ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Σύνοψη του εξαμηνιαίου έργου της νέας Δημοτικής Αρχής από το Δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων όπου μεταξύ άλλων θεμάτων υπερψηφίστηκε και ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, ενώ στη συνέχεια έγινε η Απολογιστική Συνεδρίαση του διμήνου, όπου αφού δεν υπήρξαν ερωτήσεις και δεν τέθηκαν θέματα για να απαντηθούν από την πλευρά της Αντιπολίτευσης, η συνεδρίαση έκλεισε με μια σύνοψη του εξαμηνιαίου έργου της νέας Δημοτικής Αρχής από το Δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό.

Απολογιστική 28-6-2024

Δύο λόγια μόνο κύριε Πρόεδρε,

Με την ψήφιση του Ισοσκελισμένου Προϋπολογισμού του 2024 και του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, όπου έγιναν οι αλλαγές μετά και την κατάργηση των Νομικών Προσώπων και την ενσωμάτωσή τους στο Δήμο, ολοκληρώθηκε η δυσκολότερη ίσως περίοδος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Γιατί εκτός από αυτά που ήταν απαραίτητα να γίνουν για ένα νέο ξεκίνημα στη λειτουργία του Δήμου μας, έπρεπε να δοθούν λύσεις σε μια σειρά από θέματα τα οποία και λόγω της προηγούμενης προεκλογικής χρονιάς είχαν βαλτώσει, είχαν παραμεληθεί, είχαν δρομολογηθεί σε άλλη κατεύθυνση από την προηγούμενη δημοτική αρχή, από αυτήν που εμείς οραματιζόμαστε και θέλουμε να εφαρμόσουμε, την οποία και ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας.

Στους έξι αυτούς μήνες έγιναν πολλά, τα οποία μπορεί να μην έγιναν γνωστά, το αποτέλεσμά τους όμως θα φανεί το επόμενο διάστημα καθώς αφορούσαν την αλλαγή νοοτροπίας στη διοίκηση και λειτουργία των Υπηρεσιών, την άσκηση των αρμοδιοτήτων και την αναδιάταξη του στελεχιακού δυναμικού ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν για το Δήμο μας και την εξυπηρέτηση των Δημοτών.

Από την επόμενη βδομάδα, σταδιακά θα ανακοινώσουμε τις αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις που κρίθηκαν απαραίτητες μετά την εξάμηνη εμπειρία στη διοίκηση του Δήμου μας, όπως και τα μεγάλα θέματα του προγράμματός μας τα οποία ήδη έχουμε προετοιμάσει και έχουμε κάνει τις πρώτες επαφές για τη συντομότερη υλοποίηση τους.

Η διαφάνεια, η νομιμότητα και ο ανοιχτός Δήμος που υποσχεθήκαμε, καθώς και οι δεσμεύσεις για δημοσιοποίηση των οικονομικών και σοβαρών εκκρεμοτήτων που παραλάβαμε, ισχύουν χωρίς εκπτώσεις και θα πραγματοποιηθούν άμεσα.

Η πίστωση χρόνου που σιωπηρά μας έδωσαν οι συνδημότες μας, έληξε, από την άμυνα που αναγκαστικά βρεθήκαμε για τους γνωστούς, κυρίως οικονομικούς λόγους, που είχαν επιβληθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, περνάμε στο δημιουργικό κομμάτι του πρώτου χρόνου της θητείας μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην καθημερινότητα και τα προβλήματά της.

Σας ευχαριστώ

Δημήτρης Ορφανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Σωκράτης Δωρής στο τιμόνι της ΔΕΥΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Το Καρναβάλι στο Δρέπανο Ναυπλίου με το σύνθημα “Χάινταρ …ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Με μεταλλική ράβδο συνελήφθη ένας 23χρονος στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ: Διπλό πρόβλημα στο σύστημα ύδρευσης – Συνεχής προσπάθεια αποκατάστασης από τη ΔΕΥΑΝ και τον Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δήμαρχου Ναυπλιέων Δημήτριου Ορφανού με την Διοικήτρια του ΓΝΑ

AGGELOS DRITSAS

ΤΟ ΑΝΑΠΛΙ ΕΜΠΡΟΣ ! & ΠΙΣΩ .. Έχουμε επίσημα τα βάθη Το έργο απέτυχε Εκατομμύρια χάθηκαν Οι ευθύνες είναι τεράστιες …

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού με το προεδρείο της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο σε ψητοπωλείο του Ναυπλίου γιατί πουλούσε κατεψυγμένο γύρο ως φρέσκο

AGGELOS DRITSAS

Κατάμεστο το προαύλιο του Ενεεγυλ Αργολίδας στα Λευκάκια! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Υπογράφεται η σύμβαση για τις κατολισθήσεις στο “Μονοπάτι Αρβανιτιάς”

AGGELOS DRITSAS

ΤΟΛΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS