ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφυγε μαζί με τα παιδιά της από το Άργος η γυναίκα που την χτύπησε και την περιέλουσε με χλωρίνη ο άντρας της (βίντεο)

Πήρε τα παιδιά της 3 και 5 ετών και εγκατέλειψε το Άργος η 32χρονη γυναίκα, την οποία όπως έγινε γνωστό, ξυλοκόπησε ο άντρας της και την περιέλουσε με χλωρίνη!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση στο Άργος, ο 34χρονος χτύπησε την γυναίκα με σίδερο και μετά της έριξε χλωρίνη.

Σύμφωνα με το MEGA, η γυναίκα είναι σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη με όσα συνέβησαν και για το λόγο αυτό εγκατέλειψε το Άργος.

Όσο για τον 34χρονο που συνελήφθη και έχει ήδη περάσει την πόρτα του εισαγγελέα, αναμένεται αύριο Δευτέρα (3/3/24) να απολογηθεί.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο δράστης ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία. Μάλιστα, είχε πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία.

Το χρονικό

Ο 34χρονος, αφού τις προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες και προσέβαλε την αξιοπρέπειά της με ιδιαίτερα ταπεινωτικό κι επικίνδυνο για την υγεία της τρόπο, που ανάγεται στη γενετήσια ζωή της, την μετέφερε το πρωί της Παρασκευής με τη συνδρομή ενός φίλου του, στο Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Η 32χρονη παρέμεινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις μέχρι τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και έλαβε εξιτήριο.

Σημειώνεται πως στην 32χρονη δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και ενημερωτικό δελτίο για τους φορείς παροχής αρωγής σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας, όπως προβλέπεται.

Ο 34χρονος συνελήφθη στις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής, εντός του Α.Τ. Τρίπολης κατόπιν μήνυσης που υποβλήθηκε από την 32χρονη, λίγο νωρίτερα και ενώ βρισκόταν στο Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Από το Α.Τ. Τρίπολης σχηματίστηκε σε βάρος του 34χρονου δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και προσβολή της γενετήσια αξιοπρέπειας, ενώ κατόπιν ενημέρωσης των Εισαγγελέων Πρωτοδικών Τρίπολης και Ναυπλίου, ο δράστης μετήχθη στο Α.Τ. Άργους-Μυκηνών. Οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να βρεθεί ενώπιον ανακριτή την Δευτέρα 4/3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Συνδυασμού ”Αλλαγή Πορείας”

diktio

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας ” ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ”

AGGELOS DRITSAS

Ανδρέας Πουλάς: Εμπαιγμός χωρίς τέλος στους αγρότες της Αργολίδας από κυβέρνηση και ΕΛΓΑ

diktio

Χειροπέδες σε δυο γυναίκες για κλοπή σε φαρμακείο και απόπειρα ληστείας

diktio

Νοσοκομείο Ναυπλίου: Ξεκίνησε η λειτουργία του τμήματος θεραπείας κατ΄ οίκον νοσηλείας ψυχικής υγείας

Συνταξιούχος δασκάλα δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και εξόπλισε Κέντρο Υγείας Κιλκίς

admin

Αναγνωσταράς Παναγιώτης – Κωνσταντίνος Μάκαρης ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

admin

Eπιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο

diktio

“NEVER GIVE UP”

admin

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου: Bραβείο για τον “Άγνωστο Σωτήρα”

diktio

Ο Σκακιστικός Σύλλογος “Περσέας” Άργους έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

diktio

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Διομήδη Άργους

diktio