ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Νέα απόδραση με τρίποντο για την ομάδα της Εύβοιας – Ακυρώθηκε γκολ του Μεγάλου στο 0-0.

Μετά το διπλό στο Λουτράκι και την εμφατική εντός έδρας νίκη επί του Παναιγιαλείου, η Αρτάκη πέρασε με διπλό (0-2) και από το Τολό κόντρα στον Πανναυπλιακό.

Κοίτα να δεις… Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 11 εναντίον 11 και στο τέλος κερδίζει -πάντα- η Αρτάκη. Με τους συνήθεις ύποπτους, τον Φατιόν και τον Πολίτη.

Σε διακύμανση …καρμπόν με το διπλό στο Λουτράκι, ο Φατιόν (φωτό) άνοιξε το σκορ (αυτή τη φορά με πέναλτι στο 74′-το κέρδισε ο Παπαδάκης) και ο Πολίτης κλείδωσε το τρίποντο μετά το 80′.

Ακριβώς οι ίδιοι σκόρερ με την ίδια σειρά, πάλι στην τελική ευθεία είχαν παραβιάσει την αντίπαλη εστία …δις και στο Λουτράκι.

Η ομάδα της Εύβοιας πάτησε στο ρετιρέ και περιμένει τι θα κάνει η Ελλάς Σύρου.

Η Αρτάκη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς πλην ενός 15λεπτου (20′-35′) που πίεσαν οι γηπεδούχοι και απείλησαν μια φορά την ερυθροκίτρινη εστία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αρτάκη απείλησε με ένα πλασέ του Μεγάλου και ένα ψαλιδάκι του Παπαδάκη που δεν βρήκαν στόχο (το ψαλιδάκι του Παπαδάκη ήταν για χαϊλάιτς).

Στο β’ ημίχρονο η Αρτάκη συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και σκόραρε με τον Μεγάλο από παράλληλη του Πολίτη, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ (οφσάιντ), αν και οι Αρτακιανοί αμφισβητούν την απόφαση.

Η Αρτάκη όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές και στο 74′ ο Παπαδάκης κέρδισε το πέναλτι που αξιοποίησε ο Φατιόν.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πολίτης που έκανε σπουδαίο ματς μπήκε στην περιοχή, άδειασε τη μισή άμυνα και με πλασέ έγραψε το 0-2.

Αξιόμαχο ήταν το Ναύπλιο, αλλά η Αρτάκη ήταν καλύτερη και ήταν θέμα χρόνου να χτυπήσει με …οβίδες και όχι με αβολίδοτα.

Ξεκίνησε με τους Στασινόπουλο και Κατσογιάννη στόπερ, στα άκρα οι Διονυσόπουλος και Παπαγγελής, στα χαφ οι Φατιόν και Στάθης Λάμπρου, δεκάρι ο Παπαδάκης, εξτρέμ οι Πολίτης και Νιφορόπουλος και φορ ο Μεγάλος.

ΑΡΤΑΚΗ (Διγκόζης): Κατσιμήτρος, Στασινόπουλος, Παπαγγελής, Διονυσόπουλος (80′ Γιαλεδάκης), Κατσογιάννης, Φατιόν, Παπαδάκης (85′ Τσούπρος), Στάθης Λάμπρου (80′ Καλλέργης), Μεγάλος (85′ Γιαννιτσάνης), Πολίτης, Νιφορόπουλος (80′ Σπηλιώτης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τραγωδία : Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο με μηχανή στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών στο Μπολάτι 

AGGELOS DRITSAS

Φτωχότερος ο πολιτισμός στο Ναύπλιο από την απώλεια του Γιώργου Καρατάσου – Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο

AGGELOS DRITSAS

Τσικνίζει σήμερα από το πρωί ο Δήμος Ναυπλιέων ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Κάτι πρέπει να γίνει για την προστασία του υγρότοπου. Δεν πάει άλλο .

AGGELOS DRITSAS

Ένα συγκλονιστικό γεγονός,μια τραγική απώλεια δύο νέων ανθρώπων …..

AGGELOS DRITSAS

 Γ.Σ.Νικη Ναυπλίου 

AGGELOS DRITSAS

Απολαύστε μια μαγευτική βραδιά γεμάτη μελωδίες και αρμονίες από το Vysehrad Trio

AGGELOS DRITSAS

Κωνσταντίνα Νικολάκου: Καλημέρα ! Το 2024 ξεκίνησε «δυναμικά» από τις τιμές των διοδίων!!!

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ομάδων της Αργολίδας για Πρωταθλήματα Κ14 και Κ16

AGGELOS DRITSAS

Τράπεζες: Tι αλλάζει στις μεταφορές χρημάτων – Τι θα ισχύσει

AGGELOS DRITSAS

Κόρινθος: Πυροβολισμοί έξω από κατάστημα 

AGGELOS DRITSAS

Μια σχολική χρονιά ολοκληρώνεται, ένας “δύσκολος ” απολογισμός….

AGGELOS DRITSAS