ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Νέα απόδραση με τρίποντο για την ομάδα της Εύβοιας – Ακυρώθηκε γκολ του Μεγάλου στο 0-0.

Μετά το διπλό στο Λουτράκι και την εμφατική εντός έδρας νίκη επί του Παναιγιαλείου, η Αρτάκη πέρασε με διπλό (0-2) και από το Τολό κόντρα στον Πανναυπλιακό.

Κοίτα να δεις… Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 11 εναντίον 11 και στο τέλος κερδίζει -πάντα- η Αρτάκη. Με τους συνήθεις ύποπτους, τον Φατιόν και τον Πολίτη.

Σε διακύμανση …καρμπόν με το διπλό στο Λουτράκι, ο Φατιόν (φωτό) άνοιξε το σκορ (αυτή τη φορά με πέναλτι στο 74′-το κέρδισε ο Παπαδάκης) και ο Πολίτης κλείδωσε το τρίποντο μετά το 80′.

Ακριβώς οι ίδιοι σκόρερ με την ίδια σειρά, πάλι στην τελική ευθεία είχαν παραβιάσει την αντίπαλη εστία …δις και στο Λουτράκι.

Η ομάδα της Εύβοιας πάτησε στο ρετιρέ και περιμένει τι θα κάνει η Ελλάς Σύρου.

Η Αρτάκη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς πλην ενός 15λεπτου (20′-35′) που πίεσαν οι γηπεδούχοι και απείλησαν μια φορά την ερυθροκίτρινη εστία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αρτάκη απείλησε με ένα πλασέ του Μεγάλου και ένα ψαλιδάκι του Παπαδάκη που δεν βρήκαν στόχο (το ψαλιδάκι του Παπαδάκη ήταν για χαϊλάιτς).

Στο β’ ημίχρονο η Αρτάκη συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και σκόραρε με τον Μεγάλο από παράλληλη του Πολίτη, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ (οφσάιντ), αν και οι Αρτακιανοί αμφισβητούν την απόφαση.

Η Αρτάκη όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές και στο 74′ ο Παπαδάκης κέρδισε το πέναλτι που αξιοποίησε ο Φατιόν.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πολίτης που έκανε σπουδαίο ματς μπήκε στην περιοχή, άδειασε τη μισή άμυνα και με πλασέ έγραψε το 0-2.

Αξιόμαχο ήταν το Ναύπλιο, αλλά η Αρτάκη ήταν καλύτερη και ήταν θέμα χρόνου να χτυπήσει με …οβίδες και όχι με αβολίδοτα.

Ξεκίνησε με τους Στασινόπουλο και Κατσογιάννη στόπερ, στα άκρα οι Διονυσόπουλος και Παπαγγελής, στα χαφ οι Φατιόν και Στάθης Λάμπρου, δεκάρι ο Παπαδάκης, εξτρέμ οι Πολίτης και Νιφορόπουλος και φορ ο Μεγάλος.

ΑΡΤΑΚΗ (Διγκόζης): Κατσιμήτρος, Στασινόπουλος, Παπαγγελής, Διονυσόπουλος (80′ Γιαλεδάκης), Κατσογιάννης, Φατιόν, Παπαδάκης (85′ Τσούπρος), Στάθης Λάμπρου (80′ Καλλέργης), Μεγάλος (85′ Γιαννιτσάνης), Πολίτης, Νιφορόπουλος (80′ Σπηλιώτης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έργα ανάπλασης του πάρκου της παλαιάς Πυροσβεστικής στη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Ο Δημήτρης Κασσάνος από το Άργος θα είναι υποψήφιος με την “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας, καμία απειλή για τον άνθρωπο από την πανώλη μικρών μηρυκαστικών»

AGGELOS DRITSAS

Το “deal της χρονιάς” στο Πόρτο Χέλι: Ιρλανδός μεγιστάνας έχει πλάνο για ξενοδοχείο 250 εκατ. ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα, Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025, είχαμε τη χαρά να παρευρεθούμε στη γιορτή του ΚΔΑΠ Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Το Φεστιβάλ Ακροναυπλίας ανοίγει σήμερα τα πανιά του με τρία υπέροχα έργα.

AGGELOS DRITSAS

Αγγελία: Ελεγκτή ΚΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια ομιλίας του Τραμπ – Τραυματίστηκε ελαφριά

AGGELOS DRITSAS

Κώστας Καράπαυλος Πωωωωω!!!!!!

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους 

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου Δημοτικός σύμβουλος

AGGELOS DRITSAS