ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το έναυσμα για την πιο επιθετική εκδήλωση αγάπης είναι έτοιμο να εκδηλωθεί μέσα από τον ερχομό της μεγαλύτερης γιορτής φιλίας, χαράς, ψυχαγωγίας και αισιοδοξίας. Το όνομα αυτής… Φεστιβάλ Χρωμάτων!

Το φεστιβάλ έχει ως κύριο θέμα την μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με την συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων. 

Μουσικές συναυλίες, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και νέους, θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

Αυτό, απευθύνεται σε μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, που έχουν απηυδήσει από την γκρίζα καθημερινότητα και αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές πτυχές της ζωής με χρώμα.

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων θα λάβει μέρος στο πάρκο στο Άγαλμα Ποσειδώνα, τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου, από τις 11:30 το πρωί.

Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος μπορείτε να προμηθευτείτε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά stand. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε την πιο super διάθεση και να έρθετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κλιμάκιο της Παγκόσμιας Τράπεζας σε Άργος και Ναύπλιο για τον Δικαστικό Καλλικράτη

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης στη Νέα Πολιτεία

AGGELOS DRITSAS

Η μεγάλη στιγμή πριν τη μεγαλύτερη ήρθε μετά από 25 χρονια περίπου!!

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS

Ευρωεκλογές 2024 αποτελέσματα: Ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές – Ποιοι μένουν εκτός

AGGELOS DRITSAS

Νεμέα: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της στυγνής δολοφονίας της 69χρονης συμβολαιογράφου της Ζακύνθου

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Χρόνης, Βασιλόπουλος, Μαλτέζος οι επικρατέστεροι για την Προεδρία της ΠΕΔ Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Λόγω καύσωνα θα παραμείνει κλειστό σήμερα το Κολυμβητήριο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Η ομιλία του βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Ανδριανού στη Βουλή για την επιστολική ψήφο (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Τι είναι το κάστρο της Πιάδας στην Νέα Επίδαυρο που αναστηλώθηκε

AGGELOS DRITSAS

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS