ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Νέα απόδραση με τρίποντο για την ομάδα της Εύβοιας – Ακυρώθηκε γκολ του Μεγάλου στο 0-0.

Μετά το διπλό στο Λουτράκι και την εμφατική εντός έδρας νίκη επί του Παναιγιαλείου, η Αρτάκη πέρασε με διπλό (0-2) και από το Τολό κόντρα στον Πανναυπλιακό.

Κοίτα να δεις… Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 11 εναντίον 11 και στο τέλος κερδίζει -πάντα- η Αρτάκη. Με τους συνήθεις ύποπτους, τον Φατιόν και τον Πολίτη.

Σε διακύμανση …καρμπόν με το διπλό στο Λουτράκι, ο Φατιόν (φωτό) άνοιξε το σκορ (αυτή τη φορά με πέναλτι στο 74′-το κέρδισε ο Παπαδάκης) και ο Πολίτης κλείδωσε το τρίποντο μετά το 80′.

Ακριβώς οι ίδιοι σκόρερ με την ίδια σειρά, πάλι στην τελική ευθεία είχαν παραβιάσει την αντίπαλη εστία …δις και στο Λουτράκι.

Η ομάδα της Εύβοιας πάτησε στο ρετιρέ και περιμένει τι θα κάνει η Ελλάς Σύρου.

Η Αρτάκη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς πλην ενός 15λεπτου (20′-35′) που πίεσαν οι γηπεδούχοι και απείλησαν μια φορά την ερυθροκίτρινη εστία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αρτάκη απείλησε με ένα πλασέ του Μεγάλου και ένα ψαλιδάκι του Παπαδάκη που δεν βρήκαν στόχο (το ψαλιδάκι του Παπαδάκη ήταν για χαϊλάιτς).

Στο β’ ημίχρονο η Αρτάκη συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και σκόραρε με τον Μεγάλο από παράλληλη του Πολίτη, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ (οφσάιντ), αν και οι Αρτακιανοί αμφισβητούν την απόφαση.

Η Αρτάκη όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές και στο 74′ ο Παπαδάκης κέρδισε το πέναλτι που αξιοποίησε ο Φατιόν.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πολίτης που έκανε σπουδαίο ματς μπήκε στην περιοχή, άδειασε τη μισή άμυνα και με πλασέ έγραψε το 0-2.

Αξιόμαχο ήταν το Ναύπλιο, αλλά η Αρτάκη ήταν καλύτερη και ήταν θέμα χρόνου να χτυπήσει με …οβίδες και όχι με αβολίδοτα.

Ξεκίνησε με τους Στασινόπουλο και Κατσογιάννη στόπερ, στα άκρα οι Διονυσόπουλος και Παπαγγελής, στα χαφ οι Φατιόν και Στάθης Λάμπρου, δεκάρι ο Παπαδάκης, εξτρέμ οι Πολίτης και Νιφορόπουλος και φορ ο Μεγάλος.

ΑΡΤΑΚΗ (Διγκόζης): Κατσιμήτρος, Στασινόπουλος, Παπαγγελής, Διονυσόπουλος (80′ Γιαλεδάκης), Κατσογιάννης, Φατιόν, Παπαδάκης (85′ Τσούπρος), Στάθης Λάμπρου (80′ Καλλέργης), Μεγάλος (85′ Γιαννιτσάνης), Πολίτης, Νιφορόπουλος (80′ Σπηλιώτης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η επένδυση στην Πολιτική Προστασία είναι μονόδρομος -Θα διαθέσουμε πάνω από 2,1 δισ. ευρώ για υποδομές

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε πως έφυγε από τη ζωη η Γιωτα Βουτσαδάκη!

AGGELOS DRITSAS

Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για το διαγωνισμό πρόσληψης εκατόν τριάντα επτά (137)

AGGELOS DRITSAS

“Monologues – for three guitars and one performer” με τον Δημήτρη Σουκαρά στο Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ 7-4-2024  2 ΩΡΕΣ ( ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ )

AGGELOS DRITSAS

Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου στους εορτασμούς της 202ης επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης

AGGELOS DRITSAS

Άγιος Βασίλειος Άργος : Σήμερα μετά από 50 ολόκληρα χρόνια..

AGGELOS DRITSAS

ο Δήμος Ναυπλιέων ζητεί τη συνεργασία των πολιτών

AGGELOS DRITSAS

ΣΤΑ ΜΥΚΗΝΑΪΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ…

AGGELOS DRITSAS

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Ονομαστική ψηφοφορία και τρεις ενστάσεις

AGGELOS DRITSAS

Τροχαίο ατύχημα στην περιφερειακή οδό Νέας Κίου – Άργους

AGGELOS DRITSAS

Νέα υδάτινα πεδία και υδατοδρόμια το 2024!

AGGELOS DRITSAS