ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑΣΟΣ ΤΟΚΑΣ: ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Συνδημότες- Συνδημότισσες

Οι προσεχείς Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον της Ερμιονίδας.

Πριν περίπου 10 μήνες δύο δημοτικές και προοδευτικές παρατάξεις, με Επικεφαλής εμένα και τον Τάσο τον Λάμπρου αντίστοιχα και μπροστά στις προκλήσεις του αύριο, ενώσαμε τις δυνάμεις μας, ιδρύοντας μια νέα δημοτική παράταξη, την ¨ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ¨ με στόχο την αλλαγή στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Νιώθουμε πραματικά υπερήφανοι που πάρα πολλοί ικανοί συμπολίτες μας αγκάλιασαν την κίνησή μας και ήρθαν μαζί μας για να συμβάλλουν, με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, στον κοινό στόχο: Να κάνουμε την Ερμιονίδα αντάξια των ελπίδων μας.

Σήμερα ενωμένοι και δυνατοί, καλούμε όλες τις υγιείς και προοδευτικές δυνάμεις του τόπου μας να κάνουμε μια νέα αρχή ώστε να γίνει μια επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα και να δώσουμε τέλος στην στασιμότητα.

Επιδιώκουμε να αναδείξουμε ένα νέο ήθος στα τοπικά πράγματα, ένα νέο σύνολο αξιών και αρχών που θα εκφράσει τη δημοκρατία, την ισότητα, την αξιοκρατία και τη διαφάνεια.

Η συμμετοχή όλων μας στη διαμόρφωση ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου είναι όχι μόνο απαραίτητη, αλλά και υποχρέωση απέναντι στο μέλλον αυτού του τόπου, καθώς είναι βέβαιο ότι στο αύριο δεν θα μας πάνε οι πολιτικάντηδες του χθες, αλλά η σοβαρή δουλειά με ένα πρόγραμμα έργων και δράσεων για ένα σύγχρονο Δήμο.

Ας γίνουμε, λοιπόν, συνοδοιπόροι στον όμορφο αγώνα μας και ας πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας, επιλέγοντας ανθρώπους που θα οδηγήσουν στην πρόδο και την ανάπτυξη τον Δήμο Ερμιονίδας.

Τάσος Τόκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οι πάγιες διεκδικήσεις του Αυτοδιοικητικού Κινήματος και το τακτικό συνέδριοτης Κ.Ε.Δ.Ε

AGGELOS DRITSAS

Μια όμορφη ομάδα φτιάχτηκε στην Νέα Κίο από χειμερινούς κολυμβητές!!

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2025

AGGELOS DRITSAS

Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στη Ν. Κίο

AGGELOS DRITSAS

Διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στον Φάρο Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Για βοριάδες 8 Μποφόρ προειδοποιεί το Λιμεναρχείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΝΕΑ ΚΙΟΣ : 14 του Σεπτέμβρη.Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Σας περιμένουμε όλους είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και θα πρέπει να ενημερωθούμε όλοι.

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας: Πολύωρες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Στρατηγικές υποδομές για την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα της Κορινθίας»

AGGELOS DRITSAS

“Διαχείριση των συγκρούσεων μας” από το Κέντρο Ελπίδα Ζωής για μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS