ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης: «Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλα όσα αξίζουν στον τόπο και τους συμπατριώτες μας»

Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του Πέτρου Τατούλη στην Αρκαδία, όπου χιλιάδες συμπολίτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και του ευχηθούν καλή επιτυχία στις εκλογές του Οκτωβρίου «για το καλό της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου». 

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Τατούλης, ο «Πέτρος μας», όπως τον αποκαλούν το σύνολο των Αρκάδων, είχε την ευκαιρία για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες του για την αγάπη και την μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνουν διαχρονικά στο πρόσωπό του και να τους εκφράσει την μεγάλη του βεβαιότητα ότι «σε αυτές τις εκλογές, όλες και όλοι οι πολίτες ενωμένοι μακριά από τοξικές αντιπαραθέσεις λιγοστών κομματικών γραφείων θα κάνουν την πιο κρίσιμη επιλογή για τον ίδιο τον τόπο και αυτή η επιλογή θα είναι η πιο ισχυρή, η πιο ανεξάρτητη, η πιο ανανεωμένη αυτοδιοικητική παράταξη, η Νέα Πελοπόννησος».

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του, επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά της Τρίπολης και στη συνέχεια βρέθηκαν στη Βλαχέρνα, στο Λεβίδι, στην Κανδήλα και στην Αγία Σοφία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Ο Πέτρος Τατούλης και η «Νέα Πελοπόννησος» επανέλαβε το τρίπτυχο της «Νέας Πελοποννήσου» που είναι: «Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα Ζωής και Ασφάλεια», ενώ ανέφερε ότι «κάτω από αυτήν την ατζέντα υπάρχει σοβαρός επιχειρησιακός σχεδιασμός κοστολογημένος για όλα τα κρίσιμα θέματα με ξεκάθαρο προοδευτικό και κοινωνικό προσανατολισμό».

« Η επόμενη ημέρα για την Πελοπόννησο πρέπει να δει βελτίωση στην καθημερινότητα του κάθε Πελοποννησίου. Η ανάπτυξη πρέπει να συνεπάγεται εισόδημα στην τσέπη του εργαζόμενου στην Πελοπόννησο, σημαίνει τα νοικοκυριά να βλέπουν τις προοπτικές τους να βελτιώνονται και ότι τα παιδιά και οι οικογένειες να μπορούν να έχουν την προστασία που τους αναλογεί και οι νέοι να έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα μέλλον που να αντιστοιχεί στις ικανότητες, στα ταλέντα, στις σπουδές και στους κόπους τους. Οι επενδύσεις -και οι δημόσιες και οι ιδιωτικές- πρέπει να στοχεύουν σε αυτόν τον σκοπό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατούλης.

«Με ενδιαφέρει απόλυτα η Πελοπόννησος να είναι πρωτοπόρος σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα, αλλά η επόμενη πενταετία θα είναι η πιο κρίσιμη για να παγιωθεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη των Περιφερειών ως μια δυναμική οικονομία και μια ισχυρή περιφέρεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στην Κρήτη ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφο του

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρό τροχαίο στη Δαλαμανάρα όπου εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα και μια μηχανή. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Η Ευαγγελίστρια Ναυπλίου ζει μια πνευματική άνοιξη.

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη για πυρκαγιά και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Αργολίδα και Χανιά

AGGELOS DRITSAS

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΖΕΪΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΙ ΚΟΥΦΑΚΗ Α.Β.Ε.

AGGELOS DRITSAS

Τα κρίσιμα θέματα για τον τόπο μας., για την τοπική αυτοδιοίκηση

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα,στην πόλη του Ναυπλίου ,υποδεχτήκαμε το ΤΕΕ

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστώ θερμά τον Πέτρο Τατούλη και όλους τους συναδέλφους μου

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής το μνημόσυνο για τα 190 χρόνια από το θάνατό του ήρωα μας Στάικου Σταϊκόπουλου

AGGELOS DRITSAS