ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και φωταγώγησε το παλαιό Δημοτικό Μέγαρο.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές αρρώστιες απειλητικές για τη ζωή τους, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού Μake-A-Wish International που ασχολείται με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με αυτή την ίδια την αρρώστια του. Ξεκίνησε στην Αμερική το 1980 με την ευχή ενός παιδιού, του Chris, που ήθελε να γίνει αστυνομικός. Aυτό το παιδί, με το όνειρό του, άγγιξε την καρδιά των ανθρώπων της κοινότητάς του, δίνοντάς τους την έμπνευση να δημιουργήσουν το Make-A-Wish of America.

Στα 32 χρόνια λειτουργίας του οργανισμού τα οποία γιορτάστηκαν φέτος παγκοσμίως στις 29 Απριλίου, το Μake-A-Wish με περισσότερους από 30,000 εθελοντές, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 240,000 ευχές παγκοσμίως στις 37 χώρες που δραστηριοποιείται, έχοντας γίνει ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός οργανισμός πραγματοποίησης ευχών σοβαρά άρρωστων παιδιών. Κάθε παράρτημα του Μake-A-Wish συγκεντρώνει χρήματα για τις ευχές των παιδιών της χώρας του μέσα από τις δραστηριότητές του και τις δωρεές των φίλων και υποστηρικτών του. Στην Ελλάδα, το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) δραστηριοποιείται από το 1996 και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει πάνω από 940 ευχές σοβαρά άρρωστων παιδιών.

Ενδεικτικό της άρτιας οργάνωσής του, τo Μake-A-Wish International κέρδισε το 2012 για 8η συνεχή χρονιά 4 στα 4 αστέρια του Charity Navigator, οργανισμoύ που ελέγχει την οικονομική διαχείριση των μεγαλύτερων Αμερικάνικων Φιλανθρωπικών Οργανισμών. Την διάκριση αυτή έχουν καταφέρει να κερδίσουν επί τόσα συνεχόμενα έτη μόνο το 1% των φιλανθρωπικών οργανισμών. To Μake-A-Wish αναγνωρίστηκε από το Best in America για την εξαιρετική απόδοση, οικονομική διαφάνεια και υπευθυνότητά του. Συνεργάζεται με τα Ηνωμένα Έθνη για το έργο του σχετικά με τα σοβαρά άρρωστα παιδιά σε παγκόσμιο επίπεδο. Πληροί τα Better Business Bureau Standards για την υπευθυνότητα του ως φιλανθρωπικός οργανισμός.

Στην Ελλάδα, το Make-A-WishR (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) ξεκίνησε το 1996.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ακόμη και με ελικόπτερο στο ΝΑΥΠΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αρχαίο Θέατρο ΆργουςΣάββατο 4 Ιουλίου 2026 |21:00

AGGELOS DRITSAS

Χαιρετισμός του Τάσου Λάμπρου στην εκδήλωση στο Κρανίδι. BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 18.00 στο Δ.Α.Κ. Άργους

AGGELOS DRITSAS

Ενεεγυλ Αργολίδας : “Νεανική βία και Παραβατικοτητα-Προστατευουμε τα παιδιά μας”

AGGELOS DRITSAS

Με βαθιά συγκίνηση και απέραντη εκτίμηση

AGGELOS DRITSAS

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Δημοτική Χορωδίας Επιδαύρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Ξυπολιά

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: H υποδοχή των ευρωπαϊκών Κυπέλλων του Ολυμπιακού (φώτο)

AGGELOS DRITSAS

Μονοπατια πολιτισμου γυρω απο το Αρκαδικο!

AGGELOS DRITSAS

48 άτομα συνέλαβε η αστυνομία στην Πελοπόννησο – Τα 15 στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Στα μωβ το ιστορικό Δημαρχείο του Άργους για την Παγκόσμια Ημέρα Επιληψίας

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS