www.AggelosDritsas.gr

Σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2025, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σύσκεψη υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Βασίλη Σιδέρη, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρεπάνου.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η προετοιμασία της 3ης Γιορτής του Μανταρινιού, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου στο Δρέπανο Αργολίδας, συνεχίζοντας μια πρωτοβουλία που έχει ήδη εξελιχθεί σε θεσμό για την τοπική κοινότητα.

Τα μέλη του συλλόγου παρουσίασαν τα βασικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και τις δράσεις τους, ενώ παράλληλα ζήτησαν τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την περαιτέρω ενίσχυση της Γιορτής, που έχει ως στόχο την ανάδειξη του μανταρινιού Δρεπάνου και των πλούσιων παραγώγων του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας επανέλαβε τη σταθερή δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και τόνισε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει στην προβολή και διάδοση τέτοιων δράσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οι Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Άργους συμμετέχουν σε στάση εργασίας

AGGELOS DRITSAS

Βουλγαρία: 8 Έλληνες τραυματίες σε τροχαίο τουριστικού λεωφορείου με τούρκικο φορτηγό

AGGELOS DRITSAS

Τι είναι το “Φεστιβάλ Ανακύκλωσης” που θα γίνει σε Άργος και Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Πουλούσε «μαϊμούδες» στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Α.Σ.Κ.ΤΙΡΥΝΘΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας στο Άργος – Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα αναβολικών

AGGELOS DRITSAS

Οι ελλείψεις στη διεθνή αγορά ανεβάζουν τις τιμές των πορτοκαλιών στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρωθυπουργό

AGGELOS DRITSAS

Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Χρειαζόμαστε εθελόντριες κυρίες.

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: Επιτέλους Κρατικές και Δημοτικές υποδομές

AGGELOS DRITSAS

Οι αγρότες αποφάσισαν: Κεντρικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με τα τρακτέρ

AGGELOS DRITSAS