ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σε βραχώδη περιοχή της παραλίας της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον αγνοούμενο παρουσιαστή του BBC στη Σύμη, βρέθηκε η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ, έπειτα από πέντε μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε βάρκες μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία. Εκεί, οι κάμερες των κινητών εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.

Ο Μάικλ Μόσλει παραθέριζε στο νησί της Σύμης και η τύχη του αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης (5/6). Ο 67χρονος είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΕΑ ΚΙΟΣ : Κώστας Χρυσικός

AGGELOS DRITSAS

Η ασφάλεια των πολιτών στον Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Αύγουστος Κορτώ: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του

AGGELOS DRITSAS

Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

AGGELOS DRITSAS

Eurojackpot: Ενας τυχερός «σάρωσε» τα 90 εκατ. ευρώ και ένας Έλληνας πήρε 475.375,30 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Κατάδυση Του Τιμίου Σταυρού στη Νέα Κίο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

 Σύλλογος Πολιτισμού Αργολίδας Μέθεξις

AGGELOS DRITSAS

Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές όλων των αγαπημένων μας…

AGGELOS DRITSAS

Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS

«Δυσοίωνη για την Αργολίδα η στέρεψη της Λέρνας. Απαιτούνται άμεσα μέτρα για την διαχείριση του νερού»

AGGELOS DRITSAS

Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΑΡΤΑΚΗ 0-2

AGGELOS DRITSAS