ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Νέα απόδραση με τρίποντο για την ομάδα της Εύβοιας – Ακυρώθηκε γκολ του Μεγάλου στο 0-0.

Μετά το διπλό στο Λουτράκι και την εμφατική εντός έδρας νίκη επί του Παναιγιαλείου, η Αρτάκη πέρασε με διπλό (0-2) και από το Τολό κόντρα στον Πανναυπλιακό.

Κοίτα να δεις… Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 11 εναντίον 11 και στο τέλος κερδίζει -πάντα- η Αρτάκη. Με τους συνήθεις ύποπτους, τον Φατιόν και τον Πολίτη.

Σε διακύμανση …καρμπόν με το διπλό στο Λουτράκι, ο Φατιόν (φωτό) άνοιξε το σκορ (αυτή τη φορά με πέναλτι στο 74′-το κέρδισε ο Παπαδάκης) και ο Πολίτης κλείδωσε το τρίποντο μετά το 80′.

Ακριβώς οι ίδιοι σκόρερ με την ίδια σειρά, πάλι στην τελική ευθεία είχαν παραβιάσει την αντίπαλη εστία …δις και στο Λουτράκι.

Η ομάδα της Εύβοιας πάτησε στο ρετιρέ και περιμένει τι θα κάνει η Ελλάς Σύρου.

Η Αρτάκη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς πλην ενός 15λεπτου (20′-35′) που πίεσαν οι γηπεδούχοι και απείλησαν μια φορά την ερυθροκίτρινη εστία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αρτάκη απείλησε με ένα πλασέ του Μεγάλου και ένα ψαλιδάκι του Παπαδάκη που δεν βρήκαν στόχο (το ψαλιδάκι του Παπαδάκη ήταν για χαϊλάιτς).

Στο β’ ημίχρονο η Αρτάκη συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και σκόραρε με τον Μεγάλο από παράλληλη του Πολίτη, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ (οφσάιντ), αν και οι Αρτακιανοί αμφισβητούν την απόφαση.

Η Αρτάκη όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές και στο 74′ ο Παπαδάκης κέρδισε το πέναλτι που αξιοποίησε ο Φατιόν.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πολίτης που έκανε σπουδαίο ματς μπήκε στην περιοχή, άδειασε τη μισή άμυνα και με πλασέ έγραψε το 0-2.

Αξιόμαχο ήταν το Ναύπλιο, αλλά η Αρτάκη ήταν καλύτερη και ήταν θέμα χρόνου να χτυπήσει με …οβίδες και όχι με αβολίδοτα.

Ξεκίνησε με τους Στασινόπουλο και Κατσογιάννη στόπερ, στα άκρα οι Διονυσόπουλος και Παπαγγελής, στα χαφ οι Φατιόν και Στάθης Λάμπρου, δεκάρι ο Παπαδάκης, εξτρέμ οι Πολίτης και Νιφορόπουλος και φορ ο Μεγάλος.

ΑΡΤΑΚΗ (Διγκόζης): Κατσιμήτρος, Στασινόπουλος, Παπαγγελής, Διονυσόπουλος (80′ Γιαλεδάκης), Κατσογιάννης, Φατιόν, Παπαδάκης (85′ Τσούπρος), Στάθης Λάμπρου (80′ Καλλέργης), Μεγάλος (85′ Γιαννιτσάνης), Πολίτης, Νιφορόπουλος (80′ Σπηλιώτης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Βίντεο-σοκ από τη στιγμή που μηχανή καρφώνεται σε φορτηγό με θύμα έναν 29χρονο

AGGELOS DRITSAS

«Μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς» – Τι λέει η μητέρα της ανήλικης

AGGELOS DRITSAS

Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στη Ν. Κίο

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα έργα αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

 Γιάννης Γεωργόπουλος:Παρευρέθηκα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 1ου Συστήματος Προσκόπων Κρανιδίου και της Χορευτικής Ομάδας .

AGGELOS DRITSAS

Ενημέρωση για το ωράριο φορτοεκφόρτωσης στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Την Αργολίδα θα επισκεφθεί ο υποψ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να την αλλάξετε

AGGELOS DRITSAS

Τι είναι ο Ενεργειακός Διαμεσολαβητής που έρχεται από την 1η Φεβρουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Το σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας Κρανιδίου στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και της Νεμέας

AGGELOS DRITSAS

Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων και συζητήσεων γύρω από το μέλλον του στρατοπέδου Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS