ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΙΡΟΣ

Έρχεται η κακοκαιρία «Δωροθέα»- ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Την Πέμπτη αναμένεται να κάνει την… εμφάνιση της στη χώρα μας η “Δωροθέα”. Η νέα κακοκαιρία μας επιφυλάσσει βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες. Μάλιστα, σύμφωνα με ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά, το βαρομετρικό θα είναι χαμηλό από αύριο (Τετάρτη) ενώ η αισθητή θα γίνει η εμφάνιση της ”Δωροθέας” από το απόγευμα της Πέμπτης. Πάντως η θερμοκρασία δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά, όπως τόνισε ο έμπειρος μετεωρολόγος.

Αναλυτικά, σχυροί, νοτιοανατολικοί άνεμοι 7 με 8 μποφόρ αναμένονται την Τετάρτη (28/02) στο Ιόνιο, ενώ στο υπόλοιπο κομμάτι της χώρας προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Την Πέμπτη, στην ανατολική νησιωτική χώρα και τη Θράκη την Πέμπτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, με το ξέσπασμα της κακοκαιρίας.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές που από το απόγευμα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα την Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις και από το απόγευμα τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες στο πλαίσιο της κακοκαιρίας “Δωροθέα”. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά. Τη νύχτα θα σημειωθούν εκ νέου βροχές στα νησιά του Ιονίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Από την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ΑΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος: Η Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου στο Κρανίδι αποτελεί ευκαιρία να αναδεικνύεται ο τοπικός μας πλούτος

AGGELOS DRITSAS

Παπαστεργίου: 6.500 παραλίες στη νέα εφαρμογή καταγγελιών Mycoast.gov.gr

AGGELOS DRITSAS

«Τα παιδιά έκαναν μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια»

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός : Σημαντική ημέρα η χθεσινή για τις 13 Περιφέρειες της χώρας

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία: Σορός νεκρού ατόμου εντοπίστηκε μετά από πυρκαγιά στο Τρίστρατο Άργους

AGGELOS DRITSAS

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας – Κορινθίας: Οι ζωές μας δεν είναι κόστος – Οι ζωές μας έχουν αξία!

AGGELOS DRITSAS

Ευχές από το Λύκειο Ελληνίδων Άργους

AGGELOS DRITSAS

Ο Όμιλος ΣΕΑΝΑΤΚ διοργανώνει έναν πολυήμερο αγώνα ανοικτής θάλασσας, τη Regatta Σαρωνικού 2024 με επίκεντρο την Ερμιόνη.

AGGELOS DRITSAS

Σπουδαστές της Σχολής επαγγελματικής κατάρτισης Στεμνίτσας

AGGELOS DRITSAS

Η μεγάλη στιγμή πριν τη μεγαλύτερη ήρθε μετά από 25 χρονια περίπου!!

AGGELOS DRITSAS