ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

Άργος: Συνάντηση εργασίας με στελέχη της ΔΕΥΑΑΡΜ είχε ο Μαλτέζος – Οι προτεραιότητες

Υπήρξε ενημέρωση για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και συζητήθηκαν θέματα διοικητικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά.

Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡ-Μ Χάρη Σελλή και στελέχη της δημοτικής επιχείρησης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος, ενημερώθηκαν για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα διοικητικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά.

Ο Δήμαρχος, έθεσε τις πρώτες προτεραιότητες για την εξυγίανση της επιχείρησης καθώς και για την αύξηση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Έδωσε σαφείς οδηγίες σε θέματα που αφορούν την ποιότητα του νερού και την ασφάλεια των πολιτών καθώς και θέματα που σχετίζονται με την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Άργους – Ναυπλίου.

«Βασικότεροι στόχοι είναι οι νέοι πόροι ύδρευσης, ο έλεγχος και η βελτίωση της ποιότητας νερού, η αναβάθμιση των υποδομών καθώς και οι εκστρατείες για την εξοικονόμηση του νερού», δήλωσε ο Δήμαρχος με την ολοκλήρωση της συνάντησης τους.

anagnostis.org/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εξαιρετική παράσταση της “Μήδειας” στο Αρχαίο Θέατρο Άργους με εξαίσιες ερμηνείες

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος στα γραφεία της ΚΕΔΕ στην Αθήνα

AGGELOS DRITSAS

”Αλλαγή Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος”: Την Παρασκευή εγκαινιάζουμε το εκλογικό μας κέντρο

AGGELOS DRITSAS

Ο νόμος των απαράδεκτων κατασχέσεων για οφειλές στους ΟΤΑ πρέπει αλλάξει.

AGGELOS DRITSAS

Οιδίπους, Η ιστορία μιας μεταμόρφωσης…”

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας

AGGELOS DRITSAS

Αναβάλλεται η κεντρική ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου λόγω της κακοκαιρίας

AGGELOS DRITSAS

Open Day στο Ναύπλιο: Γνωρίστε από κοντά την ποιότητα κατασκευής και τη φιλοσοφία μας

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα| Σε λειτουργία οι κατασκηνώσεις Φαρμακά ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ιστορική πρώτη δενδροφύτευση με 450 δενδρύλια στην Καρυά Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ηλικιωμένος βιντεοσκοπούσε ανήλικη μέσα σε λεωφορείο

AGGELOS DRITSAS

Νέα Κίος: Τίμησαν την Παναγία την Θεομάνα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS