ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Στόχος της ΕΛ.ΑΣ η εμφανής αστυνόμευση – Τι είπε για κάμερες στους δρόμους

Για τις προτεραιότητες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μίλησε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για ενίσχυση της Τροχαίας, αλλά και για εμφανή αστυνόμευση σε σημεία που κρίνεται απαραίτητο.

«Πρώτη προτεραιότητα του υπουργείου είναι η ενίσχυση της Τροχαίας. Υπερδιπλασιάσαμε τη δύναμή της για να βοηθάει και στην κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά και να βεβαιώνει παραβάσεις, όπως να αποτρέπεται το παράνομο πάρκινγκ σε δρόμους και πεζοδρόμια» δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα, τόνισε στόχος της νέας ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. είναι η εμφανής αστυνόμευση εκεί που χρειάζεται.

Επιπλέον, ανέφερε ότι προχωρά η εγκατάσταση σταθερών καμερών και από την Περιφέρεια και από τους Δήμους αλλά και κινητών καμερών σε αυτοκίνητα της Αστυνομίας, για να υπάρχει καταγραφή της εικόνας της πόλης αλλά και των παραβάσεων.

«Θα βεβαιώνονται αυτόματα οι υπερβάσεις ταχύτητας»

«Το να κρατάμε κινητό τηλέφωνο την ώρα που οδηγούμε είναι εγκληματικό και μπορεί να στοιχίσει τη ζωή κάποιου συμπολίτη μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Δήλωσε επίσης ότι σκοπεύει πιλοτικά -στα κρίσιμα σημεία που γίνονται θανατηφόρα ατυχήματα– να υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογία που θα βεβαιώνει αυτόματα τις παραβάσεις και τις υπερβάσεις της ταχύτητας.

«Οι μικρές πορείες θα περιορίζονται στο πεζοδρόμιο»

Για τις διαδηλώσεις, υπογράμμισε παράλληλα ότι «το φαινόμενο 50 – 100 άνθρωποι να κλείνουν την πόλη δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεκτό».

Στο πλαίσιο αυτό έχει δώσει εντολή στην Αστυνομία η κυκλοφορία να διακόπτεται για λίγα λεπτά στο κομμάτι που υπάρχει η διαμαρτυρία, ενώ οι μικρές πορείες να περιορίζονται στο πεζοδρόμιο ή σε μια λωρίδα κυκλοφορίας.

ΠΗΓΗ: CNN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σ.Α.Ε.Κ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Στην τελική ευθεία για τα ξεχωριστά Θεοφάνεια της Ερμιόνης.

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Τροποποίηση και νέος ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων

AGGELOS DRITSAS

Συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης για την ελλιπή αστυνομική δύναμη Αργολίδας:

AGGELOS DRITSAS

Εταιρεία τροφίμων στο Ναύπλιο ζητάει Εργάτη Παραγωγής για εποχιακή ή μόνιμη απασχόληση

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου ο Παλαμήδειος Άθλος – Δηλώστε συμμετοχή

AGGELOS DRITSAS

Δολοφόνησαν επιχειρηματία έξω από την επιχείρησή του στο Ψυχικό

AGGELOS DRITSAS

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης.

AGGELOS DRITSAS

Ο Πνευματικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Φάρος»

AGGELOS DRITSAS

Ισόπαλος 3-3 ο Φείδωνας Άργους στο Μεσολόγγι

AGGELOS DRITSAS

Για κάποιους ήταν σκουπίδια……

AGGELOS DRITSAS

Θρήνος για τον Κ.Σούκουλη: Έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο επιδραστικούς , παγκοσμίως, Έλληνες επιστήμονες

AGGELOS DRITSAS