ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, έφυγε από τη ζωή…

Μιλώντας στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιάννης Καλλιάνος είχε ξεσπάσει σε κλάματα μιλώντας για τον πατέρα του και την ταλαιπωρία της οικογένειας μέσα στο νοσοκομείο.

Ήταν μάλιστα αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες από τη διοίκηση και τους γιατρούς της αγγειοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Εξήγησε πως ο πατέρας του είχε διαβητικό πόδι, είχε ζάχαρο και τις τελευταίες μέρες το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού άρχισε να μαυρίζει. Πρώτα τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου τους είπαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αγγειοχειρουργικό περιστατικό.

«Στη συνέχεια, τον πήγαμε στο Αττικόν, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές».

«Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα»…Το πρωί της Πέμπτης (25/4/24) έγινε γνωστό, ότι ο άνθρωπος τελικά έφυγε από τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

Τέμπη: Αποτύπωση των 57 θυμάτων της τραγωδίας στο μεγαλύτερο πανό παγκοσμίως

AGGELOS DRITSAS

Νέα υδάτινα πεδία και υδατοδρόμια το 2024!

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Σαββόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Στην Αργολίδα ο ιδρυτής του Facebook!!! Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Αποκλειστικές εικόνες!!

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα, παρά το τσουχτερό κρύο, διεξήχθη με επιτυχία το “7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού”!

AGGELOS DRITSAS

Oρκωμοσία του Γιάννη Μαλτέζου και της νέας Δημοτικής Αρχής Άργους Μυκηνών ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθησαν τρία άτομα για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρέσβης της Γερμανίας Αντρέας Κιντλ στο δημαρχείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Η Δήμητρα Δομάζου με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας” γιατί είναι ικανή να υλοποιεί έργα

AGGELOS DRITSAS

Συνεδριάζει με 31 θέματα η Περιφερειακή Επιτροπή Περ. Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Τελευταίοι και Σημερινοί Αγώνες

AGGELOS DRITSAS