ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στη Βουλή έφερε έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ο βουλευτής Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Πουλάς ζητά από τον Υπουργό να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο Νομός Αργολίδας να ενισχυθεί άμεσα με αστυνομικό προσωπικό και να ικανοποιηθούν τα αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπως αυτά επισημαίνονται στο σχετικό έγγραφό τους.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

«Άμεση ενίσχυση του Νομού Αργολίδας με αστυνομικό προσωπικό»

Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με την οποία εκφράζονται έντονες διαμαρτυρίεςγια το γεγονός ότι μετά τις πρόσφατες αποφάσεις που έλαβε το αρμόδιο Συμβούλιο Μεταθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας δεν προέκυψε καμία μετάθεση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας.

Αντιθέτως, όπως αναφέρεται στο έγγραφο με πρόσφατη σχετική διαταγή μετακινήθηκαν 8 αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας με δαπάνες του Δημοσίου στην Αθήνα για χρονικό διάστημα τριών μηνών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισημαίνει ότι δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες από την παρούσα αστυνομική δύναμη. Η παραβατικότητα συνεχώς αυξάνεται και το αστυνομικό προσωπικό του Νομού Αργολίδας μειώνεται με τις αθρόες συνταξιοδοτήσεις.

Για τους λόγους αυτούς ζητά την ακύρωση των αποφάσεων του Συμβουλίου Μεταθέσεων και την άμεση ενίσχυση του Νομού Αργολίδας με αστυνομικό προσωπικό.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Ο βουλευτής
Ανδρέας Πουλάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 Αριστείωνας Α.Ο. Λυγουρίου

AGGELOS DRITSAS

28η Οκτωβρίου 1940 – Ημέρα Μνήμης και Τιμής BINTEO DRONE ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Στο Ναύπλιο συναντηθήκαμε με φίλους και γνωστούς και ανταλλάξαμε απόψεις.

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησαν οι πρόβες των νεαρών παιδιών για το τοπικό έθιμο της Ερμιόνης,”γιάλα – γιάλα”.

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΔΥΜΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΚΑ: 11.000 εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις εκδόθηκαν την Τετάρτη

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Το Group King lion’s θα αναστατώσει το Καρναβάλι – Δηλώσεις συμμετοχής

AGGELOS DRITSAS

Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Ομ. Ξυνή – Διομήδης Άργους | 20η Αγωνιστική Handball Premier 2023/24 live

AGGELOS DRITSAS

Κιβέρι Ιδανικός τόπος διακοπών ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δρέπανο λόγω έργων της ΔΕΥΑ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Παραίτηση Βαζάκα από τον Παναργειακό μετά την ήττα και από την ΑΕΚ Β΄

AGGELOS DRITSAS