ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Αύξηση 37,8% στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας καταγράφηκε τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, τον συγκεκριμένο μήνα εκδόθηκαν 2.474 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 555.820 m2 επιφάνειας και 2.450.345 m3 όγκου. Παρουσιάζοντας αύξηση κατά 8,9% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, αύξηση κατά 30% στην επιφάνεια και αύξηση κατά 37,8% στον όγκο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022.

Το 10μηνο πέρυσι, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει, στο σύνολο της χώρας, αύξηση κατά 9,1% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, αύξηση κατά 15,5% στην επιφάνεια και αύξηση κατά 19,6% στον όγκο, σε σχέση με την περίοδο Ιανουαρίου- Οκτωβρίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σοβαρό ατύχημα στην Αργολίδα: 16χρονη τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια θαλάσσιων σπορ

AGGELOS DRITSAS

Λαμπερή Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού παιδικού σταθμού Κρανιδίου.

AGGELOS DRITSAS

Απείλησε τον αδερφό του με καραμπίνα μέσα στο ποιμνιοστάσιο!

AGGELOS DRITSAS

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Σε εξέλιξη οι εργασίες καθαρισμού του ποταμού Ξηριά στο Άργος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ποια αυτοκίνητα δεν θα μπαίνουν στα πλοία

AGGELOS DRITSAS

ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ακολουθία των Αγίων και Αχράντων Παθών LIVE

AGGELOS DRITSAS

Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Στο 0-0 ο Παναργειακός μέσα στο Άργος με τη Ρόδο

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης: Το Λυγουριό, ο υπέροχος τόπος μας, έχει ιστορία που δεν σηκώνει παζάρια και δυνατότητες που τον κάνουν μοναδικό !

AGGELOS DRITSAS

Επιλογή υποψηφίων για τα τμήματα Μετεκπαίδευσης της Τουριστικής Σχολής Άργους

AGGELOS DRITSAS