραβατικότητα – Βία ανηλίκων Απουσία σεβασμού και ενσυναίσθησης

AGGELOS DRITSAS