www.AggelosDritsas.gr
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης: «Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλα όσα αξίζουν στον τόπο και τους συμπατριώτες μας»

Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του Πέτρου Τατούλη στην Αρκαδία, όπου χιλιάδες συμπολίτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και του ευχηθούν καλή επιτυχία στις εκλογές του Οκτωβρίου «για το καλό της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου». 

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Τατούλης, ο «Πέτρος μας», όπως τον αποκαλούν το σύνολο των Αρκάδων, είχε την ευκαιρία για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες του για την αγάπη και την μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνουν διαχρονικά στο πρόσωπό του και να τους εκφράσει την μεγάλη του βεβαιότητα ότι «σε αυτές τις εκλογές, όλες και όλοι οι πολίτες ενωμένοι μακριά από τοξικές αντιπαραθέσεις λιγοστών κομματικών γραφείων θα κάνουν την πιο κρίσιμη επιλογή για τον ίδιο τον τόπο και αυτή η επιλογή θα είναι η πιο ισχυρή, η πιο ανεξάρτητη, η πιο ανανεωμένη αυτοδιοικητική παράταξη, η Νέα Πελοπόννησος».

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του, επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά της Τρίπολης και στη συνέχεια βρέθηκαν στη Βλαχέρνα, στο Λεβίδι, στην Κανδήλα και στην Αγία Σοφία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Ο Πέτρος Τατούλης και η «Νέα Πελοπόννησος» επανέλαβε το τρίπτυχο της «Νέας Πελοποννήσου» που είναι: «Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα Ζωής και Ασφάλεια», ενώ ανέφερε ότι «κάτω από αυτήν την ατζέντα υπάρχει σοβαρός επιχειρησιακός σχεδιασμός κοστολογημένος για όλα τα κρίσιμα θέματα με ξεκάθαρο προοδευτικό και κοινωνικό προσανατολισμό».

« Η επόμενη ημέρα για την Πελοπόννησο πρέπει να δει βελτίωση στην καθημερινότητα του κάθε Πελοποννησίου. Η ανάπτυξη πρέπει να συνεπάγεται εισόδημα στην τσέπη του εργαζόμενου στην Πελοπόννησο, σημαίνει τα νοικοκυριά να βλέπουν τις προοπτικές τους να βελτιώνονται και ότι τα παιδιά και οι οικογένειες να μπορούν να έχουν την προστασία που τους αναλογεί και οι νέοι να έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα μέλλον που να αντιστοιχεί στις ικανότητες, στα ταλέντα, στις σπουδές και στους κόπους τους. Οι επενδύσεις -και οι δημόσιες και οι ιδιωτικές- πρέπει να στοχεύουν σε αυτόν τον σκοπό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατούλης.

«Με ενδιαφέρει απόλυτα η Πελοπόννησος να είναι πρωτοπόρος σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα, αλλά η επόμενη πενταετία θα είναι η πιο κρίσιμη για να παγιωθεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη των Περιφερειών ως μια δυναμική οικονομία και μια ισχυρή περιφέρεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ένταση στο Παλαμήδι: Προπηλακισμός αστυνομικού μετά από επεισόδιο στην είσοδο του κάστρου BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Ήττα με 0-3 ο Πανναυπλιακός από την ΑΕ Μυκόνου

AGGELOS DRITSAS

Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή σπουδαστών στο ΙΕΚ Αργολίδας της ΔΥΠΑ

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Μονομαχία Καμπόσου – Μαλτέζου στον 2ο γύρο των εκλογών

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Κοινότητα Διδύμων, Λαογραφικό Κέντρο και Εθελοντική Ομάδα Διδύμων.

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός – Όραμα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

Κάτοικοι στο Πόρτο Χέλι ζητούν να κηρυχθεί άκυρος ο διαγωνισμός για το φιλέτο των 627 στρεμμάτων

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Στις 10 Δεκεμβρίου ο Παλαμήδειος Άθλος και ο Αγώνας Δρόμου Ιστορικής Μνήμης

AGGELOS DRITSAS

Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Άργους – Μυκηνών, για να τιμήσουν την Ημέρα της Μητέρας.

AGGELOS DRITSAS

ΔΣ Ανυφιου συμμετοχή στην εκπαιδευτική δράση με θέμα τα ζώα! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔΗΕΡ ΓΙΑ ΝΕΡΟ – ΥΔΡΕΥΣΗ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS