ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Παρουσία επιχειρηματιών της πόλης του Άργους, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ η διαβούλευση αναφορικά με την αλλαγή της κανονιστικής σχετικά με τους κοινόχρηστους χώρους.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, τόνισε ότι η κατάσταση που επικρατεί στους κοινόχρηστους χώρους είναι μία εικόνα ανομίας και ανισότητας, στερώντας τους δημότες από τη δυνατότητα να απολαμβάνουν και να χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους. Τόνισε ότι ο στόχος είναι να ανοίγουν και να λειτουργούν όσο γίνεται περισσότερα καταστήματα, τηρώντας πάντοτε ωστόσο τη νομοθεσία και το σεβασμό στους δημότες.

Ειδικά αναφέρθηκε στην ανάγκη να καταστούν προσβάσιμοι οι χώροι εκείνοι για τα άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και σε γονείς με καρότσια έτσι ώστε να μην δυσκολεύονται στις μετακινήσεις τους. Παράλληλα ζήτησε την στήριξη των επαγγελματιών για την ευταξία των κοινόχρηστων χώρων. Τέλος, τόνισε πως οι επαγγελματίες της πόλης, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του δήμου που όμως με σύνεση και διάθεση συνεργασίας θα ανεβάσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στην συζήτηση έλαβαν τον λόγο όσοι επιχειρηματίες ζήτησαν να παρέμβουν ενώ παρόντες ήταν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Στο τέλος ο Δήμαρχος ζήτησε τις απόψεις των επιχειρηματιών, τις οποίες θα στείλουν τις επόμενες ημέρες και θα ακολουθήσει μετά και μία νέα διαβούλευση για οριστικοποίηση των όρων και όδευση προς τη θεσμοθέτηση της νέας κανονιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόσκληση σύγκλησης τακτικής συνεδρίασης Δημ. Συμβουλίου.

AGGELOS DRITSAS

Άγιος Βασίλειος Άργος

AGGELOS DRITSAS

ΕΟΦ: Ενέσιμο διάλυμα λιποδιάλυσης κυκλοφορεί χωρίς έγκριση

AGGELOS DRITSAS

Η Ιστορία Ενώνει: Οι Δήμαρχοι Ερμιονίδας και Πηνειού στο Ι.Λ.Μ.Ε.

AGGELOS DRITSAS

Στην Κρήτη ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφο του

AGGELOS DRITSAS

Η υποδοχή του νέου έτους στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

“Χειρόφρενο” Μητσοτάκη στον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια 

AGGELOS DRITSAS

Το μεγάλο party του καλοκαιριού έρχεται στο Άργος το Σάββατο 31 Αυγούστου

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών – Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης την Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Ελάτε στην οικογένεια του AMANZOE!

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία έπεσε η αυλαία της εκπομπής” Κυριακή στο Χωριό ξανά” στη Νέα Επίδαυρο!

AGGELOS DRITSAS

Κάποτε που ήμασταν …πιο άνθρωποι!

AGGELOS DRITSAS