– www.Dritsas.gr

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και φωταγώγησε το παλαιό Δημοτικό Μέγαρο.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές αρρώστιες απειλητικές για τη ζωή τους, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού Μake-A-Wish International που ασχολείται με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με αυτή την ίδια την αρρώστια του. Ξεκίνησε στην Αμερική το 1980 με την ευχή ενός παιδιού, του Chris, που ήθελε να γίνει αστυνομικός. Aυτό το παιδί, με το όνειρό του, άγγιξε την καρδιά των ανθρώπων της κοινότητάς του, δίνοντάς τους την έμπνευση να δημιουργήσουν το Make-A-Wish of America.

Στα 32 χρόνια λειτουργίας του οργανισμού τα οποία γιορτάστηκαν φέτος παγκοσμίως στις 29 Απριλίου, το Μake-A-Wish με περισσότερους από 30,000 εθελοντές, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 240,000 ευχές παγκοσμίως στις 37 χώρες που δραστηριοποιείται, έχοντας γίνει ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός οργανισμός πραγματοποίησης ευχών σοβαρά άρρωστων παιδιών. Κάθε παράρτημα του Μake-A-Wish συγκεντρώνει χρήματα για τις ευχές των παιδιών της χώρας του μέσα από τις δραστηριότητές του και τις δωρεές των φίλων και υποστηρικτών του. Στην Ελλάδα, το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) δραστηριοποιείται από το 1996 και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει πάνω από 940 ευχές σοβαρά άρρωστων παιδιών.

Ενδεικτικό της άρτιας οργάνωσής του, τo Μake-A-Wish International κέρδισε το 2012 για 8η συνεχή χρονιά 4 στα 4 αστέρια του Charity Navigator, οργανισμoύ που ελέγχει την οικονομική διαχείριση των μεγαλύτερων Αμερικάνικων Φιλανθρωπικών Οργανισμών. Την διάκριση αυτή έχουν καταφέρει να κερδίσουν επί τόσα συνεχόμενα έτη μόνο το 1% των φιλανθρωπικών οργανισμών. To Μake-A-Wish αναγνωρίστηκε από το Best in America για την εξαιρετική απόδοση, οικονομική διαφάνεια και υπευθυνότητά του. Συνεργάζεται με τα Ηνωμένα Έθνη για το έργο του σχετικά με τα σοβαρά άρρωστα παιδιά σε παγκόσμιο επίπεδο. Πληροί τα Better Business Bureau Standards για την υπευθυνότητα του ως φιλανθρωπικός οργανισμός.

Στην Ελλάδα, το Make-A-WishR (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) ξεκίνησε το 1996.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σακελλαροπούλου: Ο εορτασμός της Βάπτισης του Χριστού εκφράζει διαχρονικά την ανάγκη για πνευματική αναγέννηση

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

AGGELOS DRITSAS

Πόσες φορές δεν στάθηκα μπροστά στην εικόνα

AGGELOS DRITSAS

Όταν οι Γερμανοί μπήκαν στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης: Ο Άγιος Δημήτριος (Μετόχι) είναι μια τοπική κοινότητα με ενεργό πληθυσμό!!

AGGELOS DRITSAS

Μαρινέλλα: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά την κατάρρευση επί σκηνής ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Εσπερινός Οσίου Παϊσίου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται το ενιαίο πιστοποιητικό φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Αίτημα του Δ. Ορφανού για συναντήσεις και επίσημη ενημέρωση από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή

AGGELOS DRITSAS

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Το Ράλι Ακρόπολις έχει καθοριστική σημασία γιατί προβάλλεται σε όλο τον κόσμο

AGGELOS DRITSAS

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS