ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και φωταγώγησε το παλαιό Δημοτικό Μέγαρο.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές αρρώστιες απειλητικές για τη ζωή τους, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού Μake-A-Wish International που ασχολείται με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με αυτή την ίδια την αρρώστια του. Ξεκίνησε στην Αμερική το 1980 με την ευχή ενός παιδιού, του Chris, που ήθελε να γίνει αστυνομικός. Aυτό το παιδί, με το όνειρό του, άγγιξε την καρδιά των ανθρώπων της κοινότητάς του, δίνοντάς τους την έμπνευση να δημιουργήσουν το Make-A-Wish of America.

Στα 32 χρόνια λειτουργίας του οργανισμού τα οποία γιορτάστηκαν φέτος παγκοσμίως στις 29 Απριλίου, το Μake-A-Wish με περισσότερους από 30,000 εθελοντές, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 240,000 ευχές παγκοσμίως στις 37 χώρες που δραστηριοποιείται, έχοντας γίνει ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός οργανισμός πραγματοποίησης ευχών σοβαρά άρρωστων παιδιών. Κάθε παράρτημα του Μake-A-Wish συγκεντρώνει χρήματα για τις ευχές των παιδιών της χώρας του μέσα από τις δραστηριότητές του και τις δωρεές των φίλων και υποστηρικτών του. Στην Ελλάδα, το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) δραστηριοποιείται από το 1996 και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει πάνω από 940 ευχές σοβαρά άρρωστων παιδιών.

Ενδεικτικό της άρτιας οργάνωσής του, τo Μake-A-Wish International κέρδισε το 2012 για 8η συνεχή χρονιά 4 στα 4 αστέρια του Charity Navigator, οργανισμoύ που ελέγχει την οικονομική διαχείριση των μεγαλύτερων Αμερικάνικων Φιλανθρωπικών Οργανισμών. Την διάκριση αυτή έχουν καταφέρει να κερδίσουν επί τόσα συνεχόμενα έτη μόνο το 1% των φιλανθρωπικών οργανισμών. To Μake-A-Wish αναγνωρίστηκε από το Best in America για την εξαιρετική απόδοση, οικονομική διαφάνεια και υπευθυνότητά του. Συνεργάζεται με τα Ηνωμένα Έθνη για το έργο του σχετικά με τα σοβαρά άρρωστα παιδιά σε παγκόσμιο επίπεδο. Πληροί τα Better Business Bureau Standards για την υπευθυνότητα του ως φιλανθρωπικός οργανισμός.

Στην Ελλάδα, το Make-A-WishR (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) ξεκίνησε το 1996.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS

Το μακρύτερο παγκόσμιο ρεκόρ μετακίνησης με μοτοσυκλέτα ανήκει στον Αργεντινό Αιμίλιο Σκοττό, ο οποίος ξεκίνησε σπίτι στις 17 Ιανουαρίου 1985 και επέστρεψε στις 2 Απριλίου 1995, αφού ταξίδεψε συνολικά 735.000 χλμ και επισκέφθηκε 214 χώρες και εδάφη!

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή η ομάδα του Παναργειακού

AGGELOS DRITSAS

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Καμπόσου: “Πρόβα” νίκης

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Γ. Σιδέρης: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

AGGELOS DRITSAS

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Τίγρεις-Φείδων Άργους 1-1

AGGELOS DRITSAS

Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για το διαγωνισμό πρόσληψης εκατόν τριάντα επτά (137)

AGGELOS DRITSAS

Ο Σύλλογος «Αρματωμένοι Μωραΐτες ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ: Αργολίδα: Σε κατάσταση συναγερμού όλοι οι ΤΟΕΒ για τον Ανάβαλο

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης στον Αntenna: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι καλύτερη όταν θα συνθέτει όλα τα χρώματα

AGGELOS DRITSAS

Πορτοχελιώτικο Καρναβάλι 2024 :Μαρία Πήλουρη- Γιάννης Γεωργόπουλος ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS