ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τα Σωματεία Εργαζομένων των ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών  και ΔΕΥΑ Ναυπλίου διοργανώνουν από κοινού Ανοιχτή Δημόσια Συζήτηση για το μέλλον του νερού.

Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στο θέμα της προσπάθειας ιδιωτικοποίησης του νερού. Από την ημέρα που έγινε γνωστό το σχέδιο νόμου που αφορά τις Δ.Ε.Υ.Α. σε όλη τη χώρα, το Σωματείο μας, σε συνεργασία με τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα, και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α., ξεκίνησε μια σειρά δράσεων με τρίωρες καθημερινές στάσεις εργασίας.

Σε συνέχεια αυτών των ενεργειών, έχουμε ήδη ξεκινήσει δράσεις ενημέρωσης, με συναντήσεις με όλους τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, με τους βουλευτές του νομού, τον Δήμαρχο και τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης αυτής, καλούμε όλους την Τετάρτη 19 -3 -2025 σε ανοιχτή δημόσια ενημέρωση για το υπό ψήφιση νομοσχέδιο, έτσι ώστε η τοπική κοινωνία να ενημερωθεί, και να αναδειχθεί ο απώτερος σκοπός του νομοσχεδίου που δεν είναι άλλος από των έλεγχο των υδάτων από μεγάλες εταιρείες όπως ακριβώς έγινε και με το ρεύμα και την σταδιακή ιδιωτικοποίηση του νερού.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Δήμαρχος Σικυωνίων Κορινθίας κ. Σταματόπουλος Σπύρος, και ο Προέδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων κ. Δραγκόλας Παύλος.

ΕΚ του Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση παραβρέθηκα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιστορικού Ερμιονικού Συνδέσμου.

AGGELOS DRITSAS

Για τη μητέρα…. Αφιέρωμα σε όλες τις μανούλες του κόσμου με αφορμή την Γιορτή της μητέρας

AGGELOS DRITSAS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση σήμερα το βράδυ σε ένα ιδιαίτερο χώρο..

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός Δήμαρχος Ναυπλιέων. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Kλείνει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Ναύπλιο – Εναλλακτικά σημεία εξυπηρέτησης

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστήρια επιστολή προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Nοσοκομείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων

AGGELOS DRITSAS

Σε ποια τρόφιμα εντοπίστηκαν υπολείμματα φυτοφαρμάκων

AGGELOS DRITSAS

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:H ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός: Η εποποιία του 1940 είναι μια χειροπιαστή απόδειξη των όσων οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε

AGGELOS DRITSAS

Παρουσίαση του βιβλίου: «Το Ναύπλιο τον 19° αιώνα – Μαρτυρίες και Μαρτυρούμενα από τα Τοπικά Έντυπα Μέσα»

AGGELOS DRITSAS

Ο Μακαρης πετά το γάντι στο Ανδριανό… ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS