ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άστατος ο καιρός στην Πελοπόννησο και την Τετάρτη 29/11 (πρόγνωση μέχρι την Κυριακή)

Ο καιρός στην  Ελλάδα την  Τετάρτη 29/11 προβλέπεται με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα στο ανατολικό Αιγαίο πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Στην υπόλοιπη χώρα άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και στα δυτικά έως το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 3 έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 03 έως 17 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια από 10 έως 21 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη Θράκη παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση τις πρωινές ώρες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξυμένές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 7 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 3 έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Βελτίωση αναμένεται τις βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ στρεφόμενοι από τις μεσημβρινές ώρες σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στην ανατολική Πελοπόννησο μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από τις βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πιθανώς να είναι τοπικά ισχυρά.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στα βόρεια τις πρωινές ώρες έως 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30-11-2023

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα στα βόρεια αυξημένες.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα δυτικά ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα βορειοανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε όλη τη χώρα σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ, με μικρή ενίσχυση στα πελάγη τη νύχτα .

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και στα βορειοδυτικά νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός. Θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 03 έως 16 βαθμούς (στα βορειοδυτικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη), στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά από 05 έως 20 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα από 12 έως 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01-12-2023

Στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια θα αυξηθούν.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά όπου θα σχηματιστούν και ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 02-12-2023

Σε όλη τη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικές βροχές ενδέχεται να σημειωθούν στα δυτικά, τα βόρεια και στα νησιά του ανατολικού αιγαίου νεφώσεις.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα ανατολικά 6 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03-12-2023

Στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, όμως από το απόγευμα στα βόρεια θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο την πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τα Χίλια Πρόσωπα της Βροχής ΝΑΥΠΛΙΟ 4-7-2024 Ωρα 8:00 μ.μ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα για την παραβατικότητα των ανηλίκων στο διαδίκτυο

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα σε αγρότες και κτηνοτρόφους για δράσεις εξωστρέφειας

AGGELOS DRITSAS

ΓΚΛΟΡΙΝ ΤΣΙΟΥΡΕΑ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Η “μάχη” για τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων – Ποιοι Δήμαρχοι της Αργολίδας διεκδικούν την ΠΕΔ Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγή ώρας 2024

AGGELOS DRITSAS

“Η Καραθώνα ανήκει στον λαό”: Μαζική διαμαρτυρία στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Σε ένα δημόσιο κτίριο του 2021, που έχει λάβει όλες τις εγκρίσεις και παρελήφθη καλώς(!)

AGGELOS DRITSAS

”Νέα Πελοπόννησος”: Επισκέφτηκε τη βάση της Ο.Α.Κ Μεσσηνίας ο Πέτρος Τατούλης και η ομάδα του

AGGELOS DRITSAS

 Γιάννης Γεωργόπουλος:Παρευρέθηκα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 1ου Συστήματος Προσκόπων Κρανιδίου και της Χορευτικής Ομάδας .

AGGELOS DRITSAS

Με τη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού Άργους η «17η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα»

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα το απόγευμα έφτασε στο λιμάνι του Πορτοχελίου διανύοντας τα 89 από τα 100 χιλιόμετρα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS