ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης προσπαθεί η Lenovo να διαφοροποιήσει τα laptops που θα λανσάρει το 2023. Τα τέσσερα μοντέλα που παρουσίασε στο πλαίσιο της CES 2023 είναι εφοδιασμένα με το Lenovo LA AI chip, που σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να τροποποιήσει δυναμικά τον ρυθμό ανανέωσης και να αυξήσει τις συνολικές επιδόσεις. Ακόμα, ετοιμάζει και νέα gaming desktops.

Το LA AI chip θα υπάρχει στα Legion Pro 7, 7i, 5 και 5i (όπου i τα μοντέλα με επεξεργαστή Intel). Το Legion Pro 7i ξεκινάει από τα $2,000. Η ανώτερη έκδοσή του έρχεται με επεξεργαστές 13η γενιάς της Inte; και κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX Next-Gen. Η 16” QHD οθόνη του έχει ανάλυση 2.560 x 1.600 με τον ρυθμό ανανέωσης να φτάνει τα 240Hz. Όπου υπάρχει κάρτα γραφικών της NVIDIA γίνεται χρήση του ColdFront 5.0 της Lenovo για τη διαχείρησ της θερμότητας και υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο vapor chamber που καλύπτει τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό έχει ως αποτέλεσμα μηδενικό throttling, παρά την κατανάλωση των 235W. Επιπλέον χρησιμοποιείται μπαταρία 99,99Whr η ανώτερη που επιτρέπεται σε πτήση και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση.

Τα Legion Pro 5 και 5i είναι πιο οικονομικά με την τιμή του πρώτου (Risen 7000 Series CPU) να ξεκινάει από τα $1.460 και του δεύτερου (13th-gen Intel Core) από τα $1.480. Σύμφωνα με τη Lenovo τα μοντέλα αυά είναι κατάλληλα τόσο για gaming, όσο και για εργασία και διαθέτουν το AI chip και το σύστημα ColdFront 5.0. Τα ανώτερα μοντέλα της σειράς είναι εφοδιασμένα με κάρτες γραφικών της NVIDIA, οθόνη 16” WQXGA και ρυθμό ανανέωσης στα 240Hz. Ακόμα, η Lenovo ανανέωσε τα gaming desktops της. Το Legion Tower 7i είναι το ανώτερο μοντέλο, με τιμή που ξεκινάει από τα $2.480. Έρχεται με επεξεργαστές 13ης γενιάς της Intel, κάρτες γραφικών της NVIDIA και έως 64GB- 5600Mhz DDR5 RAM.

Έχει μεγαλύτερο VRM heatsink, έως έξι ανεμιστήρες ARGB και υδρόψυξη. Έρχεται με έως 6TB αποθηκευτικού χώρου (τρεις SSDs των 2TB) και 1.200W PSU. Από την άλλη, υπάρχουν τα πιο οικονομικά Tower 5i ($1,200) και Tower 5 ($1,300). Το 5i έρχεται με επεξεργαστές 13ης γενιάς Intel Core και τις νέες κάρτες γραφικών της NVIDIA. Το μοντέλο Pro 5 έρχεται με επεξεργαστή AMD Risen 7000 και κάρτα γραφικών είτε NVIDIA είτε Radeon RX 7000. Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν έως 32GB 5600Mhz DDR5 RAM και έως δύο SSDs του 1TB. Όλο το νέο gaming hardware της Lenovo αναμένεται εντός της Άνοιξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

2 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια ημέρα υγροτόπων – Εμείς τι κάνουμε για το δικό μας υγρότοπο; ΒΙΝΤΕΟ

admin

Σε ασφυκτικό κλοιό οι ελεύθεροι επαγγελματίες – Τι αλλάζει στη φορολόγηση από το νέο έτος

diktio

Η πολυπληθής και άξια στελεχωμένη ομάδα της Επόμενης Μέρας Προχωράμε δυνατά για την τελική νίκη

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΕΤΣΩΝ.

AGGELOS DRITSAS

Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Πολιτικών Συνταξιούχων στην Τρίπολη – Λεωφορείο από Ναύπλιο και Άργος

diktio

Φαντασμαγορικό το κάψιμο του Ιούδα στην Ερμιόνη ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Ήρθε η άνοιξη, ήρθαν και οι κάμπιες από τα πεύκα…

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας στην Εθνική Γλυπτοθήκη

diktio

Τρέμουν οι μελλοντολόγοι: μια προφητεία για το 2024 επαληθεύτηκε με το «καλημέρα»

admin

Έβαλε στη στάση τον καναπέ του σπιτιού του

admin

Γάμος ομόφυλων μέσα στη φυλακή: Σε σωφρονιστικό ίδρυμα η πρώτη αίτηση

AGGELOS DRITSAS

243 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο ΕΚΑΒ (ασθενοφόρα)

admin