ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης: «Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλα όσα αξίζουν στον τόπο και τους συμπατριώτες μας»

Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του Πέτρου Τατούλη στην Αρκαδία, όπου χιλιάδες συμπολίτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και του ευχηθούν καλή επιτυχία στις εκλογές του Οκτωβρίου «για το καλό της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου». 

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Τατούλης, ο «Πέτρος μας», όπως τον αποκαλούν το σύνολο των Αρκάδων, είχε την ευκαιρία για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες του για την αγάπη και την μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνουν διαχρονικά στο πρόσωπό του και να τους εκφράσει την μεγάλη του βεβαιότητα ότι «σε αυτές τις εκλογές, όλες και όλοι οι πολίτες ενωμένοι μακριά από τοξικές αντιπαραθέσεις λιγοστών κομματικών γραφείων θα κάνουν την πιο κρίσιμη επιλογή για τον ίδιο τον τόπο και αυτή η επιλογή θα είναι η πιο ισχυρή, η πιο ανεξάρτητη, η πιο ανανεωμένη αυτοδιοικητική παράταξη, η Νέα Πελοπόννησος».

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του, επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά της Τρίπολης και στη συνέχεια βρέθηκαν στη Βλαχέρνα, στο Λεβίδι, στην Κανδήλα και στην Αγία Σοφία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Ο Πέτρος Τατούλης και η «Νέα Πελοπόννησος» επανέλαβε το τρίπτυχο της «Νέας Πελοποννήσου» που είναι: «Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα Ζωής και Ασφάλεια», ενώ ανέφερε ότι «κάτω από αυτήν την ατζέντα υπάρχει σοβαρός επιχειρησιακός σχεδιασμός κοστολογημένος για όλα τα κρίσιμα θέματα με ξεκάθαρο προοδευτικό και κοινωνικό προσανατολισμό».

« Η επόμενη ημέρα για την Πελοπόννησο πρέπει να δει βελτίωση στην καθημερινότητα του κάθε Πελοποννησίου. Η ανάπτυξη πρέπει να συνεπάγεται εισόδημα στην τσέπη του εργαζόμενου στην Πελοπόννησο, σημαίνει τα νοικοκυριά να βλέπουν τις προοπτικές τους να βελτιώνονται και ότι τα παιδιά και οι οικογένειες να μπορούν να έχουν την προστασία που τους αναλογεί και οι νέοι να έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα μέλλον που να αντιστοιχεί στις ικανότητες, στα ταλέντα, στις σπουδές και στους κόπους τους. Οι επενδύσεις -και οι δημόσιες και οι ιδιωτικές- πρέπει να στοχεύουν σε αυτόν τον σκοπό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατούλης.

«Με ενδιαφέρει απόλυτα η Πελοπόννησος να είναι πρωτοπόρος σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα, αλλά η επόμενη πενταετία θα είναι η πιο κρίσιμη για να παγιωθεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη των Περιφερειών ως μια δυναμική οικονομία και μια ισχυρή περιφέρεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Γιάννης Γεωργόπουλος

AGGELOS DRITSAS

ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2024-ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΦΙΑ: Εξόφληση σε περισσότερες δόσεις και έκπτωση 10%

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΘ 2024 Παρουσίαση των 100+1 Ψηφιακών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό

AGGELOS DRITSAS

Βία κατά των γυναικών, αριθμοί που «πληγώνουν»…

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Η συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ενισχύει την ασφάλεια και την ανάπτυξη»

AGGELOS DRITSAS

Ακρίβεια, αγρότες, φοιτητές οι μόνοι…”αντίπαλοι” της κυβέρνησης!

AGGELOS DRITSAS

Επιχείρηση της Αστυνομίας με 10 συλλήψεις στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ναύπλιο το μεσημέρι με δυο τραυματίες

AGGELOS DRITSAS

“Κολυμπώντας και ΕΛΠί-ΖωΝΤΑΣ” από το Λεωνίδιο στο Ναύπλιο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας

AGGELOS DRITSAS

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ναυάγιο στην Σάμο με μετανάστες: Ένας νεκρός – 25 διασωθέντες

AGGELOS DRITSAS