ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Κρανιδίου Νικόλαος Κοντογιάννης.

Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό η κοινωνία του Κρανιδίου και ολόκληρης της Ερμιονίδας, αποχαιρετά έναν άξιο Δήμαρχο, έναν σπουδαίο Άνθρωπο, τον Νικόλαο Κοντογιάννη.
Ο αείμνηστος Νικόλαος Κοντογιάννης, γεννήθηκε στο Κρανίδι το έτος 1923.
Κατά την περίοδο 1983-1998, υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση του τότε Δήμου Κρανιδίου. Διετέλεσε δυο τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος (1983-1986, 1991-1994) και δύο τετραετίες Δήμαρχος Κρανιδίου, κατά τις χρονικές περιόδους 1987-1990 και 1995-1998. Η οκταετής διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος Κρανιδίου χαρακτηρίστηκε επιτυχής, αφού αντιμετώπισε με σύνεση και θρησκευτική ευλάβεια τα διοικητικά καθήκοντά του.


Τον Φεβρουάριο του 2022, η Δημοτική Αρχή τίμησε τον Νικόλαο Κοντογιάννη για την πολύχρονη συμβολή, την ανιδιοτελή προσφορά του και τις σπουδαίες δωρεές του στον Δήμο Ερμιονίδας.
Τον Νοέμβριο του 2023, στα πλαίσια της 11ης Γιορτής Ελιάς & Ελαιολάδου ο Δήμος μας τίμησε τον Νικόλαο Κοντογιάννη, ως τον γηραιότερο ελαιοπαραγωγό του Κρανιδίου.
Ο αείμνηστος Νίκος Κοντογιάννης αφήνει πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη και θα αποτελεί συνεχή πηγή έμπνευσης…
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας αύριο, Τετάρτη 8 Μαΐου, θα συνέλθει σε έκτακτη Συνεδρίαση, προκειμένου να εκδόσει Συλλυπητήριο ψήφισμα, ώστε να αποδωθούν οι δέουσες τιμές για την απώλεια του αείμνηστου Δημάρχου Κρανιδίου Νικόλαου Κοντογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ένας Δεσμός Αγάπης στο Ναύπλιο – 181η εθελοντική αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

Κουτσοπόδι Συλ Γονέων & Κηδεμ μαθ Δημ-Νηπ.

AGGELOS DRITSAS

“Αλλαγή Πορείας”: Η χρήση της πλατείας ως πάρκινγκ είναι πρόταση λαϊκισμού και οπισθοδρόμησης!

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Καμπόσος: Αφήσαμε πάνω από 2 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Σε ποιες οδούς δεν επιτρέπεται το παρκινγκ την Παρασκευή 25/8 λόγω ασφαλτόστρωσης

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις Μαρτίου: Νωρίτερα η πληρωμή τους – Το νέο χρονοδιάγραμμα

AGGELOS DRITSAS

Τι ζήτησε για την Αργολίδα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Ανδρέας Πουλάς

AGGELOS DRITSAS

ΜΝΗΜΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης- ΚΔΑΠ Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

“Έφυγε” ο Γιώργος Μπουρίκας…

AGGELOS DRITSAS

Ένα μικρό διαμάντι στα όμορφα Ίρια Αργολίδας! Ο Αγιος Νικόλαος

AGGELOS DRITSAS

Το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου ευχαριστεί την Περ. Πελοποννήσου για την επίσκεψη στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων

AGGELOS DRITSAS