ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης: «Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλα όσα αξίζουν στον τόπο και τους συμπατριώτες μας»

Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του Πέτρου Τατούλη στην Αρκαδία, όπου χιλιάδες συμπολίτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και του ευχηθούν καλή επιτυχία στις εκλογές του Οκτωβρίου «για το καλό της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου». 

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Τατούλης, ο «Πέτρος μας», όπως τον αποκαλούν το σύνολο των Αρκάδων, είχε την ευκαιρία για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες του για την αγάπη και την μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνουν διαχρονικά στο πρόσωπό του και να τους εκφράσει την μεγάλη του βεβαιότητα ότι «σε αυτές τις εκλογές, όλες και όλοι οι πολίτες ενωμένοι μακριά από τοξικές αντιπαραθέσεις λιγοστών κομματικών γραφείων θα κάνουν την πιο κρίσιμη επιλογή για τον ίδιο τον τόπο και αυτή η επιλογή θα είναι η πιο ισχυρή, η πιο ανεξάρτητη, η πιο ανανεωμένη αυτοδιοικητική παράταξη, η Νέα Πελοπόννησος».

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του, επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά της Τρίπολης και στη συνέχεια βρέθηκαν στη Βλαχέρνα, στο Λεβίδι, στην Κανδήλα και στην Αγία Σοφία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Ο Πέτρος Τατούλης και η «Νέα Πελοπόννησος» επανέλαβε το τρίπτυχο της «Νέας Πελοποννήσου» που είναι: «Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα Ζωής και Ασφάλεια», ενώ ανέφερε ότι «κάτω από αυτήν την ατζέντα υπάρχει σοβαρός επιχειρησιακός σχεδιασμός κοστολογημένος για όλα τα κρίσιμα θέματα με ξεκάθαρο προοδευτικό και κοινωνικό προσανατολισμό».

« Η επόμενη ημέρα για την Πελοπόννησο πρέπει να δει βελτίωση στην καθημερινότητα του κάθε Πελοποννησίου. Η ανάπτυξη πρέπει να συνεπάγεται εισόδημα στην τσέπη του εργαζόμενου στην Πελοπόννησο, σημαίνει τα νοικοκυριά να βλέπουν τις προοπτικές τους να βελτιώνονται και ότι τα παιδιά και οι οικογένειες να μπορούν να έχουν την προστασία που τους αναλογεί και οι νέοι να έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα μέλλον που να αντιστοιχεί στις ικανότητες, στα ταλέντα, στις σπουδές και στους κόπους τους. Οι επενδύσεις -και οι δημόσιες και οι ιδιωτικές- πρέπει να στοχεύουν σε αυτόν τον σκοπό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατούλης.

«Με ενδιαφέρει απόλυτα η Πελοπόννησος να είναι πρωτοπόρος σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα, αλλά η επόμενη πενταετία θα είναι η πιο κρίσιμη για να παγιωθεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη των Περιφερειών ως μια δυναμική οικονομία και μια ισχυρή περιφέρεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οι αγρότες αποφάσισαν: Κεντρικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με τα τρακτέρ

AGGELOS DRITSAS

Γενική Συνέλευση και εκλογές για το Σωματείο “Ένωση Βιοκαλλιεργητών Αργολίδας”

AGGELOS DRITSAS

 Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Στον εισαγγελέα και τον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για την πυρκαγιά στα Φίχτια ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΕΙΩΝ Ο ΔΑΝΑΟΣ

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

AGGELOS DRITSAS

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Πτωχός

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Ανδριανός Νέα σύσκεψη με τον Χρήστο Σταϊκούρα και υπηρεσιακούς παράγοντες για την πορεία των έργων του Αναβάλου

AGGELOS DRITSAS

ΦΙΛΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ  · Γίνετε μέλος

AGGELOS DRITSAS

Κώστας Καράπαυλος Πωωωωω!!!!!!

AGGELOS DRITSAS

Επίδαυρος: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση του συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής”

AGGELOS DRITSAS

Θανατηφόρο τροχαίο: Σύγκρουση τριών ΙΧ στην παραλιακή Νέας Κίου-Ναυπλίου BINTEO REPORTAZ

AGGELOS DRITSAS