ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη σημείωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/11 η Ελλάς Σύρου, η οποία επικράτησε με 2-0 της Ερμιονίδας. 

Το παιχνίδι να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, όμως λόγω των κακών καιρικών συνθηκών μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η Ελλάς Σύρου τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην μαχητική Ερμιονίδα, η οποία έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Βέβαια, οι συριανοί ήταν καλύτεροι, ελέγχοντας πλήρως την αναμέτρηση, όμως δεν μπορούσαν να σπάσουν εύκολα την αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πριν κλείσει το πρώτο δεκαπεντάλεπτο να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα ο Μούντριχας στο 14’ έπειτα την ασίστ του Παυλόπουλου, έκανε το 1-0 για την Ελλάς Σύρου. Το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να έχουν την μπάλα στην κατοχή τους και να δημιουργούν ακόμη κάποιες καλές στιγμές μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν παρόμοια με του πρώτου, καθώς οι γηπεδούχοι και πάλι κατάφεραν να σκοράρουν σχετικά νωρίς. Ο Μελισσόπουλος μετά την εξαιρετική πάσα του Μηνά από το ύψος του πέναλτι κατάφερε να νικήσει τον Κουζούνια και να κάνει το 2-0.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι (86’) είχαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουμε το σκορ με τον Φυτόπουλο. Η μπάλα στο σουτ του παίκτη της Ερμιονίδας μέσα από τη μικρή περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Τέλος, η Ελλάς Σύρου με τους βαθμούς της νίκης που πήρε έφτασε τους 19 και ισοβάθμησε στην 6η θέση με το Μαρκό και τον Πανελευσινιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πορτοκάλια Αργολίδα: Πάνω από 40 λεπτά ξεκίνησαν οι ναβαλίνες – Στα 20 λεπτά η χυμοποίηση

AGGELOS DRITSAS

Προϊόντα για υγιεινό πρωινό στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργολίδας από την ΑΒ Βασιλόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο – Εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο

AGGELOS DRITSAS

Σε ακόμη μία πρωτότυπη αθλητική δραστηριότητα προχωρά ο Δήμος Άργους – Μυκηνών,

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων: Παράταση δυνατότητας ρύθμισης οφειλών έως και 60 δόσεις

AGGELOS DRITSAS

Καλούμε τους συμπολίτες μας αιμοδότες να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

Επειδή συμβαίνουν μείζονα γεγονότα

AGGELOS DRITSAS

 Γέμισαν οι στρατώνες με κόσμο για το έργο του Άρθουρ Μίλλερ ΒΙΝΤΕΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας

AGGELOS DRITSAS

Aλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω

AGGELOS DRITSAS

Σοκ : Άνδρας περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό τη γυναίκα του και της έβαλε φωτιά

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Εχει γίνει διακοπή νερού μέχρι την αποκατάσταση αυτών.

AGGELOS DRITSAS