ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥΓΕΙΑ

Απεργούν οι κτηνίατροι και για την υποχρεωτική λήψη DNA απο τα ζώα που δεν στειρώνουμε

Λουκέτο βάζουν αύριο Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, τα κτηνιατρεία του Ηρακλείου.

Οι κτηνίατροι συμμετέχουν στην πανελλήνια κινητοποίηση του κλάδου και εξηγούν το γιατί:«Έπειτα από την άκαρπη συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου όπου συναντήσαμε πλήρη, ατεκμηρίωτη άρνηση και απαξίωση, συνεχίζουμε τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις αλλά και την αποχή μας από το Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς (πλην των ηλεκτρονικών σημάνσεων και την καταγραφή των νόσων υποχρεωτικής δήλωσης).

Ζητάμε :

-την κατάργηση του αντιεπιστημονικού μέτρου της καθολικής στείρωσης των ζώων συντροφιάς.
-την απόσυρση του μέτρου της λήψης και αποστολής DNA καθώς είναι ανεφάρμοστο, αναποτελεσματικό και καθαρά φοροεισπρακτικό.
(Υποχρεώνουν τους ιδιοκτήτες να στειρώσουν τα ζώα τους, ή να στείλουν γενετικό υλικό για την τράπεζα του DNA πληρώνοντας 150 € .Στο ποσό δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς και η αμοιβή του κτηνίατρου.)

-την ουσιαστική στελέχωση των δημόσιων δομών που είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για την διαχείριση των αδέσποτων.
-την κατηγορηματική γραπτή επιβεβαίωση της προφορικής δέσμευσης του υπουργείου πως οι κτηνίατροι δεν θα είναι παράνομοι όταν περιθάλπουν ζώα που δεν έχουν σήμανση, όπως επιβάλλει το ηθικό και επιστημονικό τους καθήκον.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός βράβευσε την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ,ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 2024-25

AGGELOS DRITSAS

Πτώση F-16: Ποιος είναι ο 29χρονος πιλότος – Δείτε φωτογραφίες

AGGELOS DRITSAS

Καρναβαλικη παρέλαση στο Τολό

AGGELOS DRITSAS

Αναστασία – Σάσσα Αργυροπούλου

AGGELOS DRITSAS

Διεθνές φεστιβάλ Πορτοχελίου-κτήμα Μάνεση

AGGELOS DRITSAS

Καλά Χριστούγεννα! Αριστείδης Α. Μπίμπας

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζεται η προεκλογική δράση του Συνδυασμού ΕΝΔΗΕΡ

AGGELOS DRITSAS

Έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια αγώνα στην Πορταριά

AGGELOS DRITSAS

33η Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ.

AGGELOS DRITSAS

Συζητήσαμε αναλυτικά την πρόοδο του έργου της Νεοκλασικής Αγοράς Άργους, που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα “ΔΙΑΤΗΡΩ”.

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός Το πρώτο κουδούνι χτύπησε!

AGGELOS DRITSAS