ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τα Σωματεία Εργαζομένων των ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών  και ΔΕΥΑ Ναυπλίου διοργανώνουν από κοινού Ανοιχτή Δημόσια Συζήτηση για το μέλλον του νερού.

Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στο θέμα της προσπάθειας ιδιωτικοποίησης του νερού. Από την ημέρα που έγινε γνωστό το σχέδιο νόμου που αφορά τις Δ.Ε.Υ.Α. σε όλη τη χώρα, το Σωματείο μας, σε συνεργασία με τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα, και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α., ξεκίνησε μια σειρά δράσεων με τρίωρες καθημερινές στάσεις εργασίας.

Σε συνέχεια αυτών των ενεργειών, έχουμε ήδη ξεκινήσει δράσεις ενημέρωσης, με συναντήσεις με όλους τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, με τους βουλευτές του νομού, τον Δήμαρχο και τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης αυτής, καλούμε όλους την Τετάρτη 19 -3 -2025 σε ανοιχτή δημόσια ενημέρωση για το υπό ψήφιση νομοσχέδιο, έτσι ώστε η τοπική κοινωνία να ενημερωθεί, και να αναδειχθεί ο απώτερος σκοπός του νομοσχεδίου που δεν είναι άλλος από των έλεγχο των υδάτων από μεγάλες εταιρείες όπως ακριβώς έγινε και με το ρεύμα και την σταδιακή ιδιωτικοποίηση του νερού.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Δήμαρχος Σικυωνίων Κορινθίας κ. Σταματόπουλος Σπύρος, και ο Προέδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων κ. Δραγκόλας Παύλος.

ΕΚ του Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τάσος Λάμπρου:Η Σχολική Στέγη, η αναγκαιότητα της κατασκευής ενός νέου σχολείου για την μετεγκατάσταση του Επαγγελματικού Λυκείου Κρανιδίου και η πρόταση μας.

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας: Πολύωρες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη 3-3 με τον Κεραυνό Ιριων στο γήπεδο μας!!

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γεωπόνων Αργολίδας: Το έργο του Αναβάλου έχει ανάγκη συστηματικής υποστήριξης, τεχνικής και οικονομικής

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν

AGGELOS DRITSAS

Ομόφωνο Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας για τη διατήρηση του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος

AGGELOS DRITSAS

Σ.Α.Ε.Κ Άργους

AGGELOS DRITSAS

48 άτομα συνέλαβε η αστυνομία στην Πελοπόννησο – Τα 15 στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

“Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

AGGELOS DRITSAS

Χθες βράδυ οι Λίμνες είχαν την τιμητική τους!

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος “Μίμης

AGGELOS DRITSAS