ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Κρατούσαν τη 19χρονη φυλακισμένη στο σπίτι τους

Τον απόλυτο εφιάλτη φέρεται να ζούσε μια 19χρονη, που πούλησε ένας άνδρας στη Βουλγαρία σε οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη ως νύφη.

Σύμφωνα με το Star, ο εφιάλτης για τη 19χρονη ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου. Ο Βούλγαρος την πούλησε για 1.000 ευρώ σε οικογένεια, προκειμένου εκείνη να εργαστεί κοντά τους αλλά και για να την παντρέψουν με τον γιο τους.

Η 19χρονη ανακάλυψε πως ήταν αιχμάλωτη και της είχαν πάρει όλα τα χαρτιά. Έτσι, αποκάλυψε στους αστυνομικούς τα όσα είχε ζήσει. Ισχυρίστηκε ότι ένας συμπατριώτης της ήταν εκείνος που την εκμεταλλευόταν.

«Πίστευα ότι στην Ελλάδα είχα έρθει για να εργαστώ. Δεν γνώριζα ότι με προόριζε ως… νύφη. Η οικογένεια είχε κρατήσει την ταυτότητά μου και όλα μου τα έγγραφα» είπε στο Star η 19χρονη.

Τη Μεγάλη Πέμπτη η νεαρή ειδοποίησε μέσω του 112 τις Αρχές και έτσι γλίτωσε από τον εφιάλτη. Εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισε σημάδια κακοποίησης στην 19χρονη με τις αρχές να πιστεύουν ότι έχουν γίνει πριν έρθει στην Ελλάδα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης.

Μητέρα, πατέρας και γιος αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων σε βαθμό κακουργήματος και της παράνομης κατοχής ταξιδιωτικών εγγράφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μορφωτικός Σύλλογος Παναριτίου

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΡΕΠΆΝΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Μητροπολίτης Βεροίας: Χριστιανοί σφαγιάζονται χωρίς λόγο

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Κλειστός δρόμος στην Ασίνη για 10 μέρες

AGGELOS DRITSAS

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Η ALPHA MARE χρυσός χορηγός στο 9ο Mediterranean Yacht Show

AGGELOS DRITSAS

Ο ΑΟ Ερμιονίδας επικράτησε με 79-69 του Παναργειακού

AGGELOS DRITSAS

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά σε φωτοβολταϊκό πάρκο στα Πυργιώτικα Ναυπλίου (VID)

AGGELOS DRITSAS

Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια – Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης Δήμαρχος Επιδαύρου: Yπάρχουν άνθρωποι που πονάνε περισσότερο – Είναι αυτοί που έπαθαν ζημιές

AGGELOS DRITSAS

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔΗΕΡ ΓΙΑ ΝΕΡΟ – ΥΔΡΕΥΣΗ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS