ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Παρουσία επιχειρηματιών της πόλης του Άργους, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ η διαβούλευση αναφορικά με την αλλαγή της κανονιστικής σχετικά με τους κοινόχρηστους χώρους.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, τόνισε ότι η κατάσταση που επικρατεί στους κοινόχρηστους χώρους είναι μία εικόνα ανομίας και ανισότητας, στερώντας τους δημότες από τη δυνατότητα να απολαμβάνουν και να χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους. Τόνισε ότι ο στόχος είναι να ανοίγουν και να λειτουργούν όσο γίνεται περισσότερα καταστήματα, τηρώντας πάντοτε ωστόσο τη νομοθεσία και το σεβασμό στους δημότες.

Ειδικά αναφέρθηκε στην ανάγκη να καταστούν προσβάσιμοι οι χώροι εκείνοι για τα άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και σε γονείς με καρότσια έτσι ώστε να μην δυσκολεύονται στις μετακινήσεις τους. Παράλληλα ζήτησε την στήριξη των επαγγελματιών για την ευταξία των κοινόχρηστων χώρων. Τέλος, τόνισε πως οι επαγγελματίες της πόλης, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του δήμου που όμως με σύνεση και διάθεση συνεργασίας θα ανεβάσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στην συζήτηση έλαβαν τον λόγο όσοι επιχειρηματίες ζήτησαν να παρέμβουν ενώ παρόντες ήταν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Στο τέλος ο Δήμαρχος ζήτησε τις απόψεις των επιχειρηματιών, τις οποίες θα στείλουν τις επόμενες ημέρες και θα ακολουθήσει μετά και μία νέα διαβούλευση για οριστικοποίηση των όρων και όδευση προς τη θεσμοθέτηση της νέας κανονιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ολοκληρώθηκε ο 7ος δρόμος Καραθώνας – Αρβανιτιάς ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Περισσότερα από είκοσι τσουβάλια σκυλοτροφής παρέδωσε σήμερα στο Δήμο Άργους –Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Το πρώτο φαρμακείο του ελληνικού κράτους γίνεται μουσείο

AGGELOS DRITSAS

Πάσχα 2024: Πότε πέφτει το ορθόδοξο και πότε το καθολικό

AGGELOS DRITSAS

Ο υφ. Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος, στην κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου ΝΔ

AGGELOS DRITSAS

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Πτωχός

AGGELOS DRITSAS

Αυτή η προσβλητική φωτογραφία μου στάλθηκε από ένα Ενεργό Πολίτη

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου μας στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΠΑΛ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ.

AGGELOS DRITSAS

Στο Πάσχα ποντάρουν για οικονομική ανάσα οι έμποροι

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Μυστήριο με την εξαφάνιση του Χρήστου Καριοφύλλα που αγνοείται από το 2015 – «Ζω μόνο για να βρω την αλήθεια» λέει ο 24χρονος γιος του

AGGELOS DRITSAS

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής

AGGELOS DRITSAS

Κακοκαιρία: Χάρτες δείχνουν την πορεία της σε όλη την Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS