ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Χρόνης: Το Αδάμι είναι ένα χωριό του Δήμου μας όπου κυριαρχεί το κτηνοτροφικο και αγροτικό κομμάτι!

Εκλεκτά προϊόντα άρτου, τυροκομικά και προϊόντα Ελιάς παράγονται εδώ!

Αρκετές οικογένειες με μικρα παιδιά κατοικούν ακόμα εδώ αντιστεκομενοι στην συγκέντρωση στις μεγαλύτερες πόλεις.

Γειτνιαζει με το Λυγουριο και αυτό το βοηθά στο να έχουν άμεση πρόσβαση οι κάτοικοί του, σε όλες τις δραστηριότητες που γίνονται εδώ.

Η έμφαση που δόθηκε στην αγροτική οδοποιία βελτίωσε την προσβασιμότητα κτηνοτρόφων και αγροτών, ενώ η ολοκλήρωση της παιδικής χαράς, η περιποίηση της πλατείας “Προέδρου Δημητρίου Κωστοπουλου”, η βελτίωση της παλιάς Κοινότητας ώστε να μην πέσει το κτίριο και φυσικά η βελτίωση και απόδοση για τις θερινές ημέρες του δημοτικου σχολείου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε ένα πεζοπορο τμήμα να είναι πάντα εδώ, ήταν μερικά από τα έργα που ολοκληρώθηκαν.

Η ολοκλήρωση της μελέτης για ολοκληρωμένη αλλαγή του δικτύου ύδρευσης, η προγραμματικη σύμβαση με την Περιφέρεια για τη μεταφορά του νερού έως το μοναστήρι της Μονής Καλαμιου και η ολοκλήρωση της μελέτης για τη δημιουργία αποχετευτικου δικτύου και μεταφορά στην Ε.Ε.Λ. Λυγουριού είναι αυτά που δρομολογηθηκαν και ολοκληρωνονται σιγά σιγά.

Η υλοποίηση των παραπάνω μελετών στο φυσικό τους αντικείμενο καθώς και η συνέχιση και ολοκλήρωση της συντήρησης του δρόμου Αδαμι Καντια είναι τα μεγάλα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν την επόμενη 5ετια!

Όλοι μαζί, με μια ομαδα που ως επί το πλείστον ζει και εργάζεται στον τόπο μας, βλέπουμε αισιόδοξα το Δήμο Επιδαύρου του 2028!!

Συνεχίζουμε…

#epidavros

#dimosepidavrou

#toposnadeis

#toposnazeis

#milamemeerga

#ergokaiorama

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Καλούμε τους συμπολίτες μας αιμοδότες να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

«To Χαμόγελο του Παιδιού»: Βρέθηκε η 14χρονη από το Ναύπλιο που είχε εξαφανιστεί

AGGELOS DRITSAS

Με τη δύναμη της συνεργασίας και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη του Υφυπουργού Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό

AGGELOS DRITSAS

Ευχές από τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη

AGGELOS DRITSAS

Το ΔΣ του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ ΓΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Κύριο Στέφανο Αντωνιάδη

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ : ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 202η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 30 -11- 2024

AGGELOS DRITSAS

Νέο κύμα ακρίβειας σε 100 προϊόντα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο

AGGELOS DRITSAS

 Και τέταρτο βρέφος πέθανε παρουσία της 24χρονης

AGGELOS DRITSAS

NAYΠΛIO : ΣΑΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ 12-2-2024 BINTEO DRONE

AGGELOS DRITSAS

Η ανάδειξη των αρχαιολογικών μνημείων της Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Π. Τατούλης: Δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με τους πολιτικούς μας αντιπάλους

AGGELOS DRITSAS