ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Συναντηθήκαμε σήμερα με τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου, προκειμένου να τους ενημερώσουμε για την αναγκαιότητα μεταστέγασής τους, στο πλαίσιο της υλοποίησης της δέσμευσης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την ίδρυση του νέου Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κίου, μιας δέσμευσης που έγινε δημόσια δια στόματος του κ. Υπουργού πριν λίγους μήνες.

Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο αναζήτησης εναλλακτικής λύσης για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος, όμως η επιλογή του δημοτικού χώρου όπου στεγάζεται σήμερα το Δημοτικό Ωδείο και ο Μορφωτικός Σύλλογος είναι μονόδρομος.

Προτείναμε στον Σύλλογο εναλλακτικές λύσεις για τη μεταστέγασή του, επιλογές που σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν και προσωπικό – πολιτικό κόστος.

Τους γνωστοποιήσαμε επίσης πως ο Δήμος Άργους – Μυκηνών αναλαμβάνει να στηρίξει, τόσο τη μεταφορά, όσο και τη διαμόρφωση του νέου χώρου.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος όπως και κάθε σύλλογος, δεν ταυτίζεται με τους τοίχους και τα κτίρια.

Είναι οι άνθρωποί του, το έργο του, η ιστορία του και η προσφορά του.

Αυτά είναι που κρατούν ζωντανή την πολιτιστική του ταυτότητα και σίγουρα όχι οι αυλές και τα τετραγωνικά.

Είμαστε σίγουροι ότι σε αυτή μας την προσπάθεια θα έχουμε μαζί και τον Μορφωτικό Σύλλογο της Νέας Κίου, όπως έχει ταχθεί και η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων.

Γιατί η ασφάλεια των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το Αστυνομικό Τμήμα στη Νέα Κίο αποτελεί αίτημα δεκαετιών και είμαστε σίγουροι πως κανείς δεν θα το υπονομεύσει.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών

Γιάννης Μαλτέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αποκατάσταση βλάβης στην παλαιά πόλη Ναυπλίου – περιοχή Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου

AGGELOS DRITSAS

Με 14 θέματα θα συνδεριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων στις 12/02/2025 και ώρα 15:00

AGGELOS DRITSAS

Το εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου

AGGELOS DRITSAS

Αγγελία θέσης εργασίας – Εκπαιδευτικό προσωπικό

AGGELOS DRITSAS

Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια – Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

AGGELOS DRITSAS

ΑΟ. Λουτρακίου – Πανναυπλιακός Ηρακλής 1-0

AGGELOS DRITSAS

ΕΣΠΑ: Ποιες επιχειρήσεις θα μοιραστούν 65 εκατομμύρια ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: Στόχος μας η αξιοποίηση της Στυμφαλίας

AGGELOS DRITSAS

“Από το σκοτάδι στο Φώς”: Ομιλία στην Ενορία Αγίας Τριάδος Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Προφανώς φρεσκοπαρατημένα από κάποιον Νεάντερταλ που ψηφίζει και έχει άποψη κατά της στείρωσης.

AGGELOS DRITSAS

Η Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το κόμμα της ΝΔ Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά

AGGELOS DRITSAS

Ο Σύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας συμμετέχει στη διαμαρτυρία για το φορολογικό

AGGELOS DRITSAS