– www.Dritsas.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σημαντική νίκη με ανατροπή του ΑΟ Ερμιονίδας απέναντι στον Ποσειδώνα Λουτρακίου

Αρνήθηκε να… χάσει ο ΑΟ Ερμιονίδας, παρουσιάζοντας αγωνιστικότητα, πίστη και σθένος ως σύνολο μέσα στο παρκέ! 

Η ομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, καθώς επικράτησε με σκορ 77-70 (ημίχρονο 32-37) του Ποσειδώνα Λουτρακίου, στο κλειστό της Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη», το Σάββατο (20/01), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, ανεβάζοντας το ρεκόρ της σε 12-1, ούσα πάντα μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο σύλλογός έφτασε σε μια πολύ σημαντική – με βάση τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς – επιτυχία με ανατροπή στο σκορ, απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο (έχει ρεκόρ 5-7 και έναν αγώνα λιγότερο), που διεκδίκησε το ροζ φύλλο αγώνα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον Άκη Καλαϊτζάκη, έβαλαν πολύτιμα… λιθαράκια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης σε άμυνα και επίθεση, ώστε να «χτιστεί» η παράστασης νίκης για τον ΑΟ Ερμιονίδας. Σε παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη, ενώ έγιναν πολλά λάθη και από τις δυο πλευρές.

 Η ομάδα άργησε να βρει ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στην επίθεση, ενώ οι παίκτες μας είχαν να «αντιμετωπίσουν» και την αστοχία τους, με αποτέλεσμα να είναι πίσω στο σκορ στα δυο πρώτα δεκάλεπτα. Στο δεύτερο μέρος, ο ΑΟ Ερμιονίδας συνέχισε την καλή άμυνα και την πίεση στην μπάλα, από ένα σημείο και μετά μπήκαν τα σουτ – και εκτός των 6,75 – και έτσι κατά τη διάρκεια του 3ου δεκαλέπτου ο σύλλογός μας πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στη συνέχεια το ματς απέκτησε «άγρια» ομορφιά, οι δυο αντίπαλοι ήταν κοντά στο σκορ, αλλά ένα… ξέσπασμα στην 4η περίοδο ήταν αρκετό για την ομάδα μας, προκειμένου να φτάσει στη νίκη, «χτυπώντας» και από το «ζωγραφιστό», είτε μετά από καλή κυκλοφορία της μπάλας, είτε μετά διεισδύσεις. Με τους παίκτες να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις στα τελευταία λεπτά του ματς.

Η φιλοξενούμενη πήρε το προβάδισμα (7-10) στο 5’ και στη συνέχεια έφτασε στο +13 δυο φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, μία στην 1η περίοδο (έληξε 14-25) και μία στη 2η. Τελικά, το πρώτο μέρος έληξε 32-37, με τον ΑΟ Ερμιομίδας να καλύπτει μέρος της διαφοράς από το 15’ έως το 20’. Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πέρασε μπροστά στο 24’ (41-40), ενώ στο 27’ έφτασε και στο +11 (52-41). Τελικά, ο Ποσειδών με δικό του σερί μάζεψε τη διαφορά και η 3η περίοδος έληξε 55-52. Στο 31’ η φιλοξενούμενη πέρασε ξανά μπροστά (55-57), αλλά το υπόλοιπο του ματς ανήκε στην ομάδα μας, η οποία έκανε το 68-57 στο 34’! Στο 37’ και στο 38’ η φιλοξενούμενη μείωσε στους πέντε πόντους (73-68 και 75-70), αλλά ο σύλλογός μας κράτησε το προβάδισμα με την καλή του άμυνα, φτάνοντας στην επιτυχία με +7 (77-70).

Τα δεκάλεπτα: 14-25, 32-37, 55-52, 77-70

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ συνεχίζουν την προσπάθειά τους με καθημερινή σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, ακολουθώντας το πλάνο που έχει καταρτιστεί από την αρχή της σεζόν με στόχο όλων μας τη συνεχόμενη βελτίωση. Ο ΑΟ Ερμιονίδας την ερχόμενη αγωνιστική (14η) θα παίξει το Σάββατο (27/01, 17:00) στο ΔΑΚ Ναυπλίου, απέναντι στην Ολύμπια ΑΜΣ Αργολίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025 στο Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρό ατύχημα στην Αργολίδα: 16χρονη τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια θαλάσσιων σπορ

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης #καιρός #ΕΜΥ

AGGELOS DRITSAS

Το συντριβάνι της πλατείας μας λουσμένο με πλαστικό χρώμα.

AGGELOS DRITSAS

Disco Party στο 9ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο,

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος σε ηλικία 60 ετών

AGGELOS DRITSAS

Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο – Εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Επιδαύρου: Tιμητική εκδήλωση βράβευσης των μαθητών εις μνήμην Χρήστου Τσακαλιάρη

AGGELOS DRITSAS

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου η εγκατάσταση POS σε επιχειρήσεις 35 κλάδων

AGGELOS DRITSAS

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:H ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

AGGELOS DRITSAS

«Γεύσεις και Όψεις» της Ερμιονίδας: Για 11η συνεχή χρονιά στο λιμάνι του Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS