ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και φωταγώγησε το παλαιό Δημοτικό Μέγαρο.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές αρρώστιες απειλητικές για τη ζωή τους, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού Μake-A-Wish International που ασχολείται με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με αυτή την ίδια την αρρώστια του. Ξεκίνησε στην Αμερική το 1980 με την ευχή ενός παιδιού, του Chris, που ήθελε να γίνει αστυνομικός. Aυτό το παιδί, με το όνειρό του, άγγιξε την καρδιά των ανθρώπων της κοινότητάς του, δίνοντάς τους την έμπνευση να δημιουργήσουν το Make-A-Wish of America.

Στα 32 χρόνια λειτουργίας του οργανισμού τα οποία γιορτάστηκαν φέτος παγκοσμίως στις 29 Απριλίου, το Μake-A-Wish με περισσότερους από 30,000 εθελοντές, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 240,000 ευχές παγκοσμίως στις 37 χώρες που δραστηριοποιείται, έχοντας γίνει ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός οργανισμός πραγματοποίησης ευχών σοβαρά άρρωστων παιδιών. Κάθε παράρτημα του Μake-A-Wish συγκεντρώνει χρήματα για τις ευχές των παιδιών της χώρας του μέσα από τις δραστηριότητές του και τις δωρεές των φίλων και υποστηρικτών του. Στην Ελλάδα, το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) δραστηριοποιείται από το 1996 και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει πάνω από 940 ευχές σοβαρά άρρωστων παιδιών.

Ενδεικτικό της άρτιας οργάνωσής του, τo Μake-A-Wish International κέρδισε το 2012 για 8η συνεχή χρονιά 4 στα 4 αστέρια του Charity Navigator, οργανισμoύ που ελέγχει την οικονομική διαχείριση των μεγαλύτερων Αμερικάνικων Φιλανθρωπικών Οργανισμών. Την διάκριση αυτή έχουν καταφέρει να κερδίσουν επί τόσα συνεχόμενα έτη μόνο το 1% των φιλανθρωπικών οργανισμών. To Μake-A-Wish αναγνωρίστηκε από το Best in America για την εξαιρετική απόδοση, οικονομική διαφάνεια και υπευθυνότητά του. Συνεργάζεται με τα Ηνωμένα Έθνη για το έργο του σχετικά με τα σοβαρά άρρωστα παιδιά σε παγκόσμιο επίπεδο. Πληροί τα Better Business Bureau Standards για την υπευθυνότητα του ως φιλανθρωπικός οργανισμός.

Στην Ελλάδα, το Make-A-WishR (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) ξεκίνησε το 1996.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτη Τηλεδιάσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΣΟΚ : Κοπή πίτας της Τ.Ο. Παλαιού Φαλήρου

AGGELOS DRITSAS

Θεατρική παράσταση “«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες» στο Άργος ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Santorini EARTHQUAKE  ΣΕΙΣΜΟΣ >> LIVE

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της δράσης μας κατα της υπέρτασης

AGGELOS DRITSAS

ΤΩΡΑ: Φωτιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο στο Ναύπλιο (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Ακόμη και με ελικόπτερο στο ΝΑΥΠΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σημαντικές αποφάσεις για ιχθυοκαλλιέργειες, φυσικό αέριο και αιολικά πάρκα

AGGELOS DRITSAS

Προσθήκη αιθουσών στο Δημοτικό σχολείο Αγίας Τριάδας.

AGGELOS DRITSAS

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Εύβοια: Σκότωσε τον θείο του με πολλαπλές μαχαιριές επειδή δεν του έδωσε χρήματα

AGGELOS DRITSAS